Uppdatera?

Kl. 22:32
Kanske ska uppdatera lite, såhär 5 dagar efter jag skrev mitt senaste inlägg.
Vad har jag missat? Kanske den bästa kommentaren någonsin; "håll om mig, du luktar vitlök" .
Eller för min egna del, en kärleksförklaring. Joakim, Joakim, Joakim. Ja, det är bara ett namn, 6 bokstäver, ett ansikte och två ben jag tänker på nu förtiden. Och allt tillhör samma person, helt galet! För i mina ögon så är du den finaste som går på två ben, på denna jord. Och inte vilka två ben som helst!
Wellwell, gay-talk. Det verkar vara min nya speciallité? And I love it!

Annars är mitt o, Tjäder nät i Mölndal den nya idén och Kommunfullmäktige har redan sagt att det är en strålande idé, och han vill snacka vidare om vad vi vill ha i idépengar. Och det är väl en rätt stor summa, med tanke på att det är en väldigt bra uppfinning. Sätter man ihop den med våra andra idér så skulle vi inte behöva jobba nånting i hela våra liv, så mycket skulle vi kunna ta ut i lön pga. våra hjärnor. Nej, gott folk, det är inte lätt att vara smart! Det var det ,
Over and Out

fetto

Kl. 14:39
Kom nyss hem från tripp i stan med fika och shopping, från hans sida mest, med Jocke. Själv köpte jag ett par brallor på rea för 100kr, känns grymt. För jag förövrigt glömde i påsen som Jocke har, lite surt. Men, så är det! När vi fikade tryckte jag i mig en semla, som var så jävla god. Men nu äcklas jag och har ångest över det,. Jag måste faktiskt ta och sluta med allt sånthär, vilket jag inte verkar kunna göra. Så, får väl leva med att vara tjock och ful.. KUL..
Nått som stör mig så fruktansvärt är att jag inte har någon kamera, det är verkligen jättejättejobbigt!!!!!!
Men, snart ska jag till Tjäder, så ska vi fixa och dona lite inför kvällen, som kommer bli grym.
Rockbaren senare då! KOM DIT ,
Over and Out

givande samtal

Kl. 22:24
jag och mamma hade nyss ett väldigt givande samtal ,

jag: jobbar du imorn?
mams: nej, nu är jag ledig i 2 dar
jag: orättvist
mams: ja, fast sedan jobbar jag i fyra
jag: inte jätteroligt
mams: nej, det är roligare att vara ledig
jag: ja, men tänk dig, du kan se fram emot din pansion så är du ledig föralltid sen, jag har hela mitt liv kvar med jobb och elände. inte så jävla roligt, du har det bra du som är gammal och snart grå...orättvist!

Skjuta (mig) upp ,

Kl. 20:26
Säger som Tjäder, konsentrationssvårigheter eller kanske ADHD, ja nått av dessa symtomen måste jag ha. För koncentrera mig kan jag inte och jag kan verkligen inte sitta still och hålla på med ett arbete samtidigt, det är alldeles för tråkigt och waaaaaay too utkötat. Och ja, kan väl bara komma på ett ord som stämmer 100% överäns med vad detta arbete är, långtråkigt.
Jag och Tjäder sitter istället och snackar om annat, samt försöker klura ut hur vi enklast skall slippa göra arbetet eller iallafall kunna skjuta upp det lite till..

Jag borde dö ,

Kl. 17:13
Hm. Imorgon skall vi lämna in ett skriftligt samt göra en muntlig redovisning i mediekunskapen. Vi har haft typ 2 veckor på oss att börja och fixa och göra klart. Jag har inte ens börjat. Det känns ju jävligt bra. Priotationen är min bästa vän, föralltid. Shiet, känner att jag aldrig kommer att klara det. Och om 15min skall jag upp och träna i 2 timmar. Dvs. jag är hemma typ 20:20, då skall jag duscha och äta, så jag kommer väl vara klar runt 21, och är det DÅ, när jag är övertrött och seg som jag skall börja med ett minst 3 A4-sidor stort arbete hade jag tänkt?!
Nu får jag faktiskt ta att skärpa mig. Jag måste börja ta de 4 sista månaderna i skolan på allvar annars kommer jag sluta med IG i alla ämnen, och hur kul är det då?! Inte så jävla roligt faktiskt. ÅH, blir så sur på mig själv.

om sanningen skall fram.

Kl. 23:16
Känns som att hugga en kniv i ryggen på dig, men sanningen måste fram emellan oss. Och jag vill inte råka ut för några falska förhoppningar. Jag vill inte såra dig, bara veta att du förstår. Ja älskade dig på ett sätt DÅ och jag älskar dig på ett annat sätt NU , du är en bra kille och en bra vän. Men mer än så blir det inte, igen.. Vill du ses så blir det att ses som vänner, vanliga vänner. Det är slut med "vänner med förmåner" nu , Jag hoppas du förstår.

Vad finns det att säga?

image15

det är faktiskt sant, du gör mig glad. och varje gång jag tänker på dig blir mitt hjärta alldeles varmt, faktum är att nog hela jag blir alldeles varm. om jag får den här känslan varje gång så behöver jag ingen alkohol för att nå någonsorts värme eller lycka, det räcker med att tänka på dig ,  Lyckopliller , <3

Har fortfarande inte börjat....

Kl. 18:47
...har andra saker i tankarna. Mer betydelsefulla saker.

Ta tag i detta?

Kl. 17:36
Nu är det nästan på minuten en timme sedan jag skrev att jag skulle börja med skolarbete.... Tror någon att jag börjat med det eller? Nej... ÅH. Blir verkligen sur på mig själv. "ta tag i det här" var det va? Ja, det går ju jävligt bra.. Det är ju som om jag inte vet vad det betyder eller nått. Nä, nu får jag faktiskt göra det, ta mig i kragen och bara sätta igen. Japp! Lycka till, tack.........

Helg ,

Kl. 16:34
Helgen ,
Igår - lördag bestämde jag mig för att plugga lite och städa iordning mitt rum. Inget av det blev av, vilket jag inte är förvånad alls över, men det är lite synd att jag alltid prioriterar bort det jag egentligen behöver göra mest av allt. Men ja, det är väl en del av mig. Jag åkte hem till Jocke istället. Vilket var så fruktansvärt mycket mer värt! Vi lyssnade på en massa bra musik och tjötade en del, sedan åt vi och kollade på VM i handboll (eller är det EM?) Iallafall, Sverige mötte Frankrike och förlorade med 28-24 , dåligt .
Eftersom det var typ storm ute så orkade jag inte ta mig hemmåt, utan vi fick knö i hans lilla säng... Och ja, klagar över det gör jag väl inte direkt ^^  Mysis.
Idag - söndag hann jag precis med 12:15 tåget och Paps hämtade mig i centrum och vi åkte upp till träningen,. Två timmar träning där vi låg ungefär på en 11årings nivå, det var kul för alla var lika lojja och Päter fick damp och vi bara skrattade oss igenom hela träningen.
Kom hem vid 15-tiden och då luktade det kladdkaka i hela huset, så jävla gott var det, även om jag lovat mig själv att sluta upp med allt onyttigt. Men VEM I HELA VÄRLDEN kan tacka nej till en bit nybakad kladdkaka? Det går liksom inte, och att det dessutom fanns choklad i kylen gjorde inte saken bättre...... Jag mölade. Dålig är jag, nu måste jag faktiskt ta tag i det här begäret. Usch på mig!
Jag måste börja plugga nu.. snart... strax.... sen... om en stund.... ällärr?
Jo, faktiskt, måste ta tag i min prioteration snart med.. strax då alltså, inte idag.. Nåndag..
Over and Out

Sikken dag ,

Kl. 17:04
Min dag började jättedåligt med att klockan ringde alldeles för tidigt. Då var jag grinig och ville inte snacka med någon, samtidigt som jag var övertrött och knappt kunde hålla uppe ögonen, dvs. när jag försökte hålla uppe dom emot dess vilja så började dom rinna och sminket blev helt fucked'up, vilket gjorde att starten på dagen blev ännu sämre. Väl i skolan var jag inställd på att få ett fett IG på ett prov som jag inte kunde, fast detta blev dagens vändning. Ingen hade pluggat, så hon sköt upp det till nästa fredag, känns hur bra som helst. Även om tröttheten nästan tog ihjäl mig så köpte Fien en kexchoklad till mig, vilket gjorde att jag fick energi. Jag tog tag i dagen och gjorde klart en uppgift i två dator-program jag kan väldigt dåligt; Illustrator och InDesign. Men jag klarade det! När vi slutade tog jag en stund för mig själv och åkte in till staden och shoppade. Jag fick ett lyckorus och min köpnöd blev bra. Jag köpte 2par byxor för 400kr, hur bra som helst! Sedan köpte jag upp 1000kr-presentkort på Carlings + 400kr-presentkort på H&M. Jag begav mig hem och tåget var i tid, såsom också bussen var. Väl hemma gjorde jag kaffe och det gjorde allting bara ännu bättre. Men höjden av lyxx i dagens schema måste nog bli att Linnéa nyss berättade vem som låg etta på hennes kärlekslista, vilket det bara är MIG hon har sagt det till, Woho!
Nått annat som kommer att avsluta dagen bra är att vi skall äta tacos, kommer bli bäst. Annars så har jag lyssnat på "dancing in the moonlight" och Johnny Cash hela dagen. BÄST!
Over and Out

Spanien ,

Kl. 17:36
Kom hem ifrån en vecka i Spanien, Gran Canaria, Puerto Rico igår. Och det har varit så jävlajävlajävla roligt! Jag längtar redan tillbaka. Eller aa, mest till värme&&bad också finnarna förståss. För när vi partade med dom var allting som bäst. Allt var så jävla kul och jag tror jag skrattade mig igenom hela natten. Bara tanken på Jokko och hans skämt o, roliga utseende får mig att lee. Jag blir så glad! Jag längtar tillbaka!
Får jag ta med Tjäder och Jocke ner också så skulle allt varit fulländat. Allt skulle varit bra. Mamma kan få följa med en stund med, eller bara vara hemma och ta hand om mig med en stor, svensk kaffe när jag mår dåligt på förmiddagarna efter gårdagens utgångar. Det skulle varit bäst.
Kanske hade valt ett annat hotell även om jag älskade utsikten mer än nått annat. Hur som helst, jag vill tillbaka!

Grattis!

Kl. 21:11
Kanske inte världens bästa ställe att fira sin 19års dag på, men hoppas du hade en sån bra dag som möjligt, glöm inte att jag tänker på dig.. Kanske mer än jag borde t.o.m.
Grattis på fördelsedagen, Jocke!

Joakim<3

Kl. 20:51
Kom hem från Sahlgrenska för en stund sedan, läget är stabilt men han får insjuktet morfin för att det inte skall göra ont, vilket det gör. Känns så obegripligt, fortfarande. Och så jobbigt att man inte kan göra någonting för att lindra smärtan. Jag skulle gärna lägga mig i en säng bredvid honom och föra över lite till mig, så han slipper ha så jävla ont. Usch! Skulle kunna stanna där hela natten, dygnet runt. För att bara få hålla i hans hand och vara honom nära, för det känns bättre. Även om jag inte kan säga nått, för jag var verkligen mållös idag, hade ingenaning om vad jag skulle säga, ville bara grina ännu mer, lägga mitt huvud emot hans axel och säga att det kommer bli bra, men jag fick inte ut ett ord, var helt stum. Har inte tänkt på nått annat idag, om det är för att jag är orolig eller om jag håller på att bli förälskad, det vet jag inte, men det lär väl märkas snart.
Joakim, vi ses imorn <3

Joakim<3

Kl. 15:39
Jag har verkligen aldrig varit så rädd som jag var i natt i hela mitt liv. Detta är det värsta som någonsin hänt och jag kan fortfarande inte förstå det. Allt var så jävla bra åså kommer den där jävla idioten, hoppas han dör snarast en plågsam död!
Påväg hem ifrån Tuve i natt fick jag höra att någon blivit knivskuren, och redan då var jag i stort chocktillstånd, att jag sedan också får veta att det är Joakim för inte saken bättre. Han hade välbara försökt hindra ett bråk och då får han tre djupa knivhugg i nedredelen av ryggen. Helt sjukt, som i en jävla film. Jag kramar hårt hans hand och han bara ligger där.. Det sista han säger till mig innan dom har in honom i ambulansen är "du vet att jag tycker om dig så jävla mycket va?" Sånthär händer inte på riktigt, så fårn klockan 3 på natten till ca. 9 på morran har jag spenderat på Sahlgrenska akuten och någon värre väntan har jag aldrig varit med om. Får inte veta någonting, man bara sitter där och väntar. Just ett snyggt sätt att träffa hans föräldrar första gången också. Det första jag gör är att grina lite i hans Pappas famn. Denna rädslan går inte att beskriva, men den är helt sjukt enorm. Nu går jag bara runt och väntar på att hans Pappa skall ringa igen, så jag får veta när jag kan åka dit och träffa honom. Men läger verkar iallafall vara under kontroll.
JOAKIM<3


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1549827.ab

RSS 2.0