bröstcancergalan

Kl. 22:20
Hade faktiskt tänkt ta tag i det denna gången och kolla på bröstcancergalan som alla andra givmilda svenne-personer gör. Men inte heller detta år lyckades jag slita mig från mitt annars så händelserika liv i 1 ½ timme för att ge mitt stöd till det jag faktiskt är livrädd för - bröstcancer.
Är lite besviken på mig själv faktiskt. Men jag vet hur allergisk jag är mot galor i det stora hela och visste iprincip redan från början att jag inte skulle klara av att se hela sändningen. Men jag kunde åtminstonde kollat en sisådär 30minuter eller något, bara för att visa att jag stödjer det helt och hållet.. men icke.
Jag köper iofs. ett rosa band varje år, men det kanske inte betyder så mycket?

Over and Out

Tack för allt, Anders Prytz <3

Kl. 18:27
Jag vet inte riktigt vad jag ska känna efter att jag läste att Prytzan ska sluta spela fotboll, helt. Det är ju ändå Anders Prytz vi pratar om. En stor ÖIS-profil som väljer att lägga skorna på hyllan. Jag kan inte säga att jag tycker det är en besvikelse, för han valde egentligen rätt tidpunkt att lägga av på. Men det kommer ändå kännas jävligt tomt. Örgrytes vänster back är väck. Han som iprincip alltid funnits på en ytterbacksposition i rödblått.
Jag känner mig helt tom. Kan inte.. eller vill inte riktigt ta in det. Såklart att även Prytz har haft bra och dåliga dagar. Och har även varit både älskad och hatad. Jag kommer ihåg 2005, då allt gick snett. Det fick han lägga på sina axlar. Anders blev syndabock för hela det urusla året och jag hörde alla dumma kommentarer från läktarn som skreks ut efter iprincip alla felpass han gjorde. Det bra sakerna glömdes bort och det dåliga förstärktes. Usch, jag ryser av tanken. Jag tyckte synd om honom. Varför läggs all skulld alltid på endast en person? Fotboll är ju ändå en lagsport. Förlorar man, gör man det som ett lag. Det kan aldrig vara en mans fel att hela laget faller. Jag led verkligen med honom genom hela året, och är glad att han inte bröt ihop, utan vände det till sin fördel och kom tillbaka bättre än någonsin.

Vad jag egentligen vill ha sagt är väl att det kommer bli en stor saknad. Det är ju ändå ett enormt ÖIS-hjärta med en stor pasion som försvinner. Tack för allt, Prytzan!
Anders Prytz, du är en levande legend
!

Over and Out

Uppsala - dödens stad

Kl. 17:25
Tycker det är lägligt att berätta om vår tripp till Uppsala nu. Vi åkte på fredagförmiddag runt 11:30 tiden och var framme i Uppsala runt 17-17:30. Vi tog oss in i Carro's lägenhet, som vi fick låna över helgen, medans hon drog till en kompis och stannade där tills vi åkt hem. Våldgästa heter det va?
Jag har aldrig varit så sugen på ett glas rött när vi kom fram, eftersom vi mineråriga skitar inte kan köpa någonting alls inne på bolaget så blev det istället medtagen öl som fick glida ner för min halsstupe. Inte så himla dumt det heller kanske, men ändå.
Uppsala, Sveriges 4e största stad invånarmässigt. Stundeternas stad. Javisst skulle det vara fullfart en fredagkväll, tänkte vi. Men nej, heldött och inte mer än 10personer ute. Vi gick och åt på någon restaurnag-liknande grej sedan raka vägen hem. Vilket nerköp!

Jag vaknade 9:15 dagen efter gick in och duschade, på en toalett som förövrigt inte gick att låsa, sedan hoppade jag på mina kära reskamrater som inte hade en tanke på att vakna förrän drygt 3timmar senare. Det kunde dom glömma! Jag och Mattias gick till ica och handlade frukost. Vi kom tillbaka, åt, gjorde iordning oss och drog till nån pub som hetter Palarmo. Där träffade vi Mattias far, mm. Efter en öl runt 12-slaget drog vi vidare och träffade det andra rödblå-supportrarna som orkat sig upp till Sveriges baksida för att se en helt betydelselös match.
Med dem blev det ytterligare några öl och annat smått o gott, samt x-antal låtar så att partystämningen var på topp. Vi åkte sedan med bussen till Studenternas IP för att kolla på matchen mellan Sirius-ÖIS. Den slutade 2-2, men det var ingen som överhuvudtaget brydde sig om resultatet.
Glädjen var stor som mount everest när matchen var slut och jag var i ett sånt extas att jag inte kommer ihåg mycket alls. Kramar hit och kramar dit, sedan kom Björn, min Björn. Och jag höll på och dö. Hoppade på honom och ville helst inte heller släppa taget. Inte konstigt om jag skrämde honom, kanske?
Hans tröja kunde han inte ge bort iom. den dumma autionen som går ut idag. Men fick en sko, som sedan också fick hans signatur. Det var ett gäng glada öisare som stod framför oss och bara skrek av glädje. Helt underbart!
Efteråt gick jag, Andreas och Mattias tillbaka till lägenheten, satte på teven och jag stensomnade direkt i soffan. Mina fina vänner gick då och handlade mat, kycklig och potatissallad. Mums!

Jag trodde ju att jag skulle vara än mer pigg för att gå upp på söndagmorgon. Så var inte fallet. Mattias vaknade först, sedan gick han och jag, igen, till ica och inhandlade frukost. Nybakad bröd<3 . Vi kom väl iväg från Uppsala vid 11:30 även denna dag, och hemresan var regnig och seg, men ja.. Borta bra, men hemma bäst!

Björn <3

Over and Out

Stockholm över helgen

Kl. 13:17
Nej, jag har inte släppt söndagen än. Och nej, jag har fortfarande inte förstått att det är sant. Det känns mer som en dröm än verklighet och jag har suttit med ett leende på läpparna i tre dagar nu, det är helt underbart! Jag ryser lika mycket nu som då och jag önskar att denna känslan aldrig tar slut! Är det detta som kallas lycka?

På lördag spelar ÖIS sista matchen i Superettan. Den är borta i Uppsala mot Sirius. Jag, Mattias och Andreas åker upp till Stockholm och är där över helgen. Fredag till söndag med mina pojkar. Det ska bli kul, riktigt kul! Och innan jag åker ifrån Studenternas IP, där matchen spelas, så ska... SKA jag ha Björns tröja. På ett eller annat sätt, jag måååste! Så ja, jag säger väl bara 'lycka till' till mig själv, för det kan jag behöva. Tack!

Over and Out

allsvenskan här kommer RÖDBLÅTT

Kl. 12:36
Alltså, jag har inga ord. Lika lite ord som när jag varit på en Håkankonsert. Jag menar... Lyckan är total och glädjen är så stor att håret reser sig från topp till tå. Det är helt galet! 3-0 i den mest behövliga matchen på året, typ. Allbäck nickar in matchens första mål i andra minuten, då ger räcket på läktarn vika och typ 40 pers. ramlar 1½ meter ner på reklamskyltar. Alltså. Sjukt läskigt! Matchen hade ett uppehåll på en timme men sattes sedan igång igen.
Allbäck nickar även in 2-0 målet och Källa drar till ett vänsterskott utanför straffområdet som går näst intill krysset. Snyyyggt! Allsvenskan var därmed 15minuter ifrån oss. Och när domarn blåste grinade jag som en häst och kunde inte stå still. Det var bara att springa in av lycka på planen. Kramas med BJÖRN och de andra. Det är fan lycka till tusen. Obeskrivligt!
JAG ÄR SÅ ENORMT JÄVLA GLAD ! ! ! ! !



Over and Out

Lillasyster<3

Kl. 09:37
Inatt när det regnade och åskade som mest, runt 3-tiden så kom min syster in till mig. Hon kunde inte sova och var rädd. Hon drog med sig sin kudde in i mitt rum och somnade ganska snabbt efter att hon lagt sig bredvid mig. Min fina lillasyster lämnade mig ensam kvar i mörker och spöregn. Jag låg vaken och kollade upp i taket någon timme. För det var iprincip omöjligt att somna om. Men ändå, det var värt det!

IDAG GÄLLER DET ÖIS!
Idag möter vi Väsby United, hemma på Valhalla. På en knäpp tid, klockan 14. Idag vinner ÖIS och tar hem Superettans första plats, som kommer med utdelningen att det blir Allsvenskt spel nästa år. Kan det vara nått annat än lycka över det? Herregud. Jag är så pepp att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Idag skall ni dansa hem tre poäng och skrika av lycka tillsammans med oss. Idag!

Over and Out

framåt rödblått kämpa för seger

Kl. 23:11
Efter att ha tränat småtjejerna från 10-11:30 åkte jag hem, duschade och sedan iväg igen. Hem till Anjin för att käka och se på fotboll :P Det blev en mysig grabbkväll med Anjin, Andreas och Mattias.
Vi spelade tjuv&&polis, det har inte jag spelat på...jag vet inte hur länge. Sjukt kul, vart det. Anjin blev "nerröstad" och fick vara polis, han ballade ur tillslut för att hans tjuvar gjorde ett sånt grymt och värdigt jobb.

Imorn gäller det för mina rödblå hjältar. Vinner dem imorn, är Allsvenskan nästa år ett faktum, och då blire fram med både champange och cigarrer, för här ska firas! Ett och annat bad i Poseidon hinner vi väl förmodligen också med. En regäl förfest på skotten skall göra att det blir rödblå sambafest på läktarn, som sedan tar oss tillbaka till skotten, där vi stannar innan vi springer ut och gör Avenyn osäker. Jag längtar verkligen. För imorn vinner ni, eller hur?

Over and Out

beslutsångest

Kl. 13:37
För det första så kan alla som klagar över att dem har jobb ta livet av sig. Var glad över att du har någonting du kan göra om dagarna och som du tjänar pengar på. Var glad!

Just nu är jag mer sugen på att hoppa på någon KY-utbildning istället för att börja jobba. Eller, jag tror så iallafall. Det är sjukt tråkigt att plugga, men om jag inte hittar nått jobb som jag kommer trivas med i nåra år snart, så verkar det inte finnas några andra riktiga val.
Har varit inne på handelshögskolans hemsida och kollat på KY-utbildningen "Butikskommunikation" där jag i så fall utbildar mig till dekoratör. Det som funnits i mitt huvud i drygt 6 år, att jag skall bli. Visst det verkar sjukt roltigt, men är minst lika mycket inne på att hoppa på en utbildning som tapetsör och sedan ta över Morfars tapetserarverkstad.
För det är någonting jag verkligen tycker är kul. Att klä om möbler, att sy och göra andra människor glada. Men att bli dekoratör får jag hålla på med färg o form vilket också är så jävla roligt.
Butikskommunikations-utbildningen finns dessutom i Göteborg. Tapetserar-utbildningen ligger i Tibro, som ligger 18mil uppåt i landet. Men är ändå mer inne på tapetseraryrket.
Den är på 2år och sedan när jag är färdigutbildad har jag garanterat jobb och någonstans att vara. Så sjukt svårt!!! Men ja, vi får se vad jag gör. Kommer väl hamna på Posten tillslut ändå ._.

Over and Out

avklarat

Kl. 22:43
Mötet är avklarat och hemligheten avslöjad. Gud va skönt! Alla i laget (som var där) verkar jättenödja och vi tror alla på att nästa år kommer bli kanon. Nu gäller de bara att ragga lite spelare. Kommer bli grymt kul!
Det som känns mest är att jag inte kan vara med och tävla om platserna. Vi ska vara 22 spelare tillslut. Vissa plockas in och andra ut. Och jag kan inte bevisa vad jag kan. Det är tungt.
Jag vet, att jag är med i truppen nästa år. Men jag vill inte vara den som har en "fast plats". Jag skulle velat bevisa vad jag kan. Jag vet att alla tror på mig, jag tror och vet lika mycket som dom vad jag kan, men det är fortfarande detdär att jag inte behöver bevisa något utan redan är inräknad. Tycker det är taskigt mot de andra att jag inte behöver tävla om saken. Men men, vad kan jag göra?

Over and Out

Helgens lekar

Kl. 17:19
Tog som sagt...eller..nej, det har jag inte sagt! Men jag och massa kära vänner drog upp till Stockholm i söndags. Och tidigt som satan var det, fick gå hemifrån 7:30, förmodligen bland de jobbigaste jag gjort på länge, iom. att jag var sådär lagom bakis samtidigt.. Men iallafall. Stockholm var det och ÖIS skulle det bli.
Skumpan hade vi ställt på kylning, eftersom vi var relativt säkra på att vårt kära Örgryte skulle slå BP och därmed säkra en plats till Allsvenskan. Men så blev det inte. Vi förlorade istället med 1-0 och hemresan blev genas mycket jobbigare. Dessutom tror jag att någon sjukdom, hoppade in i mig på bussen, eller resan i Stockholm.
Jag var trött o grinig och frös hela hemresan, någonting liknande feber/migrän kändes det som. Och det var riktigt sugit, men mina fina tog väl hand om mig därbak i bussen.

Baksmällan på söndagsmorgonen berodde såklart på vår säsongs-avslutning med laget. Det blev nåra fler öl än väntat, vilket märktes regält när jag vaknade.. Menmen, det var en värd avslutning med pizza, öl och gott sällskap. Då vi även sa tack och hej till Peter, som slutar som vår tränare nu.
Peter vill ha med mig till hans nästa lag. Han har fått lite förfrågningar från olika lag här o var, i högre serier vill säga. Tom. i den högsta serien. Men jag avslog erbjudandet för nästa säsong. Vill känna att knät är helt okej och att jag klarar av att spela och träna ordentligt och fullt ut, utan att vara rädd för att det ska gå av igen. Och jag sa att jag gör det bäst i KSK där jag vet att alla tror på mig, och det är en oerhört stor trygghet att veta att jag är saknad av laget. Så ja, för mig blir det ett år till i div.3, sedan får de högre serierna se upp, för då kommer jag med stormsteg. Och en gratisbiljett högre upp är väl inte fy skam?

Med tanke på fotboll så har vi möte med laget och styrelsen om en timme, och får får vi veta vem som är vår nye tränare. Den eviga hemligheten som jag fått bära ett bra tag nu skall äntligen avslöjas. Jag vet inte om någon i mitt lag läser min blogg, men tror inte någon gör det innan mötet, så kan lika med förmedla att världens bästa tränare är tillbaka. Nämnligen min Far. Nu jävlar blir det att gå tillbaka till lek och glädje. För visst kan man leka sig igenom en tabell? Det ska vi göra nästa år. *pustar ut och släpper hemligheten*

Over and Out

korsbandsskada

Kl. 14:18
Träffade min läkare, Mattias, som opererade mig idag. Han trodde han visste bäst om mitt välmående och tyckte inte att jag skulle börja spela fotboll igen...alls.
Han verkar inte veta någonting om mitt välmående och liv, eftersom fotbollen är båda delarna av dessa. Att sluta fotbollen är precis samma sak som att ta självmord för mig. Så nej, Mattias! Skulle inte tro att jag slutar med det som får mig att leva. Visst att jag kan få allvarligare skador osv. om jag fortsätter. Men då tar jag den chansen, vad vore jag utan fotbollen, liksom?
Träffade Linda på Östra sjukhuset också. Hon hade en tid med Mattias innan mig, även hon för att kika på sitt knä, som läkarna förra veckan bedömde som helt. Men nej, inte heller denna gången hade dem rätt. Lindas korsband är av, det med. Så nu väntar 2 veckors sjukgymnastik för henne, för att sedan åka tillbaka till Mattias och få veta hur hennes menisk mår. Sedan blire operation och 6-8månaders rehab för henne också.
Fyfan vad det är synd om oss!

Over and Out

idol

Kl. 22:30
I fredags, med brist annat mer händelserikt teve-innehåll så kollade jag på idol och jag trodde Lars skulle få en sån fet kritik att jurryn bara skulle skrika ut de rakt i ansiktet på honom. Men icke! Och för min del tycker jag det var bra. Jag gillar ju det där personliga och halvfalska när det är mycket känsla och glädje i det hela. Och det tycker jag Lars har, och ahr haft varje gång jag sett honom uppträda. Han är speciell. Har något som ingen annan har, och jag gillar det! Det annorlunfa och unika. Ja, tacka Gud för att det finns sådana.

Over and Out

Dag

Kl. 21:51
Ytterliggare en dag har passerat och även idag har jag jobbat med Morfar. Det är kul! Efter jobbet träffade Andreas och Mattias. Vi kikade lite i affärer, sedan for vi hem till Anjin för att överaska o gratta den nyblivan 22-åringen. Men nej, då var han inte hemma. Efter 1½-2 timmars väntan samt drygt 60försök att få tag på honom via telefon gav vi upp. Men vad hade vi förväntat oss? Att han sitter hemma, själv, på sin födelsedag? Ja!
Grattis iallafall Anjin, nästa helg blire mys med dessa tre karlarna och middag. Ska bli kul! Det blev iallafall en kväll med mycket skratt med det två bästa gossarna jag vet. Efterlängtat triangel-drama <3

Over and Out

träningsvärk

Kl. 18:48
Det var så längesedan jag hade träningsvärk att jag nästan glömt bort hur det är när jag har det. Och nu har jag det. I båda mina lår o båda mina skinkor. Efter dom där utfallsstegen som jag fått som nu träningsuppgift för mitt knä. Och ont som dan gör det. Känner att jag inte riktigt kan kontrollera benen, kan knappt lyfta dom bara för att det gör ont, så känns det som jag typ skall ramla ihop eller nått. Men det är ändå skönt. Nu känner jag att jag lever.

Kollade nyss vad det var för program på teve, fram till klockan 21, för då är det givetvis Grey's Anatomy, åh<3. Tänkte att dem kanske visade Koppabergs/Göteborg som möter Malmö idag. Kan ändå tänka mig att det är en rättså bra match. Men istället visar dom en jävla hockeymatch mellan Leksand-Mora. Bläääk!
Hur som helst.. Så kom jag till SVT2 och gissa vad programmet dom visar klockan 19:30 heter? Jo, om inte "min håriga familj". Alltså.. man börjar ju undra vad människor faktiskt kollar på.
Ta t ex. "Hål i väggen" eller alla tusentals "talk-show"-sändningar som handlar om samma sak, fast dem sänder det olika veckor, vad är det för jävla idioter som faktiskt kollar på skiten? Jag förstår inte. Jag ser ingen mening i programmen överhuvudtaget, än mer hur man ens kan tjäna pengar på det. Skrämmande!

Over and Out

aldrig att vi sviker liret

Kl. 17:50
Tänkte skriva några rader om mina innersta tankar.... eller så skiter jag i det och besrkiver glädjen i att ÖIS vann igår. För match var det! Redan efter 18minuter stog det 2-2 och det var ett par riktigt händelserika minuter. En jäkligt spännande match, om inte svängig pch underhållande, enligt mig. Även om tankarna gick si-o-så och inte speciellt positivt de första 8 minuterna, för då låg vi under med 2-0. Efter 8 minuter. Det är ju helt galet! Det första jag tänkte, kommer jag väl inte riktigt ihåg, men kan tänka mig nu i efterhand att det var något i form med "fan, skall detta bli en likadan match som mot qviding?" eller något än mer negativt och hopplöst som "aldrig att vi kommer klara oss till allsvenskan". Fast plöstligt vände det och ÖIS gjorde 1-2 efter dryga kvarten. Mos och glädjefnatt på läktarn samtidigt som sångerna "vi vill, vi ska, till allsvenskan" började eka över Valhalla. Och om detta var glädje, var var inte den känslan som kom 1½-2 minuter senare? För då drog Mellqvist till och 2-2 var ett faktum.
Se man på! Vårt liande ÖIS var tillbaka i leken. Även om spelet var hackigt och liknande hawaii-spel, så hade våra rödblå spelare koll på läget, och kunde tillslut vinna matchen med 4-2. Och ja, efter matchen kändes det som om de kunde spela en match till. För lyckan var total!

Nu är det "bara" nio poäng kvar att slåss om. Vinner vi på söndag samtidigt som Häcken o Assyriska spelar som mest lika, så är ÖIS tillbaka i finrummer nästa år. Är hoppet och troheten större än någonsin nu eller? Ja, jag tror det. Jag är fortfarande osäker på våra nerver, och ska jag vara ärlig så vågar jag itne tro på att de kommer vinna de sista tre matcherna. Jag är nervös, redan nu. Förstå nerverna jag har på söndag i Stockholm när vi möter BP då? Jösses, hoppas jag överlever..

Over and Out

rockstar

Kl. 16:17

                   x ' såhär lycklig borde man få vara varje dag

hemlighet

Kl. 12:21
Det är så sjukt jobbigt att veta saker som man inte får berätta för någon. Speciellt sådana glädjande besked som man vill att hela världen ska veta det, såfort man fått reda på det.
Precis en sådan "hemlighet" har jag att ha inom mig i nån vecka till. Jag har iofs. fuskat och sagt det till någon sådär som jag litar på att aldrig kommer att säga det till någon, förrän om någon vecka. Det är skönt att slippa bära den stora bördan själv. Haha! To be continued, änna.

Laget förlorade igår, igen.. 4-0 borta mot Mossen. En halvdann match i blåst på konstgräs. Ungefär 5min. in på andra halvlek vek sig Lindas knä, igen.. Det var dock värre denna gången än det var för två veckor sedan. Denna gången la sig inte knät rätt igen, så ambulansen fick anlända. Vilket tog en evighet. Jag menar, ringer man ambulansen så är det något brottskande, inte sant? Knät var ur led och hon frös även om vi hade packat på henne x-antal tröjor. Usch, vad jag kände igen mig i hennes situation. I alla fall, det tog 45minuter för ambulans-skiten att komma. 45 jävla minuter fick hon ligga där utan att kunna röra sig, pga. smärtan. Vad är problemet egentligen?
När dem väl kom fick hon föras till Mölndals sjukhus. Och vad det ser ut som nu är hennes ena ledband av. Vad jag vet, så behövs ingen operation när "bara" ledbandet är av. Utan man får gå med badage i typ 6 veckor, med minimal chans att böja knät för att få ledbandet att växa ihop och knäskålen att lägga sig till rätta igen. Så jag hoppas innerligt att hon slipper operation, så hon är hyfsat frisk om 6 veckor igen.

Tror Kållereds damlag är det mest skadebedrabbade laget i Sverige. Jag och Linda med våra knän. Malin (som förövrigt fyller 19 idag, grattis!) och Sara med sin fötter. Wisell får även hon problem med fötterna ibland. Ankan har ofta ont i knäna. Bäckman får titt-som-tätt hjärnskakning. Milla har fel på ryggen. Har säkerligen glömt några med andra okända skador. Kanske det är en av anledningarna till de dåliga resultatet? Ja, förmodligen.

Men tjejer, nästa år. Då jävlar ska vi köra gärnet. Kan garanterat lova att vi kommer vara ett bättre lag nästa år. Bättre tränade. Fler på träningar. Mer vilja, hjärta och lek. Mer glädje. Japp, nästa år är jag tillbaka och då jävlar ska vi spöa skiten ur resten. KSK tjejer - det är grejer!

Over and Out

Tyskland, nästa!

Kl. 13:07
Nu är biljetten till Tyskland beställd och det finns ingen tid till ånger. Men det har jag ingen heller, så det är no problemas. Ser faktiskt framemot att åka ner. Har ju trots allt inte varit där sedan 04, då Björn konfimerades. Så kan väl påstå att det är dags nu, har inte varit där ensam med Mormor o Morfar sedan jag var 9-10år, även det är dags att göras om. Och nåra besök i München skall jag allt hinna med. Nåra, inte bara ett.

Idag spelar mina damer den näst sista matchen, mot Mossen. Pappas gamla spelare är tränare för dem. Så han kanske kan komma med nåra inside tips innan matchen?
Imorn skall det bli storm. Regn och blåst så in i he....la norden. Känns som en innedag med tee och någon mysig bok, eller kanske några papper och nåra pennor, som tillslut kan visa ett konstverk? Men det är ju höst nu, vilket mest är depp-tid nummer ett. Även om jag gillaren. Hösten är mysig. Fina färger, iallafall i början. Innan det blir för kallt..

Kallt! Snacka om att det är kallt i Norrland. Dit ska Joel flytta snart. Upp till jävla Umeå och lämna mig här. Dumt! Kommer sakna honom. Alla natt-sms kanske inte kommer ändras, men det kommer kännas att han är långt borta.. Jag måste åka dit upp nångång och hälsa på. Samtidigt som jag tar en svängom till Övik och hälsar på Mattias. Det är också en sak som står på "att-göra-innan-jag-dör"-listan. Så ja.. Det blir nog bra, även om saknaden kommer vara stor. Riktigt stor..

Men tjalala.. Jag vet nått som inte du vet! Ha-ha-ha!

Over and Out

regn.

Kl. 12:48
Spöregnar är vad det gör ute just nu. Och regnet skall hålla i sig hela veckan. Åh så sugit! Regn regn och bara massa regn. Det är verkligen så sjukt tråkigt. Hösten börjar krypa sig på, javisst! Hösten är mysig, men inte när det regnar. Det kan vara lite småkyligt så halsduken åker på. Löven skall vara i färgerna röd och orange. Och solen skall lysa igenom de annars rättså tjock molnen. Så ska det se ut. Inte kolsvart med spöregn varav hagel. Usch!

För en gång skull har jag hela veckan planerad.
måndag, onsdag och fredag är det sjukgymnastik, med min nya motivationsnyckel Simon.
tisdag och torsdag jobbar jag med morfar.
Riktigt skönt att slippa sitta hemma utan någon som helst personlig och kroppslig kontakt. Nu får jag iallafall träffa människor och vara lite social.

5-17 november skall jag förmodligen följa med mormor o morfar till Tyskland. Det ska bli skönt att slippa Sverige och allt vad det innebär ett tag. Det jobbiga är att jag i så fall är borta under min och Emmas födelsedagar. Men, ändå! Ändå värt att åka ner. Liksom åka in till München och kika i affärer och äta på restaurang och dricka öl i mängder. Bäst!

Over and Out

RSS 2.0