Kungligheter på en gata...

Kl. 18:25
Igår kom mamma hem vid tio i tre, hon slog sig ner i soffan där jag satt och kollade på Holland-Kamerun. Hon berättade något roligt som hänt på jobbet och frågade sedan undrande:

- Kollar du inte på bröllopet?

Jag höjde ena ögonbrynet och sa' - Vad tror du?

Då tog hon fjärrkontrollen, ändrade kanal och sa' - Men jag vill se på det. Det är viktigt..

Åter igen höjde jag ögonbrynet och kollade förbrylt och sa' - Du skojar va?!

Min mor log och sa någonting i stil med' - Det ingår i allmänvetandet.

Så där satt jag som ett fån och försökte förstå varför min mor ville tvinga mig att kolla på finklädda kungligheter som gick på en blå, utlagt matta, på en gata i Stockholm mot kyrkan, mitt i en VM-match. Jag satt kvar i cirkus tre minuter innan jag lite argt sa'
- Gud va tråkigt, jag går upp.

Och upp gick jag och fortsatte mitt VM-tittande.

Efter matchen gick jag dock ner glad och med tre poäng för Holland i bagaget, satte mig bredvid min bröllopstittande mor och kom perfekt tills dess den svenska kungafamiljen kom och "kyrk-cermonin" satte igång.

Igår var även jag kulturell.
(missade till och med en av tre vm-matcher!!!)

Over and Out

ont, det gör ont.

Kl. 18.42
Jag skiter snart ner mig så ont jag har i mitt knä idag. De senaste tre dagarna har inte varit okej. Men kommer ihåg ifrån senast att jag hade ont några veckor efter operationen också, plus att jag var hos Jennie, min sjukgymnast, förut och hon sa att det var normalt, men ändå.

Från och med idag kommer jag tillbringa 2-3 dagar i veckan hos Jennie, det är i alla fall ett litet posetivt besked att saker och ting börjar falla i sin ordning. Nu börjar utmaningen. Det är nu Jennie ska banka in motivation i mig. Det är svårt att hitta motivation till ingenting. Jag jobbar ju inte för att komma tillbaka till någonting nu och det gör allting dubbelt så svårt och dubbelt så långtråkigt. Rutinsträning: Here I come..

ps. jag har världens bästa bakgrundbild på datorn.
Over and Out

igår.

Kl. 17:05
Igår var en asbra dag. Och hör och häpna (!) : fullspäckad. För första gången på tre veckor fick jag ställa klockan. Och för första gången på tre veckor hade jag en plan för dagen.

Först körde jag till skolan med kakor. Mina klasskamrater blev glada och jag var med och lyssnade på tvåornas redovisningar om deras examensarbeten (som förövrigt ska stå på statsmuseet hela sommar!). På väg hem gjorde jag ett jättesnabbt stopp vid k-center, men hittade inte det jag letade efter.

Kom hem, gjorde mina övningar och satt i solen med mamma en stund. På kvällen åkte jag och Linnéa till Liseberg för att lyssna och kolla på en glädjespridande Salem Al Fakir. Det var mys.

Riktigt skönt att ha gjort någonting och inte bara suttit. Men ja, förövrigt så är min största vilja just nu att åka till Sölvesborg och Sweden Rock nästa vecka, fatta va grymma band det är i år! Men det vet jag och alla andra att det inte kommer hända och det är lite sorgligt för jag är alldeles försent ute + jag har ingen att åka med + mitt knä kommer inte hålla för en festival + jag är fattig. Nästa år kanske?

Over and Out

RSS 2.0