Dagen i helhet.

Kl. 21:36
Japp, då har en hel dag försvunnit igen. Sjukt vad tiden går fort! Jag gick upp 6 imorse, eller försökte iallafall komma upp då, det var inte så enkelt. Hur trött som helst, jag tror inte att min kropp är gjord för att gå upp så tidigt. Men i vilket fall som helst, så träffade jag Tjäder vid tåget.. Som vanligt. Och mot skolan vi begav oss! Vi kom dit och var hungriga som ägg, men då skulle vi få vänta 3½ timme på att få mat, snacka om att halvt om halvt avlida?

Men vi överleve dagen, tog tåget till centralen och missade vårat andra tåg med cirkus 12,3 sekunder, vi såg det åka. Hur kul är det på en skala då? Inte så jävla roligt iallafall. Då underhöll vi varandra genom att sätta oss i mitten av centralstationen och göra grimarser och skrika på varandra... Nej, det gjorde vi inte.. Men vi KUNDE gjort?
Istället besökte vi Glitter, kollade igenom den på ungefär en sisådär 2 minuter, sedan gick vi till tåget och satte oss där och fördrev tiden istället, inget vettigt alls, förutom lite tankar och funderingar om projektarbete, som vi skall gå in lite närare på imorgon, när vi också ska göra ett annat arbete och skit..

När jag kom hem så satte jag på kaffe det första jag gjorde, sedan datorn. Där har vi mina två bästa vänner. En kopp kaffe i handen och datorn framför mig, kan man bli lyckligare?! TAHA, jaaa.. Tell me about it, suxxxx ._.
Idag drack jag helt sjukt mycket kaffe, och fick en såndära jääättebra förbränning,  xD , lol.
När jag ätit och druckit mycket kaffe så var jag nöjd, och skrev med nåra riktiga klippare på msn, kul kul.
Klockan 18:30 började träningen och dit kom det hela 25 pers. Hur kul som helst,' <3
Blir så sjukt mycket roligare att träna när det är många. Något som inte riktigt är i klass med 'roligt' är att jag fortfarande har så jävla ont i låret och min ljumske börjar kännas igen =/ . Alltså jag tror att jag är världens mest skadebedrabbade människa, seriöst! Eller är jag bara klen? .__. BAH, kan inte allt bara gå över?

Jahaja, det var väl ungefär det som hänt under dagen, rättså seg dag. Har varit helt sjukt trött hela dagen, men det hör väl till dom här jävla tonåren?  Kan vara det att jag sover för lite med.. Hm, nej? (A)

Mattias John Ronald Sandgren,' du har seriöst varit dagens höjdpunkt. Du är bäst och jag älskar dig, bättre vän får man leta efter. Du gör mig alltid glad på nått jävla vänster, helt sjukt , jag förstår inte hur du lyckas. Tack för allt , <3333

Och GustaaaF,' ska vi gifta oss snart eller? Kyrkan, på torsdag klockan 12, säger vi så? xD HAHA,' <3

Nae, nu äre nog sängen som skriker på mig, jag är trött trött trött! NattZ

ÖIS EMOT TOPPEN!

Kl. 21:03
Idag när vi kom till skolan så var flaggan hissad på halvstång,' och vi förstod ingenting. Men under dagen fick vi höra ett någon hade hittat en lärare på vår skola i hennes lägenhet under helgen, död ._.
Alltså, det är så sjukt hemskt! Tänk att få hitta någon död, usch. Jag verkligen ryser av bara tanken. Fyfan :/
Vila i frid Inger!
Jag och väldigt många tänker på dig,' hoppas du har det bra där uppe!

Nej nu får jag lägga ner med att vara så sentimental, men det känns faktiskt förjävligt.
Dagen förövrigt har väl inte direkt varit en höjdare annars heller. Skolan är igång för fullt och vi har fått en läxa på 15 sider, KUL. Men vi hade faktiskt en jävligt rolig religionlektion. Vi skulle intervjua en person och sedan måla av den personen, det bliv några riktigt finfina måleri alltså,' <3
När jag kom hem så höll jag på att dö av trötthet, så jag vart tvungen att hälla i min tonvis med kaffe. Och när jag äntligen fick den lilla energin till att förflytta mig från den ovanligt bekväma datorstolen och tagit mig ner till Posten för att jobba så började det spöregna och hagla, vilket underbart väder att cykla i, huh? ÅH, vadå otursdag?
Jag förstår dock inte varför jag tänker på mig själv när en person dött , egoist! >_<

Men jaa, dagens höjdpunkt i livet var att äntligen få träffa Tjäder igen,. Massa saknad människo-katt, <3 HAHA.
Dagens största höjdpunkt var dock att  ÖIS tog sin 3e raka seger idag. Detta var borta emot Enköping, det känns faktikst helt jävla underbart! Ni fattar inte!? Ojsch, Dicken räddade straff och grejer, Tack älskling! <3 Tack ÖIS!
Jag älskar när ni visar vad ni går för, gudomligt underbart unikt, GAH, jag saknar ord. Så vi säger såhär istället: Godnatt!

..kaffe och bajs..

Kl. 13:43
Hej, jag heter Johanna och jag dricker kaffe och är så jävla skitenödig. Toalett någon?
Det känns som om kaffe och bajs hör ihop, för man får sån jävla bra förbränning när man dricker det.
Men inatt kom mina kära klasskamrades hem ifrån Tyskland, det känns väldans bra, så imorn blire gruppkram!
Förövrigt så skall jag nog börja värma upp mitt lår snart, för Paps skall massera, *mums* , det är bäst att få massage, och jag hoppas han kan trycka bort skiten, för om jag skall spela innemitt idag så behöver jag helst alla kroppsdelar. Men min negativa sida framhävs mer eftersom jag tror att min lår kommer gå isönder.. igen..
Jag hoppas på det bästa, men jag tror fortfarande att jag kommer att få gå på vilja hela matchen igenom, det känns så.
Jag hoppas dock att Sara dyker upp ifrån ingenstans och kan spela med oss, för då får hon gå in på mittfältet, och jag upp på min normala forwards plats, jag känner mig mer hemma där, om man säger så..

Undra vad det blir för uppladningsmat idag? Pasta iallafall, det är det alltid innan match. Sedan blir det ju kaffe och kaka i klubbhuset, innan min skiva med bl. a. Håkan och HCSS spelas upp som uppvärmning, underbart, <3 Det är fan glädje på riktigt det , WIE!

Nu skall jag dricka upp mitt kaffe och sedan besöka damernas, maha.. Vatten blire snart att ösa i sig med. Hejjs!

21:21 , kladdkaka och U-svängar .

Kl. 21:21
WOW! Klockan är 21:21 , undra hur många som pussar på sina handleder nu? Inte jag iallafall.
Det var det stördaste vi gjorde på mellanstadiet tror jag , för det gav tur, ' NOG att det gör! :P

Igår och idag har jag varit med Matte , första gången på 3 veckor. Kändes helt okej. Vi kollade på hur många filmer som helst, och drack hur mycket kaffe som helst, helt underbart! Sedan gjorde vi kladdkaka, det var också gott. Vi somnade tidigt , runt 00-tiden, och vaknade igen vid 9, soft!
Men iallafall, det var ett kärt återseende om man säger så. Så mycket som jag har saknat, helt sjukt!

Jaja, klockan 17:30 hade vi träning, rättså lugn, eftersom det är match på söndag. Men det gjorde ingenting att den var lugn, för mitt lår gör lika ont för det. Och Boss vill antagligen sätta in mig på innermittfältet på söndagens match, för vi har kort om folk , men som jag sa till honom ; jag tror inte mitt lår klarar det , jag kommer gå på vilja hela matchen igenom på söndag också har jag en känsla av , men om jag skall spela på innermittfältet kommer jag inte klara hela matchen, för låret kommer strejka mer nu än det gjorde i söndags.
På träningen iallafall, så övade jag och Ankan våra vänster fötter, som jag vet är heeeelt värdelös. Min alltså, inte Ankans, även om hennes högerfot är sååå sjukt mycket bättre än vänsterfoten :P Hah!
Det bästa på hela träningen var när vi gjorde U-svängarna när vi skulle skjuta, ballt!

Imorn är det skola , segt ,' men också kul. Jobbigt att inte Tjäder dyker upp, som är i Berlin och kollar på Blitskid, kanske just i detta skede? Hon och Joe, surt att inte dom är i skolan imorn, men jag och Ramona får roa oss bäst vi vill själva, och det brukar vi kunna lyckas med ganska bra, yey!

Nej, nu skall jag snart sova, ' men först ska jag och GustaaaF spela lite spel tror jag, MYS. Jag vinner, mouhaha ;] Sorry bejb, men jag skall klå dig hååårt! Haha!
Godnatt.

38 000 ,' rättså mycket.

Kl. 22:37
För det första så är bilddagboken verkligen segaste i världen, och man måste uppdatera sidan ungefär 38 000 gånger innan en bild blir inlagt. Och 38 000 gånger är rättså många gånger för  en bild, så jag skiter i bilddagboken idag, och får lägga in vad jag gjort idag, imorgon istället.
Inte för att jag gjort speciellt mycket idag, men ändå!
Och för det andra så vill den svidande känslan i mitt lår inte ge sig. Det gör hur ont som hellst. Och det var bara för att jag verkligen ville vara med och spela idag på träningen som jag gick på den viljan jag egentligen borde sparat.
Men är vi 24 stycken på träningen och vi ska spela 2-mål på full yta, så är det inte så jävla lätt att hålla sig borta, även om varje kliv kändes som ett knivhugg. Jag hatar den känslan, jag vill inte ha ont!


Förövrigt så har jag fått tillbaka mitt nummer nu, det är skönt! Så nu kan alla få tag i mig igen, som ingen har gjort på EN VECKA nu, ' veckan har gått långsamt, och det är segt att vara utan mobil. Men jag har överlevt.
Levnadstext ETT - avklarat!

Idag har jag varit en tagisk människa och suttit framför datorn hela dagen, men de har inte gjort någonting, för jag och GustaaFFF ,  (han heter egentligen gustav, men inte för mig) ,  har spelat 4-irad och haft allmänt kul på blip.se   , vi betedde oss som vi var 5 år och det var hur kul som hellst! Någonting annat vi bestämde var att vi skulle gifta oss, ' men det var efter vi dansat och lyssnat på barnmusik, hahah. <3

Nu funderar jag på att lägga mig i min ensamma och kalla säng och läsa lite, så kanske jag borde börja lägga mig i tid snart med.. Hm, det är svårt. Men vi får se, kanske borde ge det ett försök. Hejjs!



Kärlek Röd. Trohet Blå.

Kl. 14:31
Det gäller bara att tro. Tro på seger. Tro på att dem kan. Tro på sig själva. Tro på kärleken.
För tillslut släpper det. Tillslut rullar bollarna stolpe in, istället för stolpe ut. Tillslut börjar de skjuta på mål, istället för att passa tillbaka till målvakt. Tillslut släpper det helt enkelt, men man får aldrig sluta tro!
Den röda kärleken och den blåa troheten är tillbaka där de skall vara. Ett lirande fotbollslag påväg uppåt.
Är detta vändningen? Snälla, säg att det är vändningen. Det kändes så igårdagens match emot Mjällby.
DÅ var det sjuuukt kul att se på er, ni spelade er igenom på one-tutch istället för att tjonga iväg bollen så långt ni bara kunde. LIRANDE ÖIS ÄR TILLBAKA!
3-1 hemma mot Mjällby, hääärligt! Nästa är Enköping borta, ta dom också är ni snälla? <3


Och nu är klockan 14:31 och jag bara tänker på Tjäder som springer omkring och har över kul med Joe i Berlin nu. Måste erkänna att jag inte skulle bangat att följa med om jag bara haft pengar. Saknar dig!

KSK-tjejer, 'det är grejer!

Kl. 20:21
"Hej och hå, här kommer KSK.." Det var min och Pillsons låt innan matchen idag.
Vi spelade hemma på KIP mot Floda klockan 17 idag. Det blev 1-1 ,' och med facit i hand så kan jag även skryta med att jag blev matchenslirare. Tycke dock att Linda borde blivit det. Hon slet som ett djur därnere, helt sjukt!
Och jag missade mål på sådana chanser som jag inte trodde att man kunde missa på. Fruktansvärt dåligt!
Menmen, jag spelade fram till vårat mål och jag gick på ren vilja hela matchen igenom. Så nu blir jag glad om jag överhuvudtaget kommer upp ur sängen imorn. Mitt lår, alltså.. Jag vet inte,. Jag kan varken sitta eller stå, ligga eller gå, utan att det gör ont. Grejen är att jag knappt kan gå överhuvudtaget. Jag haltar som en halt man, och jag grinar illa vid varje steg. Usch! Varför är det alltid jag som får alla skador?
Gud, har jag inte haft tillräckligt med skador snart, eller är jag en sån hemsk människa som du gillar att plåga?
Jag börjar nerifrån; foten, benhinnorna, knät, låret (både fram och bak), ljumskarna, ryggen och nacken.
Vad finns det mer för ställen du skall sätta skador på? Magen? Huvudet? Axlarna? Vaderna? Alltså seriöst!?

Men iallafall, vi spelade bra. Vi var värda 3 poäng, och ingenting mer med det! Floda gjorde sitt mål i 40e minuten i andra halvlek, sjukt irriterande! Vi får se det positivt, fortfarande obesegrade på 14 matcher, inte dåligt :)
Vi får ta Länsmansgården nästa söndag istället. Då är det bara 3 poäng som gäller.
Kämpa på tjejer, det kommer!

Fick sjukskriva mig ifrån jobbet nu med. Känns förjävligt. Jag behöver pengarna, och dem behöver personal. BLÄ!

Skall nog sova eller nått snart, förövrigt äre ÖIS imorn, och jag drar med Linnéa på den, nått positivt iallafall,
Hejjs!

Kärleken är större än besvikelsen.

Kl. 14:41
Jag hatar att kolla på Superettans tabell. Den gör ont. Det verkligen svidert enda in i märgen.
Hjärtat skadas av att titta på den. Det delas. Större sorg finns nästan inte.
Att se Lirarnas lag på 9e plats i Superettan. Det funkar bara inte. Det går inte. Efter 19 matcher, och ni ligger på 9e plats, med ambitioner till Allsvenskklass. Vad händer?
Har ni ingen motivation?
Vart har erat spel tagit vägen?
Det vackra samba liret, har det helt och hållet försvunnit?
Kärleken till fotbollen? Ni älskar väl det ni håller på med? Varför visar ni inte det?

Alltså, jag vet inte hur jag skall besrkiva känslorna för er.
För det första så älskar jag er mer än mitt hjärta klarar av. Och för det andra så är ni raka motsatsen, en besvikelse.
Jag älskar ÖIS, det gör jag. Men besvikelsen i erat spel, den är stor.
Jag har ett rödblått hjärta, det rinner i mitt blod. Det har det alltid gjort, och kommer alltid att göra,
' även om det gör så extremt ont ibland.

Kärleken mellan två personer och för ett lag, de är ganska lika.
Vackert och värdefullt, det är kärlek i ett mini-mått. Det går inte att beskriva i ord. Så detta är det närmaste jag kommer.
Nu har jag snöat in mig i någonting omöjligt. Så jag tar mig ut det så fort som möjligt.
Jag har ingenting mer att säga än;

Jag kommer alltid att älska Örgryte som lag, ' när de spelar så bra som jag vet att dem kan. Då dem skämmer bort supportrana med sina fina markpassningar, med finterna, med tunnlarna, med klackarna och med deras kyligt iskalla mål. Då är det svårt att inte älska.
Men när vi kommer till stress, bortsparkade passningar utan adress, när vi kommer till tjongandet. Då vill jag helst gömma mig och inte visa mig igen.
Även om kärleken är starkare än tjongandet, så gör det ont.
Örgryte Idrottssällskap, lys igenom med ert unika spelsett, visa vad ni kan.
För jag vet att ni kan. <3

Jag vill citera en av Timos låtar;

"..it's really been a shit year this far.."

Men detta fixar ni pojkar, jag vet det!

Alla bär och 2 liter glass.

Kl. 22:09
Höjden av lyx är att jag skall leka med Tjäder imorn! Liksom bara grejen att vi skall göra milkshake med alla bär och 2 liter glass. Vi skall mysa med övermycket kaffe. Och såklart kolla på x-antal käcka tjejfilmer. Det kommer verkligen bli hur kul som hellst! Jag längtar till morgondagen. :)

Kvällen till ära vann Lirarnas lag en bortamatch, med 3-2 över det andra ex-allsvenskalaget Öster. Känns hur bra som hellst, och det är verkligen 100% seriös lycka över en seger. <3 Helt underbart!

På träningen körde laget bara en massa roliga övningar och jag var sur över att inte få vara med på dem. Istället gjorde jag och Ankan rehab. Behövligt! Blev ganska mycket mer tjöt och skratt än verkstad. Men nu har jag fått hem tigerbalsam som jag skall massera in låret med ungefär 2 gånger om dagen. Det gör verkligen sviiinont. Jag förstår inte varför vi köpte detta balsamet och inte det jag bad om när det andra tog slut. Detta bränner samtidigt som det kyler ner allt, helt sjukt att det kan gå ihop, men så känns det!
Wellwell. Vi var 20stycken idag. Kul att så många kommer. Hoppas att det fortsätter så. Något mer jag hoppas på är att 'sträckningen' eller vad det nu är dempas ner lite i smärta tills på söndag då det är en sjukt viktig match. Jag hoppas att jag kan ge 100 utan att det gör för ont, eller hoppas iallafall att jag kan koppla bort det som gör ont.

Var på Ica förut. Skulle hämta ut min mobil. Men när vi kom dit så var den inte där, utan den hade skickats fel och var i Partille! >_< . Paps skall ringa dit imorn, hoppas jag får den imorn. Behöver en telefon. Känner mig handikappad nu efter 3 dagar utan mobil. Asjobbigt!

Jag åt ägg förut, så jääääävla gott. Har varit sugen på det i typ 3-4 dar nu, och nu tog jag tag i mina bergär och gjorde det. Känns bra. Det var gott. Nu kan jag leva ordentligt igen. Pappa tycker däremot att jag är inne i en 'ägg-period' , och att jag äter för mycket ägg, det tycker inte jag. För det är gott, och nyttigt. eller?

Jaja, nu skall jag skriva lite på msn en stund till, sedan lägger jag mig i min säng och läser. Borde bädda med, men orkar verkligen inte. Får väl göra det imorn. Om jag orkar det vill säga. Det är dock ytterst tveksamt.
Imorn skall jag nog färga håret också, hoppas det. Svart och rött denna gången med. Nästa gång får det nog bli någon annan färg. Vet inte vilken, men tar dagarna lite som dem kommer, så det lär vi märka när den dagen är inne.
Hejdå.

Ta mig i kragen.

Kl. 23:19
Just nu sitter jag och surar.
Nu har mitt simkort till mobilen dött också, alltså ärligtalat?!
Först mobilen, och typ 4 dar efter det så kvaddar hela simkortet. Så nu kan jag inte ringa eller skicka sms, och ingen kan få tag i mig på några sett heller. KUL!
Vad har jag gjort för fel för att förtjäna detta?
Alltså jag är besatt av mobiljäveln, så nu känner jag mig helt psykiskt sjuk och ensam.
Snacka om sällskapssjuk ._.
Nae, imorn få jag ta mig i kragen och ringa till Tele2Comviq och fråga vafan felet är. Det måste väl dem veta?
Måste också ta tag i kragen och ringa till Håkan, snubben som jag skall disskutera pengar med.
Mina PartilleCup-pengar har inte kommit ännu, så får plinga en signal till honom med, om han kanske vill svara denna gången då? 



"jag hatar att jag älskar dig. och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.."


Tankarna finns där ännu, och det går inte EN ENDASTE DAG utan att jag tänker på dig. Helt sjukt!
Kan det vara kärlek? Är jag fortfarande kär i dig? Kommer jag någonsin glömma det vi hade? Kommer vi bli tillsammans igen? Skall vi fortsätta att ignorera allt och låtsas att det kommer bli bra? Skall vi fortsätta säga 'jag älskar dig' i telefon? Kommer det någonsin bli bra mellan oss? Löser sig allting med tiden?

Alltså alla frågor som rullar runt i huvudet, och är helt omöjliga att handskas med. Sjukt svårt!
Jag vet alltså allvarligt talat inte vart jag skall ta vägen. Jag vill bara glömma dig, men ändå inte. Jag vill bara bli tillsammans med dig, men ändå inte. HUR FAN GÅR DET IHOP?
Det går inte ihop, det gör inte det. Helt osannolikt att det kan göra det. Man kan ju inte äta kakan samtidigt som man har kvar den.
Skillnaden är att jag inte har någon kaka överhuvudtaget. Vad som än händer så känns det helt förjväligt!
Men jag är väl rädd. Rädd för dig. Rädd för mig. Rädd för allt.
Rädd för att släppa någon så nära in på livet igen.

ÄH, glöm kärleken. Eller? Det är ingenting att ha, den verkar såra mer än den borde.
Skall inte kärlek vara något vacker, mjukt och skönt?
Just nu känns det inte så.
Det är mer fult än vackert. Det är mer hårt än mjukt och det gör mer ont än det är skönt.
Det borde inte vara så.
Är jag olyckligt kär, eller är jag för feg för att ta ett insiativ?
Jag vet faktiskt inte. Jag vet ingenting. Jag känner mig tom, halv och osäker på mig själv.

Nu pallar jag inte med mina känslor med. Jag vill supa mig medvetslös och decka. Sova hur länge som hellst
och sedan spy ut allt som gör ont, går det?
Jag får väl testa. Godnatt.

Tack!

Kl.21:53

Det enda jag vill ha - Björn Afzelius

"bara en kärlekssång,
varken mer eller mindre."

Så beskriver du låten. Hm, jag vet inte riktigt om jag kan hålla med dig om det. Mer eller mindre.. Det väger faktikst över mer på ' Mer ' -delen tycker jag. Vårt musikaliska geni har gjort det igen. Han har sagt det omöjliga. De omöjliga orden. De omöjliga meningarna. Bara satt ihop allting i en låt. Helt sjukt vad han kan framföra så många svåra ord på en och samma gång.
Jag har inga ord. Björn du är ett geni. En expert. Helt osannolikt unik!
Unikt sagolik, ' fast i verklighet.

TACK!
- för dina texter och ditt musikaliska sett att komponera.
* det är helt klart en gåva som du tagit vara på! <3

image6

Jag hatar att jag älskar er.

Kl. 17:07
Jaha ja. Idag har jag varit på Kungsmässan med mor, syster och bror. Massa mys! Köpte lite grejs osv, och efterlängtad hårfärg. <3 Så snart blire svart igen, och antagligen rött också. Vi får se. Jag hoppas Mams kan hjälpa mig snarast, kanske till och med ikväll efter träningen? Snälla råååå? ^^

Just nu sitter jag och tänker på om jag skall med till Växjö och kolla på Öster-ÖIS på torsdag. Jag har inte bestämt mig ännu. Vi är i GBG igen runt 00-tiden, och det är jobbigt att tågen slutar gå 00.15 på vardagar. Och dessutom har jag träning på torsdag, så får se. Har blivit erbjuden sovplats hos Mattias, men jag vet inte. Hade tänkt dra med Sandra på denna machen, men hon kanske inte kan, vad vet jag?
Jaja, får väl slå en signal till Robin senast imorn antar jag. Måste bestämma mig snart.. *tänktänktänk*

Men igår förlorade vårt rödblåa ÖIS emot Åtvidaberg, sjukt dåligt. Blev utklassade med 3-0, asdåligt!
Alltså ÖIS, ibland hatar jag att jag älskar er. >_<
Gosh, aja skall jag med på torsdag så får ni fanimej ta och vinna, annars stannar jag hemma, kan man förbestämma sånt?

Imorn skall jag leka med min fru, det känns överbra. Hon får mig att må bra och jag får henne att må bra, så det kan nästan inte bli bättre. Äkta kärlek.
Och på fredag skall jag leka med Tjäder, ÄNTLIGEN! Vi har bestämt att vi ska dricka en massa kaffe, göra milkshake med alla bär och kolla på x-antal käcka tjejfilmer, jag verkligen lääängtar, ska bli hur kul som hellst!

Nu skall jag nog göra lite kaffe och softa gärnet i dryga 45minuter till, sedan blir det att byta om och fara iväg på träning. Det skall bli kul, det är på KIP så jag hoppas vi är jättejättejättemånga. Mycket spel, ser fram emot det! <3

DRA,.

kl. 20:04
GAAAAAAAH BAAAAAAAAH, vad är felet?!??!

Skall du fortsätta säga en massor bakom ryggen på dom som du 'älskar' så vet jag inte riktigt hur du tycker!?
Alltså ärligtalat, är det avundsjukan som styr över dig, eller vad är problemet?
Jag vet inte riktigt hur jag skall ta det.
Men en sak ska du tänka på. Om du vill ha några vänner kvar så är det inte rätt sätt att snacka bakom deras ryggar, jag säger bara det. Men jag tänker inte ens dra upp detta med dig. För du kommer inte förstå någonting ändå. Och om du förstår så blir du assur och helt plötsligt dödligt självmordsbenägen. Och försöker få det till alla andras problem, att det skall vara vårat fel.
Jag bygger mina vänskapsband väldigt mycket på ärlighet, och det är nog bland de viktigaste som finns. Ärlighet alltså, så skall du fortsätta ljuga, då kan du stryka mig som din vän. Det säger jag bara.

Nej, nu åskar det. SÅ nu måste jag logga. Återkommer nog med mera sen. Hej!

Ett leende.

kl.13:46
Ett leende på läpparna dyker upp när jag läser Coach referat om Hindås-matchen. När han skriver om mig.
Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om att jag var sådär överdrivet lugn, men jag kunde ändå hålla koll på mig själv. Någonting som dyker upp när jag läser är också det han sa till mig på träningen igår, det löd ungefär såhär; 'du gjorde en enormt bra match i torsdags Jojo, det var kul att se, och nog en av de bästa matcherna du gjort under min ledning för er. du visade mycket hjärta och gav 100, samtidigt som du snackade upp alla i laget.'
Det gör mig så sjukt glad att veta att någon tror på mig, och han visar det också. Tack Peter!
Någonting mer som dyker upp i tankarna är då det några av publiken sagt under matchen. Mamma satt framför dem och det var någon kommentar som löd: "helt sjukt vad nummer 7 i deras lag är bra.."
Sådana kommentarer blir jag glad av, och det är väl sånt jag får tänka på idag.

Peter skrev i referatet:
Börjar som vi spelade i den första, passivt och ingen agresivitet det som är lite bättre var att snacket kom igång, JOJO gjorde ett gigantiskt jobb där framme, ett tag tror jag hon hamnade i en köttkvarn de manglade och sparkade drog och slet i henne, men ingen åtgärd av domaren, helt otroligt att man får be till sig så på en plan utan åtgärd!!!! Trots detta behåller hon sig lugn (även om man ser dom röda ögonen, ser ut som hon vill döda) och kvittot får hon, när YOYO utmanar hindås mittfält och forwards ensam och avslutet var högklassigt i samma dimension som det Ankan gjorde i Första hl vi kan nu skriva in 1-2 till oss och spelet började arta sig, vi fick ner bollen på backen och började rulla runt mer.

Låt mig vara!

kl. 12:49
Än så länge idagens schema har jag varit asgrinig. Jag är verkligen trött på allt och alla idag, och vill inte prata med någon. Grejen är den att alla är så käcka och försöker få mig på bra humör, men då gör dem mig bara ännu surare. Jag vet inte vad som gjort mig på dåligt humör, men jag vaknade väl på fel sida, eller någonting liknande.
Men snälla, sluta skriv till mig!
Jag klarar bara av vissa nu, och det är dem som inte är käcka. De som bara är som vanligt och inte försöker med några konstiga trix för att vara roliga, det där funkar inte idag, det gör mig bara ännu mer irriterad.

Hm, någonting annat som stör mig är alla kärlek som visst visar sig just nu, när jag bara vill ha hat. Alla älskar någon, och allas liv är helt perfekt. Alla är bra, ÅH. Vår värld behöver mer hat. Ge mig hat.
Hat hat hat..
Tragisk människa är vad jag är. Jag orkar ingenting idag. Skall ösa i mig kaffe så jag orkar pallra mig ner till Posten och jobba sedan. Jag får nog börja i tid så jag hinner klart. Jag orkar inte vara snabb. Idag är en långsam dag, och jag vill egentligen bara vara hemma.
Snart skall jag nog drömma mig in i sagornas förtrollade värld. I min bok är dem uppe i tre mord änsålänge, hoppas alla dör, alla utan Patrik. Han är bra. Patrik-Polis, hejja dig!

Jag är inne på alla möjliga sidor för att leta efter en ny mobil nu. Däremot är det brist på någon bra. Jag vill ha tillbaka min mobil, med mina nummer. Allt ä borta ._. De flesta numrerna kan jag få tillbaka, men vissa inte. Och det är ett som gör extra ont, även om vi sa att vi skulle säga upp kontakten. Jag vill inte det. Du är en bra människa, jag gillar dig. Du gav så mycket glädje utan att du visste om det. ÅH, livet skall då vara så jäävla komplicerat hela tiden.
Men iallafall, det blir antagligen en Sony Ericsson W200i med Tele2Comviq Player abonnemang. Vill ju ha kompis, men jag får väl överleva med Player istället.

Jaja, funderar på att göra mig lite kaffe, det blir 4e koppen för dagen isåfall, sedan låser jag in mig i boken och vill stanna där hela dagen. Ring mig inte. Skicka inga sms. Vi hörs ikväll. Idag vill jag vara själv. Helt själv tillsammans med bokens magiska rader.
Tack och hej!

Helgen.

kl. 20:24
Nu är klockan snart halv nio, och jag är helt slut, kan kanske bero på att jag typ inte sov någonting inatt. Och detta berodde väl på att det var så sjuuuukt varmt. Jag sov hos Sandra, somnade väl kanske 4 och klockan 9 var jag aaaspigg, dessvärre var inte Sandra det, så jag fick underhålla mig själv en stund. Sedan gick tvn på och ja kollade på Family Guy, efter det somnade jag, så jag vart nog inte så pigg som jag trodde. :P Haha!

Runt 15-tiden åkte jag hem och åt, och sedan 17:30 var det träning. Sjukt seg, ' men det var väl rättså bra det. Jag var ju inte sådär övertaggad för att träna, om man säger så. :)


Fredag:
Jag lekte med min fru idag. Vi åkte ner till K-Center och skulle kolla på lite grejer, vi stog ut i ungefär 15 minuter, sedan gick vi in på det nya cafét och åt istället, haha! Det var bra. Påvägen hem köpte vi godis för drygt 70kr, och kvällen bestod mest av tjockhet, godis och film. Harry Potter maraton. Vi kollade på de 4 första filmerna, det var mys. Sedan sov Ämz hos mig. Rättså härligt soft dag. Glädjeruset  var dagens bästa. Mycket lycka och äkta leenden. Det var bra, för det behövde jag. Tack för en bra dag älskling. <3

Lördag:
Duscha, städa, äta.. Morgonen var inte så överdrivet händelserik, men det gjorde ingenting.
Vis 15:30 tiden åkte jag hem till Sandra där redan Ämma befann sig. :) Det skulle bli en myskväll på Liseberg och massa kul med en massa åk. Fast det blev ändrade planer när Rantsii ringde. Då bestämde vi oss för att åka ut ibland öarna och dricka öl istället. Hah. Ett väldigt lyckat beslut även om jag var ganska negativt laddad när vi kom dit. Det första man såg var nämnligen bara äldre personer framför en väldigt liten scen där dom spelade dansband, och jag bara undrade helt starkt vart fan jag hade hamnat. Men vafan, i med lite alkohol, vänner i närheten och en massor med sång, så går det faktiskt an att dansa bugg med 50+are. Faktiskt väldigt kul, speciellt när gubben på scen började spela låtar ifrån Håkan och Ebba, underbart :)
Någonting annat som var väldigt roligt för dagen var att min kvinna ifrån Norrland ringde, jag blev faktiskt väldigt paff, men det var sjukt kul. Och jag blev väldigt glad. Tack för en trevlig överaskning Mattias!
Innan vi åkte hem så träffade vi på en 57årig man som berättade om livet osv, sjukt kul. Det var roande och lyssna på alla hans äventyrs-berättelser.
Runt 1-tiden tog vi oss därifrån, så vi skulle hinna med tåget. Och det gjorde vi, vi sjung hela resan och tåg-konduktören ville att vi skulle skriva ner texten, men det är vår privata text, så den fick han inte. Maha!
Runt 3 var vi som sagt hemma hos Sandra, och där snackade vi igenom kvällen och somnade gött till Sällskapsresan. Häääärligt!
Tack för en extremt lyckad kväll flickor, ni är mitt solsken i livet. Älskar er något obeskrivligt mycket. <3

Jaaa, det var väl ungefär detta som hände under helgens fridfulla timmar. En lyckad helg, faktiskt. :)
Bilder som beskriver helgen:

image5

SEG!

Kl. 22:56
Jag vaknade av att lillasyster sprang in i rummet sådär lagom diskret. Jaja, hon försökte iallafall vara tyst, sedan är det en annan femma, eller ska jag säga sjua(?) att hon inte lyckades. Övning ger färdighet lillasyster, men n¨gon spion eller liknade blir du nog inte när du blir stor. Bli kock och bjud mig på mat, skitbra!

Jag gick upp vid 10, som alla andra dagar. Jag vaknar då varje dag, runt 10snåret alltså, sjukt!
Jag åt frukost, steget ägg på macka med ost, sallad, tomat och majonäs. MUMS, säger jag bara.
Förövrigt har jag mestadels av dagen spenderat framför min trogna vän datorn, med en flaska vatten bredvid mig.
Lat som jag är, så pallade jag inte göra någonting, eftersom det var match idag.

Hindås kl.19 mitt inne i skogen på typ sumpmark ._. Asjobbigt att springa på.
Wellwell, om jag får säga vad jag tycker om matchen så behövs det bara ett ord: bedrövligt!
Jag förstår inte, har vi verkligen gått ifrån ett lirande lag till ett tjongande lag? Det hoppas jag verkligen inte, för då slutar jag. Grymt tråkigt!
Dom började göra 1 mål och vi spelade fortfarande lika dåligt. Ankan blev räddaren i nörden nåra minuter innan halvlek, och det var bra det, för annars hade mitt hopp försvunnit där. Snyggt mål, btw :)
Sedan väntade jag själv med att dra till med ett långskott tills dryga halvtimmen in i andra. Vad kan det ha varit, 30-40 meter? Jag vet inte.. Rätt snyggt, om jag får säga det själv med en självsäker ton :D
Jaja, Päter satte ner mig på innermitt och vi började spela helt överstressat efter de målet. Vilket som så småning om ledde till Hindås-mål .____.
Typ 2 minuter innan matchen var slut, fick dom en frispark precis utanför vårt staffområde, och vilket läge! Och vilket mål! Någon av våra spelare släppte markering om en av deras tjejer kom fri och tryckte till det, inte lätt för vår debbuterande-Cissi  (målvakt) att ta den. Sedan var det slut och matchen slutade 2-2 , ' segt!
Nej tjejer, såhär kan det inte se ut, vi måste vinna! :P haha!

Någonting som är ännu jobbigare är att vi har 7, SJU, spelare borta till nästa match, vilket är hemma mot Floda. FlodaFlodaFloda.. Dom ligger 2a och den måste vi vinna, dom är duktiga så det blur grymt svårt. Just nu är jag jävligt otaggad för den matchen, skulle nog dragit på mig ett rött kort idag istället, så skulle jag sluppit den..


Och jaa,,. för att avsluta så sitter jag är och är jäävligt hungrig, dvs jag är sugen på makaroner<3
ÖIS förlorade idag med, tråkigt men sant, dom verkar vara på gång nu.. Ljungkile alltså. Öis är rena besvikelsen, det gör ont att säga det, men så känns det. Det går som vind och vatten.. Iband är dom kanonbra och man ler ikapp deras spel, och ibland är det bara så bedrövligt pinsamt dåligt så man bara vill gråta. Usch!
Heja ÖIS, behärska er, VINN FÖR I HELVETE!

Ha det bra, nu skall jag äta. Godnatt!

Björn 37 bast!

kl. 23.17
Nått jag glömde förut vart ju att skriva att allas vår.. hm, jag menar.. MIN Björn Rosenström fyller 37 friggin' bast idag!
Grattis snygging, kom och ta mig. Jag är din, du får mig, om jag får dig. Deal?
image2

Känslor, känslor, känslor.. det verkar som allt tänkade blir dubbet så stort på kvällen som på dagen,. Allt bara dunkar mot huvudet, och jag vet inte riktigt hur jag skall ta det.. Det är liksom jobbiga tankar som ligger och nöter för att få komma in och förstöra i min hjärna, som det gör upp ett hål och in där igenom kommer en tornado och rör om allting, så jag varken vet in eller ut. Jag blir helt förblindad.
När detta händer så vet jag ingenting, inte ens vart jag är, sjukt läskigt!
Just så farligt är det inte just nu, men det brukar komma innan jag somnar, och det har väl med dig att göra, kan jag tänka mig.. Jag försöker verkligen ta bort tankarna, men det gåååår inte! Helt sjukt omöjligt.
Hur mycket jag än inte vill det, så finns domdär tankarna där dygnet runt, även om de lugnar sig en aning när jag är på den fina, gröna fotbollsplanen. Där försvinner allt, där ser jag bara bollen, 22 spelare, två stolpar och en rippa. Allt jag behöver se. Det jag hör är det positiva, för jag har lärt mig att trycka undan allt negativt som bollas fram och tillbaka under hela matchen, det hör jag inte överhuvudtaget längre.
Det är helt unikt! Jag kan inte förklara, men fotboll är magi för mig. Nått speciellt, som alltid finns och aldrig sviker. Det är som att tro på något stort och vackert, skillnaden är att detta faktiskt är verkligt också, underbar känsla. <3


Jag vill, men ändå inte. Det är svårt, jag vet inte vart jag har mig själv längre..
Hur mår jag? Jadu.. Hur mår jag egentligen? Jag vet inte riktigt själv faktiskt, det går fram och tillbaka.
Även om jag är ganska bra på att spela teater på hur jag mår, så kan jag ändå säga, utan att ljuga: jag vet inte hur jag mår, det beror på. På en dag kan jag ligga på alla 10 siffrorna på en tioskala..

"På en sekund genom din blick jag frös
så kändes gammalt tjat bara så meningslöst
Så varför ligga har själv varje natt
när du kan ta på mig som ingen annan kan

Men hur skulle dom förstå
Dom vet ingenting om oss"

Jag tänker på dig mer än mitt hjärta klarar av, det är svårt.
Men jag älskar dig, kommer alltid göra det, du har din plats i mitt hjärta och den kommer du alltid ha kvar!
Men jag tror det är lättast som vi har det nu, även om mitt hjärta bultar hårt vid tanken av det och orden är svåra att framföra. Jag vill så gärna att det skulle funka, varför gör det inte det då?
Bra fråga, som aldrig kommer att få ett enkelt och förstårligt svar.
Alla säger det så enkelt: "men bli tillsammans igen då, om ni känner så.."
Men ni förstår inte, det är så mycket svårare än så, och det kan jag inte ange orsaken till, tyvärr.
Jag måste lära känna mig själv igen, innan jag kan lära känna alla andra.
Jag älskar dig!         - 'det vet du. <3

Gamla trasor.

kl: 21:54
Jahapp, då var man här igen. Andra gången för dagen som jag skriver, jag kan inte ha nått liv? Eller, ett liv har jag, men det är ju inte direkt så att jag lever upp till det. Ibland kanske, men inte idag.
Menmen, efter som morgonen var som den var, så stannade jag bara hemma idag.
Då passade jag faktiskt på att städa ur gadroben och damsuga där och grejer.  Sjukt ovanligt.
Men bland alla kläder hittade jag en massa gammat och trasigt, och eftersom jag var på dåligt humör så slängde jag typ hälften, nu är det rent och fint och alla gamla trasor + X-antal damtussar är borta! Underbart :)

Wellwell, ' mitt 'sluta-med-onyttigt' sket sig ganska brutalt, IGEN, efter maten. Mami hade gjort äpplepaj, och eftersom det är så sjukt gott och jag stirrade mig blind på den, så gick det itne att motstå. (inte för att jag kan påstå att jag försökte, men ändå!)
Meneh, det är ju äpplen i, och det påstås ju vara nyttigt, så? Fast det kanske inte menas med att man skall röra om det tillsammans med dubbelt så mycket smör och socker? Vad vet jag. Så onyttigt kan det inte vara, eller?
Mycket vatten har jag druckit iallafall, alltid nått!

Match imorn, en viktig match, som alla andra matcher. Det gäller att ladda gärnet, för imorn skall vi ta vår 12 seger på 13 matcher, eller hur tjejer?           3an nästa!


Jaja, detta får vara bra för nuet, men mycket möjligt att jag återkommer imorn, eller redan inatt innan jag somnar?
*datanöööörd*        Det är fan synd om mig. Nae, kanske skall börja vänja bort mig liiite från datorn?
 NEJ. Då dör jag ju, ' Godnatt!

Morgonens händelser.

kl. 12:27
Jag tänkte vara lika fräck som alla andra, och inte gå emot strömmen, utan istället också förskaffa mig en blogg så man kan skriva av sig när det behövs. Och det är nog bra, för precis i detta tids-skede i mitt liv har jag väldigt mycket känslor inom mig som på något sätt måste ut, därför är detta nog rätt sätt.

Dagen till ära gjorde min syster en kladdkaka, ' och jag som igår kväll betämmde mig för att försöka sluta med allt onyttigt i matväg, men tror ni jag är stark nog att motstå denna unika frästelsen av kladdigt och kaka i ett? Nej ._.
Där sprack mitt löfte till mig själv på bara nåra få timmar. Får väl försöka återta detta löftet, kanske klarar jag några timmar mer denna gången?

Annars så har morgonen varit av ren katastrof. Min mobil har total kvaddat nu, så kan inte använda den till någonting, så min gamle vän 3310 har letats upp, tyvärr har jag inga nummer på den så jag kan fortfarande inte få tag i någon, så mina vänner, ge mig era nummer!
Detta tror jag är min otursdag, för ingenting jag gjort än så länge har varit bra, och klockan är bara halv ett. Sjukt!
Kan livet bli sämre? I så fall vill jag inte vara med.

Regnet gör inte heller mitt humör till något vidare bra. Vi skulle ju till havet idag, sola och bada och äta goda mackor, men så verkar det inte bli. Segt!
Nej, jag orkar inte ta tag i dagen heller för den delen, stannar nog bara hemma och tycker synd om mig själv. Låter hyffsat bra, tycker jag.

Alla andra får väl ha en bra dag, eller en dålig, om ni föredrar det, jag bryr mig faktiskt inte.
Valet är erat, gör som ni vill. Hejjs!

RSS 2.0