350 000 mil

Kl. 19:52
En långdagsvandring i staden med Joakim blev det idag. Massa mys!!!
Tjöt, gång och en kaffe.. Ja det var väl det hela dagens bestod av, mestadels + detaljer.
Detaljer som att hålla hand och frysa halvt ihjäl, funkar finfint, om man gör det ihop. Lovar!
Na, snart blir det att sova för mig. Börjar jobba 6:45, kul.. Men ett och annat Gray's avsnitt hinner jag nog med innan!
Over and Out

HD-paket

Kl. 22:08
Pappa har fått för sig att vi är rika och gått och köpt oss ett HD-paket som han pysslat med hela dagen/kvällen. Varför ger han inte de pengarna till mig istället? Vi har ju klarat oss utan det innan, så varför ska vi ha det NU när jag behöver pengarna mer?
Också kan han åka och lämna in min kamera på laddning, för jag känner mig verkligen inte hel utan den. Min bästa vän är borta!!! Heja kameran, kom tillbaka ^.^
Hoppas han hittar kvittot iallafall så vi slipper betala så jääävla mycket.
Over and Out

Eller?

Kl. 14:43
Snart är ännu en dag försvunnen. Och jag känner verkligen inte för att göra nånting idag. Borde städa mitt rum för det ser förjävligt ut. Borde se på Gray's Anatomy-boxen som jag fick i julklapp igår bara för att det är bäst. Mest av allt vill jag äta en KSK och bara kolla på massa tjejfilmer hela dagen.
Vännerna vill ha med mig ut, men jag är opepp så det känns meningslöst. Fast skulle varit kul, om han kom. Fast tror inte det kommer bli så, så siktar nog på en slö ensamkväll med film, efter att jag städat då. Eller?
Over and Out

Sova?

Kl. 23:20
Jag borde sova.................... så varför gör jag inte det?

Iallafall, vill bara skryta lite med min stolthet för att jag fick MVG på min svenska-nationella uppsatts. Woho, creed till mig, jag och ... Toto? Tack :D
Dags att sova?
.....tror det...
...japp..
Okej..
Ja...
.......................snart.
Hejjs!

Over and Out

en fråga - ett svar

Kl. 00:32
Nu när  jag är inne i en tankeperiod så har jag tänkt på en rättså meningslös sak, fast som samtidigt är typ världens viktigaste fråga. Jag frågade mig själv vem man skall sätta främst i sitt egna liv, och det är en fråga som kommit och gått väldigt mycket den senaste perioden. Och som jag också har haft miljontals olika svar på. Men jnu har jag kommit på ett svar och det är ett väldigt lågiskt och enkelt svar, egentligen. Det är att man alltid skall sätta sig själv främst i sitt liv. Inte familj. Inte vänner. Inte jobb. Och absolut inte någon töntig kärleksromans. Utan sig själv.
För jag anser att om man inte kan leva sitt egna liv så kan man inte heller hjälpa någon annan att leva deras. Och om man inte är ytterst insatt i sig själv och vet vad man själv går för, då kan man inte heller koncentrera sig något jobb ordentligt.
Det är nämnligen väldigt enkelt att sätta någon annan och dess bästa framför sig själv och sitt bästa. Man tänker inte alltid så långt, utan märker det först efteråt. Som det sägs, - det är lätt att vara efterklok.
Så om jag själv och mina närmaste skall kunna må så bra som möjligt, så måste jag faktiskt börja sätta mig själv i centrum i mitt egna liv. Some how..
Over and Out

Orkar inte

Kl. 21:20
Kom på för ett tag sedan, eller a.. Tjäder påminde mig om att vi har Mediekommunikation tills imorgon, och om den inte ligger på hennes mail senast kl. 08:00 imorgon bitti får vi IG-varning.
Kul att jag verkligen inte orkar engagera mig i någonting alls överhuvudtaget just nu. Jag borde verkligen sätta igång med detta, men har ingen motivation och märker att jag gör allt, verkligen allt, för att gå runt arbetet och slippa börja. För det är just det.. att börja.. Så sjukt tråkigt. Jag orkar bara inte..
Over and Out

Söndagen festligheter

Kl. 19:06
Min söndag började redan klockan 9 på morgonen då jag vaknade, vilket är väldigt ovanligt för mig nu för tiden. Men iallafall , fick höra att min syster hade gått vidare i Citroëin-cup, fast som tyvärr åkte ut i semin. Större delen av min morgon och förmiddag gick ut på att se vad som hänt i världen, framför teven alltså. Och då menar jag inte olika samhällsprogram som man dör av tritress utav, utan jag är mer inne i vad som hänt i världen genom olika humor-program. Väldigt underhållande om inget annat! ..och kanske lär man sig nått under detta tittandet med?
Vid tolv tiden började jag och Linnéa pyssla. Vi gjorde tomtar, det var faktiskt kul. Allt tomtande gick sedan över till lussebulls-bakande. Fruktansvärt gott och efterlängtat (speciellt efter gårdagens pepparkaksbakning).
Klockan 14:40 begav jag mig mot träningen, fast hann inte speciellt långt innan polisen stoppade mig. De skulle kolla förarbevis och se till att jag vart nykter, som jag var, förståss (?) . Träningen var kul, även om vi inte var speciellt många. Så efter två timmars motion gick avresan hem och jag hoppade rakt in i duschen när jag kommit innanför hemmets murar. När jag duschat gjorde jag mat och sedan var det bara att börja plugga. Har ju faktiskt prov på tisdag, och jag förstår mig verkligen inte på någonting. Det är så mycket lagar, regler och konstiga tankesätt som inte riktigt hör till min vardag.
Fast nu orkar jag faktiskt inte mer. Får ge mig in på det på min "lediga" dag imorgon. Får se hur bra det går. Min söndag kommer förmodligen avslutas med Shall we dance?  som kommer klockan 21 på fyran.
Over and Out

Tisdag

Kl. 20:56
Idag är det tisdag. En helt vanlig tisdag. Häftigt! Bara 2dar kvar, sedan är det helg. Helt underbart! Så att säga. Sedan är det bara en vecka kvar och sedan kommer mitt sista jullov någonsin. Skall verkligen ta vara på detta jullovet, tror jag. Xd
Jocke, min chef på jobbet talade om att jag skall jobba där nåra dar under lovet med. Det känns bra att tjäna lite extra (johnny) cash. För det behövs, verkligen!
Förövrigt så fyller Johannes år idag, grattis till dig hunsunbun!
(I don?t care about what they say - I wanna marry you some day)
Så så är det! Hahah.
Over and Out

Omdöme av handledare

Kl. 14:10
Fick mitt APU-kort av min handledare på Artform Design på posten i fredags, han skrev;

"Johanna Esberg har under den tid hon varit hos oss fått en god inblick i vår verksamhet (främst monter och bildproduktion). Hon har varit med på Kund och leveransmöten, deltagit i produktionen i ateljén och byggnation av mässmontrar på mässorna Subcontractor och Svenska Bilsportsmässan i Jönköping och Stockholm. Vår kontakt med Johanna har enbart varit positiv, hon har visat ett stort intresse, ett gott handlag och känsla för de delar av projekten hon deltagit i. Vi önskar henne lycka till och hoppas att hon fortsätter att utveckla den talang hon visa oss."

MEOW, Tack Dan!

Kom tillbaka!

Kl. 19:19
Alltså. Nu har jag läst igenom småföretagandet en gång och jag orkar verkligen inte plugga mer. . Jag orkar inte, jag har ingen lust och med pricken över i:t är jag waaaaay to deprimerad för att göra det. Förstår inte mig själv nu för tiden. Har mått riktigt kasst sedan i måndags, utan någon, egentligen, anledning alls. Iochmed att jag var på begravningen igår gjorde nog inte min deptression mildare på något sett, visst att jag fick grina lite extra, men det skulle jag klara av bra utan det. Att sedan ta farväl av Åke fick mig bara att tänka ännu mer och tillbaka på farfar och dvs. saknaden blir ännu större. Kanske skulle låtit bli att följa med dit, men då skulle jag hatat mig själv för att jag inte tagit farväl på nått bra sett. Just nu vill jag bara till kyrkogården och sitta där och stirra på farfars grav och gråta ut de allra sista tårarna. Det skulle nog vara perfekt just nu. Fast.. ÅH. Varför skall de närmaste dö? Hatar det.. Och nu sitter jag här och grinar igen, det är nog 3gången jag fäller tårar bara idag. Och vad sörjer jag egentligen? Farfar som dog för 13år sedan? Jag var bara 5år när han lämnade mig och ändå minns jag allt av honom. Hans utseénde, hans skratt, hans humor och sätt att vara.. Ja ibland känner jag tom. lukten av honom. Och ibland känner jag hans närvaro och tror på riktigt, när jag blundar, att han faktiskt är där bredvid mig. Att vi leker med lego och spelar piano som vi alltid gjorde då ._.    Snälla, kom tillbaka. Jag behöver dig ♥

begravning

Kl. 15:21
Kom precis hem ifrån Åkes begravning. Gud... alltså. Det var så fint med massa blommor över allt. Och det var verkligen jättehemsk. Det bara rann floder ner för mina kinder. Vila i frid Åke och ta hand om farfar ♥
Farfar, du fattas mig. Jag älskar dig. Föralltid!

sugit

Kl. 23:37
Nej. Nu känner jag att jag inte kommer någon mer stans genom att sitta framför datorn. Jag är klar med mediekommunikationen, för jag orkar verkligen inte mer. Ju mer jag skriver desto sämre blir det, känns det som iallafall. Så jag lägger ner, även om det bara är halvklart.
Svenskan lägger jag mig med i sängen och donar lite med, kan dock tänka mig att jag kommer somna på papprerna, men det gör ingenting. Det är värt ett försök iallafall.
Nu är jag verkligen för trött för mitt egna bästa, så... Godnatt, eller a.. Går väl och lägger mig sen, inatt, nångång. När jag har tid med att sova :S
Over and Out

snälla döda mig, någon?

Kl. 22:05
Jag har verkligen aldrig varit så här negativ i hela mitt liv som jag är just nu. Sitter fast med två arbeten innan jag kan gå och lägga mig, dvs. jag kommer vara världens tröttaste kontra grinigaste människa imorgon, bara för att jag måste gå upp kl. 6 , vilket är sämst. Och jag hatar skolan och ännu mer hatar jag att göra arbeten och läsa 58 637sidor i en sepetråkig bok, och mest av allt vill jag ta livet av mig.

Sex

Kl. 16:13
Kom på en sak medans jag satt på toa, varför heter sex, alltså sexsex - samlagssex - knulla, varför heter det ju sex? Varför har man döpt det till en siffra? Helt sjukt, och varför valde man just nummer sex och inte nummer sju? Tragiskt , men ja.. Fick en rättså lågisk förklaring av Tomas, han sa:
"det har man inte,
sex är ju på nåt sätt ett slanguttryck baserat på sexualitet"
För mig låter det väl rättså lågiskt, och nu känner jag mig halvkorkat över att ens tänkt tanken, smarthuvudet gjordet det igen, överbevisade mig. Det är nog det han gör bäst. Slutförklaringen för honom blev;
"Sexualitet är den biologiska benämningen på de sexuella beteenden hos sexuella organismer som förknippas med könslig fortplantning"
Fast det kollade han nog upp efter att jag frågade, eller?
Over and Out

Kl. 19:32
Kom precis på mig själv med att tänka obegripliga tankar om vad faktiskt står rätt i huvudet på tjejen. Hon borde dö. Och det borde hon göra minst 7gånger om. Jag blir så sur. Åh. Vad tänker man med? Det borde inte vara acceptabelt att vara så psykisktstörd i huvudet, sååå. Du kan dö,  liiiii     ..jag menar.. Nej, jag vill itne ens yttra mig om det. Hej.
ps. dö. ds

VM-lottning

Kl. 18:54
Har precis kollat klart på julkalendern, där det förövrigt var en man på 60+ med långt grått skägg och såg ut som en pundare som räckte fram det fula fingret. (nej, det var inte tomten) Skall det verkligen vara så på "barn-program" , för det är ju vad det är. Julkalendern har väl som målgrupp små babisar på 3-13 år? eller? Helt sinnes, vad tänker ni med? Ni borde ha en bättre affärsidé,. Annars så är det faktiskt helt okej. Skulle gärna vilja ha sånt pulver som Nissan har, sånt så man kan åka fram o, tillbaka i tiden. Hade varit praktiskt.
Gud, märks det att jag går media, elleeeeRR? Helt insnöad.

Well. Lottningen till VM i Schweiz/Österrike var idag med, var helt över när Sverige slapp Frankrike och Holland, och att Italien istället hamnade där. Snacka om dödens grupp nummer 1 , heja Holland!
Sverige hamnade istället med Grekland som, tycker jag, är det bästa laget i deras grupp. Dom är luriga och man vet aldrig om de är bra eller dåliga i en match, det är helt beronede på match till match, så går inte bedömma riktigt deras spel. Sedan fick den Spanien, som är bra på hemmaplan, fast inte riktigt lika bra i stora mästerskap, så det skall vi nog kunna lösa. Sista laget blev Ryssland, som också kan skrälla, men det blir nog inga problem, forhoppningsvis. Kom igen Sverige!
Over and Out

Sex

Kl. 19:36
Kände att när jag ändå sitter här och vräker i mig godis så kan jag ju lika med skriva någon rad här. Vet inte vad det har för mening egentligen, det är bara kul att skriva, även om det bara blir meninglös-skrift, men det gör ingenting, såklart! Idag har jag lyssnat och kollat på kent, helt unikt. Jösses, tänker bara tillbaka till lördagen den 24 november i Lisebergshallen, helvärd kväll. Och Jocke , <3 GUD. döööör. Hans moves, tror jag svimmar av blotta tanken, sjukt sexigt! Och eftersom han är en fjärdedel av mitt arbete om rockpoeternas historia så kommer jag lägga ner extra tid på honom, bara för ATT. Så nu vet ni det, hoppas jag gjort er kväll!
Ha det fint, ' Over and Out
image14
PS. det är min fru - Emma Linnéa Franzén som tagit kortet .DS


dör

Kl. 12:42
Alltså döööööör, verkligen DÖR på denna bilden. Han får gärna gifta sig med mig om han vill.
Just nu är jag sugen på att se någon av dessa filmer;

-
Walk the line
- The holiday
- Music and lyrics
- A walk to remember

Ge mig någon av dessa filmer, nutack!
..eller ge mig Joaquin Phoenix <3
image13

RSS 2.0