Kom hem nu Marcus Allbäck

Kl. 09:46
Idag är jag mer medvetande o, kan beskriva lite mer om lördagens händelser.
Var alltså i Köpenhamn o, kollade på fotboll med cirkus 200 öisare. För att hämta hem Marcus Allbäck vart det tänkt. Alkoholen hade dock tagit över typ hela mig vid matchens start så minns inte så mycket mer än att FCK vann matchen med 1-0 och det målet gjordes i första halvlek på straff.
Wellwell. Dagen började kl. 9:45 där vi möttes vid The flying Scottsman för att vänta in bussarna som skulle ta oss söder ut. Kl. 10 begav vi oss iväg, runt 11 var alla packade :S . Känns brrra. Sikket gäng, betalar pengar för att se fotboll men minns ingenting av matchen. Wo ._____.
Men det blev en minnesfull resa (eller?) med mycket skratt o, dans. Så nu hoppas vi på att Mackan, med sitt rödblå hjärta, kommer hemåt, för vi behöver honom verkligen!

Mackans hjärta det är rött och blått
Mackans hjärta det är rött och blått
Hans hjärta rött och blått
Han kommer inom kort
Mackans hjärta det är rött och blått

Over and Out

Klänning

Kl. 22:01
Glömde att säga att jg fick min klänning idag. DET är som fan gött. Betalade igår fick klänningen idag. Både tjejen och Posten är grymma på tid. Woah!
Jag är helnöjd och längtar som ett as till studenten. Imorn får vi studentmössorna med, YE!
image17

IG osv.

Kl. 21:56
Just precis nu när jag skriver detta så borde jag vara klar för läggdags, pluggat klart och kunna allt på provet tills imorn. Men nej, idag som man kan säga att jag nästan varit ledig på har jag gjort allt annat än det jag borde.. just det pluggat. Och nu, sitter jag här dödstrött o, skrattar åt mig själv o, försöker få läst igenom det en gång iallafall. Jag är så jävla misslyckad och klarar fan aldrig av att plugga. Detta suger!
Hej IG.

att lära sig nått nytt

Kl. 20:41
Var dag lär man sig nått nytt. Idag lärde jag mig att det är ganska osmart, eller rättare sagt fruktansvärt idiotiskt att försöka köra moppe i snö. Speciellt när man inte har vinterdäck. Man glider rätt så rejält och tillslut, efter allt slirande utan att få kontroll så ramlar man och får hela tunga skiten över sig. Jag hade tur att jag inte körde så fort samt att det bara var mitt knä som fick ta stryk. Men fan. ONT gör det och jag skall nog aldrig köra moppe på snö igen...
Over and Out

kent med fru ikväll <3

Kl. 11:19
Idag, på min lediga dag valnade jag 7:53 , det var ju roligt. Kunde inte somna om heller, också kul! , så jag satte på en film (walk the line) och sedan åt jag frukost. Jag fick värsta städsuget, inte bara för att jag såg "Rent Hus" med sandra i onsdags o, blev så äcklad så jag höll på o, börja grina, utan jag får sådana sug ibland, och då är det bara att passa på att ta nytta och faktiskt städa. Så, jag håller på. Springer fram och tillbaka mellan datorn där emellan åså kollar jag på arla.se för att se vad jag ska göra för mat sedan. Eftersom jag är ensam så måste jag fixa det själv idag. Jag har många alternativ, fast de som lockar mest just nu är antingen ost- o, baconpaj, eller ungspannkaka med bacon, får se vad som lockar mest sedan.
Idag är det den freagen den 14 mars år tvåtusenåtta och jag o, Ämz skall till Uddevalla för att se kent, once again. Känns kanon. Så klockan 16:10 bär tåget till Uddevalla från Göteborg iväg, de skall bli spännande. Antagligen en sjuktbra kväll också, eller vad säger jag. antagligen? det kommer att bli en sjukt bra kväll. Hopp o, dans och dreggel på Jocke förståss. Det kan aldrig hjälpas, så blir det bara.
KENT HERE WE COME<3
Over and Out

Lugna sig ,

Kl. 16:21
När vi lämnat in vår projektrapport fick jag tillbaka mitt liv o, började känna att jag kunde andas igen. Det var skönt! Men iallafall, denna helgen har varit den bästa på länge o, jag har tagit det jättelugnt o, bara myst med de bästa.

Fredag;
Var i skolan och chillade när alla andra stressade, var skönt Xd , Åkte till frissan 14:30 o, klippte mig. Hart fortfarande inte bestämt mig om jag e nöjd eller ej, men det tror jag att jag är. Efter det körde jag hem till Ämz där jag var hela eftermiddagen - kvällen o, en bit in på natten. Vi tjötade en massa som vi gått miste om den senaste tiden, tjötade också minnen o, gjorde ost- o, skinkpaj samt nån äcklig chokladsmooothie som vi antagligen misslyckades med, om den inte skall smaka så? Sedan kollade vi på film och var trötta. MYSI<3
Lördag;
Jag åkte in till staden o, mötte Jockä. Vi strosade omkring, tjötade o, kollade lite affärer. Sedan åkte vi hem till mig o, slappade till hockey, melodifestivalen o, annat halvt om halvt ickeseväriga ting på teve. Somnade tillslut till Walk the line  (ps. den filmen är verkligen bäst i världen.)
Söndag; Vi vaknade, åt frukost, tog det lugnt en stund o, sedan for upp i spöregn till förbo för att jag skulle spela match. Den sög o, det var sviiiiinkallt. Efter match o, varm dusch försökte vi oss på att starta en brasa, men ko  snabbt på att vi inte var några direkt scout-människor. Brasan fick Paps sköta när han kom hem. Annars blev det ytterliggare en lugn dag framför teven till en massa fotbollsmatcher, filmer o, lite teee-drickande. Gick sedan upp o, lade oss o, tjötade tills vi somnade med lampan tänd o.O

Som jag sa.. En lugn o, fin helg med dom bästa. Sådana borde man ha oftare, kanske jämt?
Over and Out

Projektarbete - avklarat!

Kl. 21:21
Idag åkte jag hem till Tjäder kl. 9 och vi jobbade med vår projektrapport till 20:30 när vi äntligen kunde skicka in en helt klar rapport. Och det är en sån oerhörd lättnad så det finns faktsikt inga ord. Vi har varit så sjukt effektiva idag och jag är riktigt stolt. Nu kan man börja andas ut igen, börja träffa vänner o, pojkvän igen. Ser verkligen framemot det.
12sidor, och vi som inte trodde de skulle bli längre än 3 , det är riktigt bra gjort.
Imorn blir det en oerhört efterlängtad klippning och sedan mys med min ännu mer efterlängtade fru. Kommer bli bäst i världen. Imorn "firar" även jag och Jockää en hel månad. Det är helt galet hur fort det gått. Och det är helt galet hur kär jag är. Underbart!
Den filuren skall jag träffa på lördag, och förhoppningsvis somna bredvid också. På söndag är det upp och hoppa och träningsmatch mot Tölö kl. 13:15 på förbo. Skall bli kul.
Det är väl ungefär så min helg kommer se ut. INGET PLUGG ALLS!!!!    , eller?
Over and Out

Meningslöst betydande samtal ,

Kl. 21:23
Det vaknas mot läggdags o, tröttheten börjar ta emot. Klockan är inte mer än fem i halv tio, men det är söndag. Tröttheten o, ångestens dag. Då talar jag o, en nära vän ett allt mer vanligt språk o, samtalen blir mer och mer betydelsefulla.

JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:
apelsin
spooky spice säger:
nä , äpple
JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:

spooky spice säger:
jo sa jag
JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:
du har fel
spooky spice säger:
eller så har jag inte det
JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:
det är ju det du har
spooky spice säger:
eller?

RSS 2.0