Kul...

Kl. 19:28
Det första Ronald (Mattias pappa) sa till mig igår när vi träffades var "inte så mycket alkohol för dig idag va?" Då förstod jag inte riktigt vad han menade, men det han syftade på var den senaste bortamatchen för ÖIS, den mot Jönköping.. Jag var full som ett hus och fick redan på saker igår, som jag inte hade en aning om. Plus att alla höll med om alkoholen.. KUL! Jag funderar på att bli nykterist.. Inte för att jag hade varit ohövlig eller något sådant, men just hur jävla packad jag antagligen var. Jag var säkert skitpinsam, och jag minns de inte ens. Åhå :(
Idag blir det en regäl tankestund om hur jag skall beté mig i fortsättningen.. typ.

Over and Out

Publikfest, igen :)

Kl. 18:07
Publikfest sas det, publikfest blev det. Igår vann mina rödblå lirare med 1-0 samtidigt som Marcus Allbäck gjorde sin väntade comeback. Valhalla var så gott som utsålt, om det inte var det? Vädret var i perfekta förhållanden. Och det fanns en större förväntan än vanligt.. Det enda som kunde gå snett var de stora förväntningarna.. Men den tanken försvann redan efter en minut efter avspel, då ÖIS redan gjort 1-0.
Då blev hoppet större om att det skulle bli målfest.. Det var ett lirande sambalag vi såg spela i rödblå färger, åtminstonde de första 45 minutrarna. Sedan dog matchen halvt om halvt av och det blev tjongboll på tjongboll från båda lagen. Så andra halvlek kunde lika gärna kvittat, för den var skittråkig.
Men ja, 3 poäng blev det, vilket tog oss upp en andra plats, som är direktkvalificerat till Allsvenskan. Nu snackar vi tro, hopp och kärlek. För detta året går ÖIS upp.. Dagens rader om ÖIS i tidningarna är bara rysande glädje rader, fast jag fastnade för ett speciellt stycke ifrån Aftonbladet, det löd såhär:

"– Öis har gjort det riktigt bra även utan Allbäck
   och med ett så starkt nyförvärv är de våra favoriter
   att vinna superettan,
   säger Jörgen Sparredal, marknadschef på spelbolaget."

Där ser man, det är inte bara vi trogna öisare med rödblå hjärtan som tror på spel i finrummet nästa år. Och det är skönt att höra. Något som skrämmer mig är dock att vi är favoriter, vi har aldrig varit bra på att vara favoriter. Fast i och för sig, igår gjorde vi vår första teve-visande seger, och vår första utsålda match.. Ingenting är omöjligt!

Akta Europa - här kommer ÖIS

Mack-comeback

Kl. 11:27
Maaaarcus Allbäck går på vatten, idag!!! :D Eller ja, åtminstonde går han på Valhallas plastgräs, idag. Äntligen är det dags för den Mack-comebacken som alla har väntat på, och det kommer bjudas upp till sambafest flera gånger om. Om inget annat så en jävla publikfest iallafall. Biljetterna är nästan slutsålda redan, och isåfall blir det ÖIS första utsållda match på Valhalla. Publikfest, sambadans och rödblå magi, det är tre ting som inte går att undvika, och jag är pepp som fan. Snart blir det av till stan, och skotten för att ta en iskall Lirarnas lager i sommarhettan innan det blir fotbollsparty på VIP, med en rödblå kung i startelvan. Heja ÖIS!

Elvis vs Freddie

Kl. 10:10
Efter mycket om och men.. Så har jag kommit fram till att Freddie Mercury åtminstonde är lika stor som Elvis. Nästan alla i hela världen påstår att Elvis är "hela världens kung", och javisst. Han har gjort saker som ingen annan lyckats med, men musikaliskt sett så är Freddie genialisk, ett geni! Hans musik, hans röst, hans texter i. Ja, där finns det ämnen somngen annan lyckats med, en kombination som inte går att få ihop, om man inte heter Mercury i efternamn, vill säga. Det är absolut inte så att jag inte gillar Elivs, för det gör jag, har tom. 3 äkta skivor med honom. Men det är någonting visst med Freddie, hans speciella sätt. Ingen, verkligen ingen efter honom har lyckats göra samma sak, och det är en egenskap som han har en oåtkomlig guldmedalj i. En del i det hela kan vara att jag är helt och håller uppvuxen med Queen o deras musik, men redan som liten stog jag och sjung till låtar som "I Want To Break Free" eller "Radio Ga Ga" som många inte ens vet att dem existerar.
Queen kommer alltid vara hela världens riktiga kungar, för mig!

kent + Thåström

Kl. 17:02
Alltså jag blir i samma fullständiga extas när jag läser om gårdagens konsert i tidningen. Såndan skön rysning som bara gör att mungiporna drar sig uppåt och det blir svårt att hålla borta ett leende. Det var helt jävla galet bra igår, för att uttrycka mig i klarspråk.
Helt galet magiskt!
Först Thåström, som är sådär lagom dryg som han alltid är, gör ingenting fel utan är bara helt perfekt, som bara han kan vara. När han drar på låtar som ex. Märk hur vår skugga eller Die Mauer då är det svårt att inte bli överlycklig och bara vilja ha mer. Och vilken underbar avslutning, han säger "Tack ska ni ha" släpper gitarren och går därifrån med en snabb handvink. Helt drygt och fantastiskt bra! Det är bara Joakim Thåström som kan <3

Sedan kommer kent upp på scen och jag blir danssugen och galen över att inte komma längre fram, tillslut dansar jag o Emma fram så vi står tredje längst fram och lyckan är total. Det finns nog inga som kan göra att man bara glömmer allt och ser de * fyra snygga karlarna på scen, som kent kan. Låt efter låt och jag bara står o hoppar av överlycklig kärlek. Det finns inga ord i världen som beskriver den känslan. När dessutom i slutet Marcus slänger ut sin trumpinne och jag har den med två händer, fast en vakt kommer o får stoppa oss från bråk. Det var dagens sämsta. Men annars var detta världens bästa dag på väääldigt väldigt länge.

Jag vill ha mer, mer, mer..

boooooring!

Kl. 18:44
Tar tillbaka det jag skrev i måndags om att det var den tråkigaste dagen i mitt liv, för idag är antagligen världens tråkigaste dag - någonsin. Har verkligen inte gjort någonting vettigt alls. Har suttit framför datorn, mest hela dagen och just nu är jag så rastlös att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Står mer 10cm. över stolen än sitter på den. Denna känslan av tråkighet är sämst. Allting blir så jävla uppgivet och humöret svänger upp och ner var o varannan sekund. Dessutom har jag två stycken "pricken över i:et", det första är att jag spillde någon tomatsås liknande grej på en vit t-shirt, som förmodligen aldrig någonsin kommer att gå bort. Sedan fungerar inte 80-tals-legend-rock-skit-skivan till Guitar Hero, och jag blir så arg. Tänkte att det var en bra dag för lite 80-tals hits, men nej. Då funkar den inte.. Ååååååh :@

Imorn är det iallafall Jönköping som gäller. Hemsidan beskriver vår buss som ett  "festligt pubgäng" och det är jag väl villig att hålla med om. Resan kommer bli en av de roligaste på hela året, och ett hopp om att Mackan gör sin comeback-match imorn finns och är väldigt stort. Vinst och nya serieledare förväntar vi oss imorgon. Heja ÖIS!

Over and Out

heartbeat

Kl. 23:02
Tror inte jag har förstått riktigt förän just idag hur mycket jag saknar närheten. Värmen, bultande hjärtslag, tryggheten. Att bara vara nära. Var hos Mormor o Morfar och åt osv. för att fira henne o Viktor i efterskott. Mormor o Morfar satt i ett hörn o Mamma o Pappa i ett annat. Deras blickar mot varandra och hur deras händer passar så perfekt som bara pusselbitar kan göra tillsammans. Jag saknar det!
Saknar att somna bredvid någon som betyder mer än allt annat. Känna andetagen strax bakom och hans snabbt slagna puls  i ryggen, eller mot kinden.  Hårstrykningen och pussen i pannan. Jag tror inte det finns något bättre lyckopiller. Det är då nervositeten är som bäst och hjärtat slår som starkast.
Saknaden. Efterlängtan. Kärleken. Vill ha min hjälte vid min sida nu!

Over and Out

Lyx o nostalgi

Kl. 21:48
Vilken lyx, förut kom pappa upp med en Irish Coffee till mig. Gud, så jävla gott äre så det finns inte! Förövrigt har jag en sån jävla fotbollsabstinens nu så det finns inte. Det är liksom som att hjärtat öppnar sig och skriker så mycket det är saknat! På måndag blir det iallafall bortaresa till Jönköping för att kika på Lirarnas lag när dom bjuder upp till sambafest. Och förhoppningsvis gör Mackan sin comeback-match då med! Vinner vi så går vi upp i serieledning. Och vinna, det kommer vi att göra. Härliga ÖIS är påväg tillbaka dit dem är hemma. Till högsta serien för att spela skiten ur dom andra fåfänga lagen. Jag längtar verkligen tills det blir derby mellan ÖIS-IFK igen. Den saknaden är nog störst. Känslan. Kärleken. Nerovsiteten. Glädjen. Lyckan efter vinst med fulla läktare på Ullevi.
Kors, jag saknar det!
En ganska given fras får avsluta: Marcus Allbäck går på vatten

Over and Out

Morfar ,

Kl. 18:11
Jobbade med Morfar idag också, så tänk på det nästa gång ni sätter er på en buss alt. tåg alt. spårvagn som är ifrån spårvägar, så kanske det är just jag som klätt den sitsen/ryggstödet. Så, sabba det så mycket ni vill, destu fler som kommer till mig, destu mer får jag betalt, ha! :P
När jag kom hem satte jag mig direkt i bilen med pappa och övningskörde. Det går bara bättre och bättre, vilket är skönt. Denna gången fick han tom. säga åt mig att sakta ner. Allt gick liksom på räls. Så kanske även jag kommer fixa det där körkortet någongån i framtiden.. Inom sinom tid, eller vad det heter?
Idag skall vi äta grillad makrill och det kommer antagligen vara det godaste jag någonsin ätit. Antagligen för att jag är vrålhungrig nu och en ännu anledning är att vi inte ätit det, vad det känns, på år och dar. Ser fram emot det, och hoppas det är klart typ.. Nu?

Over and Out

I will always be your!

Kl. 17:56

Tänkte ta saken i egna händer och gifta mig med dig nu, okej?

Jag är inte van..

Kl. 20:33
..vid att vara ifrån Tjäder såhär jävla länge =( Det känns inte som vi har träffats på typ 1000år och det är dåligt. Saknar henne! Jag vill ha våra filmkvällar med två liter glass, milkshake, öl, scoones och andra tillbehör. Att "plugga" tillsammans som aldrig blir av. Att komma på maffiga dikter samt låtar. Dansa till dansbandsmusik och spela luftgitarr. Att skratta tills magen stupar och käken gör ont. Att grina till girlstuffs. Äta sönder oss tills vi får världens ångest och lovar att aldrig äta mer..igen. Bli arga på att några är duma i huvudet. Snacka skit om sådana vi inte känner eller vet någonting om. Bråka om vilken artist som är bäst. Få aggritioner på varandra som går över på mindre än 10 sekunder. Ja, och varför inte supa sönder oss och ligga bakis en hel dag, tills kvällen kommer och nästa fest börjar!?
Vart är du, färgen i min svartvita värld? Jag saknar dig!

Over and Out

msv ,

Kl. 18:21
Har varit med Morfar och jobbat hela dagen. Jag trivs att vara på tapetserarverkstan'. Det känns så tryggt där på något vis. Eftersom jag har spenderat åtskiljaktiga timmar där som barn, antar jag. Men iallafall, har suttit framför symaskinen iprincip hela dagen. För att umgås, tjöta och lyssna på radio tillsammans med Morfar är väl ingenting jag direkt tackar nej till. Vill vara så mycket som möjligt med honom, för vi har alltid så kul. Kul på ett konstigt sätt. Han är rolig, fast han inte vet om det, och jag gillar den spontana komiken, det är då den är som bäst!
På fredag åker Sandra till Grekland och är borta i två veckor. Kommer kännas halvtomt, jag tjötar ändå rätt mycket med henne, och vi kan sitta och snacka i timtal utan att det är tyst en enda minut. Det finns alltid något nytt att snacka om och det är det som är så härligt, hon är en av de få som det verkligen går att snacka om allt mellan USA till sallad. Det är helt galet! Men det är sjukt kul, för falla för skratt varannan minut åt ingenting är typ det mest gudomliga som finns. Så ja, jag kommer sakna henne, mycket!

När jag kom hem från "jobbet" förut så satt jag och lillebror och snackade asmycket om allt, och han är som Sandra för mig, vi kan snacka om allt och ha kul åt allt. Snacka om att jag har världens bästa lillebror! Han är en av de väldigt få som jag litar 100% på, och det är skönt att alltid (nästan) ha honom en dörrknack bort. Det är en trygghet. Och snacka om att det har varit jobbiga 10 dagar när han var borta. Ingen att bråka med, ingen att snacka allvar o skit med, dessutom ingen att fråga "hur har dagen varit.." eller skrika "lillebroor" till. Inte heller ha någon att krama med samma värme och omtanke som.
Ja, somsagt, jag har världens bästa lillebror <3


Home sweet home

Kl. 16:24
Äntligen är Far o Bror hemkomna från Spanien där lillebror spelat cup. 10 dagar har gått och dom bästa killarna i världen är back on track, känns kanon! Viktor hann även skaffa sig flickvän när han var iväg. En liten blond tjej som heter Matilda, spelade med det laget som Viktor o hans lag åkte buss ner med - Hjuvik. Jättesöt tjej, vet inte så mycket om henne än, men det skall jag väl kunna lura ur honom snart. Ser fram emot hennes första besök här, när det nu än blir =)

Imorn äre dags för Mackans första träning med ÖIStröjan på 8 år. Och om en vecka gör han, förhoppningsvis, sin comeback borta emot Jönköping Södra. Då jävlar ska vi vinna och gå upp i serieledning. Heja ÖIS!

Jag tror att denna dagen är den tråkigaste igenom alla tider i hela mitt liv. Det har inte hänt någonting och vändret är hur tråkigt som helst så man blir ju bara helt depp och seg. Jag och Mamma kollade upp lite tider med Gothia cup precis, för vi ville åka och göra någonting, men nej. Då slutar alla matcher i Mölndal och Kungsbacka runt 16-tiden. Så idag blir det bara att typ.. sitta. Så jävla tråkigt, är ruggit rastlös samtidigt som jag verkligen inte orkar göra iordning mig överhuvudtaget.
Vill gå på prommenad eller någonting, men det orkar inte mitt knä, eller aa.. Jo, det orkar att gå, men sedan gör de ont som satan, om jag gått för långt, vill säga.
Tråk dag nummer ett! =(

Over and Out

I'm back - för en stund..

Kl. 15:03
Igår hade vi "lagfest" , det var mysigt och gööörchill med massa lekar o roliga grejer! PLUS att Peter berättade världens (förhoppningsvis) bästa nyhet. Han har beställt nått specialskydd till mitt knä, ifrån Brasilien, som tydligen skall stödja upp knät så som ett konstgjort korsband på något vis. Så om jag kan, skall jag spela med det tills jag får operation. Dvs. jag kan vara med och spela igen! Jag trodde jag skulle dööö av lycka när han berätta det. Jag är så jäävla glad, och hoppas mer än allt att detta skall funka, så 3 augusti är jag tillbaka på gräsmattan och i träningskläder med specialskydd på vänster knät, hoppas av allt att det kommer funka!

Over and Out

livet har sina goda stunder

JOJO säger:
Läget?
Jeppe säger:
Det känns bättre och bättre ju längre dagen lider . var ett riktigt vrak imorse haha.
JOJO säger:
Huhu, hade jag velat se!
Jeppe säger:
Mmm, det var nog ingen riktigt läcker syn du*s*.
Får mig nästan att undra varför du hade velat se det ?!?
JOJO säger:
Så jag kunnat skratta och säga "det är rätt åt dig"
Jeppe säger:
Det hade u fått göra...men, även sprintat till affären och köpt frukost åt mig? haha...
JOJOsäger:
Nej.. Det tror jag inte.

det blev en dag på stranden...

Kl. 20:39

En dag vid havet med Mormor o Morfar, också syster förståss. Hur gött som helst, trots att jag - "somvanligt" , brände mig så vart det sjukt värt! Efter solens strålar åkte vi hem till MoM och åt god mat, också glass.
Nu sitter jag och funderar på vad jag skall se på för film, eftersom det inte kommer någon bra på teve idag, vilket är nååågot frustrerande. Vet inte riktigt vad jag känner för heller, men ja. Nått bra blire alltid.

Föresten, imorgon skall äntligen jag och Sandra på Lars Winnerbäck på Slottskogsvallen, kommer bli världsbäst! Jag och Sandra och Lasse, jag menar.. Mycket bättre kan det inte bli!

med ögon fulla av förväntan
minns du vad vi längtade till?


Over and Out

Havet<3

Kl. 15:03
Nu nåra minuter innan jag skall börja laga mat, undra vad jag skall laga, så tänkte jag berätta att jag hade världens goaste dag med Mamma, Syster, hennes kompis Nora, Noras lillebror och deras pappa igår. Vi åkte ut med deras båt till en ö där vi badade och solade. Det var helt kanon. Helt lugnt och stilla utan några andra än oss. Antagligen precis vad jag behövde. Det hoppas jag att vi gör igen!

BS

Kl.14:13
Jag är så jävla avundsjuk på alla som sett Bruce Springsteen nu när han vart i GBG. Jag ville verkligen också se honom, men nej. Så blev det naturligvis inte. ÅH, så jävla surt!
Men istället, när Bruce gjorde sin andra konsert på Ullevi, i lördags, så firade jag med att supa sönder mig med många nära och kära. Vilket jag fick ångra nått fruktansvärt dagen efter. Då hann jag kalva upp allt vad som hade med lördagens mat och alkohol att göra - två gånger. Så jävla ovärt. Och inte nog med det, jag sov hela dagen så att jag missade ÖIS-Sirius på söndagen. Verkligen för bakis för mitt egna bästa. Men lördagen var iofs. helvärd och det vart sjukt kul! Så kan inte riktigt bestämma mig om det vart värt att dricka så mycket som jag gjorde eller ej. Men det är en annan historia..

Over and Out

Grävling

Antagligen världens bästa!


http://www.badgerbadgerbadger.com/

Idag?

Kl. 12:19
Nu sitter jag här igen, nyss utkommen från duschen. Så nu luktar jag som en sommaräng ännu en gång. Väntar på att Sandra ska vakna o slå en signal till mig, för idag skall vi leka. Vet inte vad vi skall göra, men nått skoj hittas alltid på!  Hade velat åka till havet, men de är alldeles för kallt o blåsigt för den saken. Lite synd för det hade varit mysigt!
Jag är så sjukt rastlös idag, så vill hitta på något. Kanske en tripp in till Göteborg eller nått? Inte för att jag vet vad vi skall göra där, men något finns det ju alltid att hitta på. Som att typ kika i affärer eller ta en fika. Eller om det fortsätter att vara hyfsat soligt ute så kan vi bara ta en prommenad och tjata. Det är också alltid trevligt! Får se vad som hittas på.

Over and Out

RSS 2.0