Sandefjord, here we cum.

Kl. 19:46
  • 12:26 ' tåg till Göteborg
  • 13:05 ' tåg till Strömstad
  • 16:30 ' båt till Sandefjord

Imorn bär det av till Norge, hem till Tjäder o Sara, tillsammans med Emelie. Och det kommer bli så jävla bra! Fira nyår i Norge. Skönt som fan att slippa Göteborg, för hade nog inte gått utanför dörren om jag varit hemma detta året... Men istället blir det mängder med öl och massa god mat med 3 tjommar. Och länga på norskan som fan, för här kommer det gå undan! (jag o tjäder har yttrat våra norska-kunskaper så många gånger förr..)
Gott nytt år alla fina o fula ungar!

Björn nu tack , <3



Over and Out

jag vill inte tänka framåt..

Kl. 20:11
..men är livrädd för att fastna här. Ungefär så känner jag det. Tiden går, men jag står still. Allt rör sig medan jag sitter fast. Jag ser ingen ljuspunkt i mitt liv. Jag har ingenting att se fram emot.
Jag vill att det skall ändras. Jag har stora planer för mitt liv. Jag vill hinna göra så mycket saker, men iom. att jag sitter fast så kommer jag ingenstans. Jag står och trampar på samma ställe, vilket då automatiskt gör att det blir en grop som jag inte kommer ur.
Jag har många, stora planer, men jag vet inte riktigt vad jag vill. Något måste hända snart, jag kan inte fortsätta såhär, att gå omkring och strö utan något hopp..
Jag vill få tillbaka min kämparglöd och stålvilja. För jag vet att den finns där inne, den har visat sig förr, men har varit borta allt för länge nu. Jag behöver nått att se fram emot, något att sträva efter..

Snart är det nytt år, vilket leder fram till nya förhoppningar. 2009 vill jag ska bli ett magisk år. Jag vill ha kul, må bra, bli lycklig, komma fram till någonting.
2008 vill jag gräva ner i en grop och glömma, för det mesta detta året har gått åt helvete. För mig.. Givetvis vill jag spara de lyckliga studerna, dom som har hållt mig vid liv och någorlunda levande. Stunder som studenten, ÖIS uppgradering till Allsvenskan, konserterna, resorna till Spanien, Grekland och Tyskland mm.

Det finns många jag vill tacka detta året;
- Lillebror; för att du alltid har en axel att gråta o, skratta vid. För att du alltid finns och aldrig sviker.
- Emma Franzén; du får mig att kämpa, utan att du ens vet om det. Du är den starkaste människa jag känner och du har många gånger gjort mitt liv så mycket mer levnadsvärt.
- Sandra Edvall; du förstår inte hur mycket jag saknar dig? Våra skratt förgyller och upplyfter!
- Johanna Tjäder; för att du alltid får mig att skratta. Du är värd mer än allt och du betyder så himla mycket för mig. Det skär i hjärtat att du ska flytta och jag kommer sakna dig något obeskrivligt!
- Mattias Sandgren; jag vet inte vart jag ska börja... Jag kan bli så fruktansvärt arg på dig, trots det vet jag att du alltid finns där för mig. natt och dag, i ur och skur. Inga ord i världen kan beskriva dig!
- Sofia Dahlström; på bara nåra få månader har jag insett att jag aldrig vill tappa taget om dig. Du är bra, så fruktansvärt jävla bra. Du får mitt att se saker ur ett annat perspektiv.
- "FSH-gänget"; kommer alltid vara evigt tacksam för att ni är mina vänner. Kärlek ni ger mig är okrossbar!
- Mamma, Pappa, Linnéa; kommer inte på någonting som räcker till. Ni är allt!
- Kållereds Damlag; för att ni hjälper mig att hålla uppe motivationen. Tack för att ni tror på mig. Tack för att ni stöttar mig. Tack för att ni finns!
- Kållereds F. 00/01; ni ger mig många oförglömliga och behövade skratt.

Ni har betytt (och kommer alltid betyda) så galet mycket för mig detta året. Ni har hjälpt mig så oerhört mycket, utan att ni ens vet om det. Jag kommer alltid vara evigt tacksam för att jag känner er. Och lovar att jag alltid har en extra axel åt er om ni behöver.
Överallt, hela tiden, jämt
!

Over and Out

När juldagsmorgon glimmar..

Kl. 16:07
Yes, det var den julen det. Helt galet hur den dagen går fort. Åkte hem till Birthe där släkten på pappas sida skulle infinna sig. Åt julmat (svensk+dansk), kollade på Kalle Anka och tomten kom med julklappar. Sådär som det brukar vara. Mys med mycket skratt och dumma kommentarer, som det brukar - vill säga!
Vid kvällstid far vi hem och Mormor o, Morfar kom. Vi åt ännu mer, öppnade än mer paket och kollade på teve, en än gång.. Tycker det kändes mer som jul imorse när jag vaknade än igår. Igår var vädret riktigt trist, grått och så. Idag var det i alla fall frost, minusgrader och solen sken. Underbart!

Morgonen var bra och vi tog tag i saken efter frukosten. Jag, mamma, pappa o Linnéa åkte till Bunketorp och gick 5,5km's bana. Skönt att komma ut efter att varit inne hela dagen igår.
Ikväll vill massa vänner från olika håll få med mig ut och härja på stan, på olika ställen. Just nu är jag riktigt opepp och inte festsugen alls. Så får se vad som blir av den saken..

Men ja, tack för igår, släkt o vänner. Det var mys! =)

Over and Out

en bild säger mer än tusen ord.


Missförstå mig rätt

Kl. 16:46
Jag älskar uttrycket "missförstå mig rätt" , fast jag förstår mig inte på det, alls. Jag menar.. Hur kan man missförstå någon rätt? Om man missförstår någon, så kan det väl inte bli rätt? Eller? Ah, vafan.. Jag fattar ingenting, men det är ett fruktansvärt bra uttryck;
Missförstå mig rätt
!

Over and Out

Bingo Lotto

Kl. 16:22
Idag ville jag leka att jag var 87 bast med bingolotto-lott i ena handen, en penna i andra och Bingolotto på skärmen på teve. Spela Bingolotto, på riktigt, kolla på uppesittarkvällen och vara en riktigt störtskön tant. Men nej.. Lotterna var slut så nu kan jag inte leka att jag är 87 bast med penna och bingolott i händerna samt Bingolotto på teve. Nu måste jag vara 19år och förmodligen kolla på någon skittråkig film och vara sådär spydig som det sägs att tonåringar är. Fyfan va tråkigt...

Jag längtar tills jag är 87bast och slipper låtsas. För då är jag ute i tid och har redan köpt min bingolott en vecka i förväg. Jag längtar, verkligen jättemycket!

Over and Out

Jack

Kl. 22:17

"20 juni

Själen trivdes, men kroppen kved.
Åt stekta bananer, fil och ägg till frukost.
Ledig.
Bart fortfarande kär.
Jävligt.
Vi tog oss ett parti badminton och åt sen matjessill, grädde, gräslök, hårt Roslagsbrld, Västerbotten ost och drack öl.
Sen tog vi oss en fotbollsmatch.
Och efter den stack ju han iväg för att träffa fröken Lis, som han föresten är jävligt kär i, och jag, vad gjorde jag, som inte har nån att vara jävligt kär i, ja, jag satt väl där och skrev en presentation på sådär en 50-60 ord. Jag hoppas att nån, som jag kan bli jävligt kär i, läser den nån gång framdeles och blir så betagen att hon gör allt vad hon kan för att få tag i min adress och hör av sej så att vi kan bli jövligt kära i varann."


Ur boken Jack, skriven av Ulf Lundell. Är helt tagen och fast vid denna boken.
Den handlar om Jack, en stockholmsgrabb med författar- o, musikdrömmar. Och hans vilda liv i Stockholm under tidiga 70-talet. Innehåller mest alkohol, droger och sex.
Helskumt skriven och helt gripande fantastisk, tycker jag!

Over and Out

Helgen ,

Kl. 20:53
I fredagskväll när deppen hade tagit över mitt sinne så kom Sofia o Tobbe o hämtade mig. Vi for till Tjolöholm o kollade på slottet, sedan till Åsa och bestigde berg, samt kollade ut på de bäcksvarta halvet, som var upplyst av månen. Jättefint, även om det sätter på tankeställaren än mer. Jag tycker det är helt underbart att vara vid havet, och kan stirra rakt ut i det i timtal. Det är så stort, tar aldrig riktigt slut. Som ett evigt liv, som styr över sig själv. Kan inte riktigt beskriva det, men det är vackert kulsigt, på något vis.
I alla fall, dessa två räddade kvällen och livade upp mitt humör något. Evigt tacksam!

Lördag

Kikade på skidorna på morran, men de gick dåligt.. Sedan vann Johan Olsson, förmodligen för att jag inte kollade. Då var jag och Viktor nere i dom fräcka affärerna i Kållered. Men vi hittade lite julklappar, samt födelsedagspresent. Skönt! Jag har saker kvar, men snart är julklappsköpandet så gott som över.
På kvällen åkte jag, Viktor, Linnéa, Mor, Far, Mormor och Morfar till Operan och kollade på en jul-föreställning. Samma som den förra året, fast med annat innehåll. Det var mys och fick upp julstämningen något. Vilket jag verkligen behövde. För jag har ingen julkänsla i kroppen överhuvudtaget.

Söndag
Även denna morgonen började med skidor, ingen höjdare idag heller..
Var inne i stan 15:40 och träffade Rebecca. Vi vandrade tillsammans mot Gamla Ullevi, där ÖIS hade öppet hus. Mötte upp Mattias o Andreas där.
ÖIS bjöd på pepparkakor, klementiner och glögg. Kalasgott. Och jag tog för mig som bara den, det tyckte jag att jag var värd. Vi tog nåra varv på arenan och försökte infinna oss i att detta är vårt nya hem. 2009 kommer verkligen bli helt fantastiskt. Arenan är grym! Träffade även Prytzan där, som vi bestämt. MYSI!
Även Jåge och Ditte kom, efter en stund. Vi och typ 3stycken till, på andra sidan skrek ramsor så de bara ekade och jag saknar matcherna med rödblått så galet mycket.
Vill ha sommar och ÖIS
!



Over and Out

existerar kärlek fortfarande?

Kl. 19:19
Idag var Linda här och det var mys! Känns inte som hon är 9år äldre än mig, för vi kan iprincip prata om allt. Och det känns skönt. Skönt att kunna beklaga sig mot någon som går igenom samma sak som jag just nu. Jag tycker om Linda, hon är enkel att vara med, enkel att prata med. Att vara ledsen och glad med. Hon är bra!
Vi hade det chill med kaffe, lussekatt, tv och tjöt. Sen kollade vi på PS. I love you och jag bara älskar den filmen!!!

Börjar känna den desperata längtan av att jag måste ha en man som jag kan dela glädje och sorg med snart. Jag vill ha närhet och bevis på att någon bryr sig. Tycker inte om att vara singel längre. Speciellt inte nu, nu när det blir mörkare och mörkare och kallare och kallare. Då blir jag bara mer och mer deprimerad. Jag vill ha en trygghet och värme och stora beskyddande armar som kan trösta och säga att allt kommer bli bra. Jag saknar det så oerhört mycket. För mig är kärlek det värsta och bästa som finns. Det finns inget mellanting. Utan det är alltid antingen eller, och just nu ligger det mer åt det negativa hållet. Jag vill hitta min man och få bevis på att kärlek fortfarande existerar, för jag börjar tvivla..

I've been looking for someone to shed some light
Not somebody just to get me through the night


Over and out

AF - skit

Kl. 18:59
För nån dag sedan skrev jag om norska skidåkare. Jag skrev om Petter Northug - Norges framsida. Och vem om inte (!) Petter skrev till mig på facebook förut? Det var i och för sig ett svar på ett mail jag skickat till honom, men vafan. Men vem trodde att han skulle ta sig tid att svara till någon mesigt ful svensk tjej, bara sådär?
Jag blev glad och fortsatte naturligtvis samtalet. Och där är vi nu..

Var på arbetsförmedlingen förut, fick vänta 75min. från att jag kom tills jag fick komma in och visa mig för en som jobbar där. Hur ovärt är inte det då? Pappa räddade dagen genom att hämta mig där, men jag riktigt hatar AF. Vad hjälper dom till med egentligen? Inte ett jävla skit...
Jag fick lite papper och nån astråkig bok som jag ska läsa igenom, som ska ge mig råd. Men ärligtalat, hur uppmundrande är det att komma dit och prata med världens tråkigaste människor. Dom peppar ju mig inte direkt till att försöka söka jobb, och vara mån om min framtid.
Och dessutom när det enda jag hör på radio är att alla företag avskedar sin personal, gör inte saken direkt bättre. Allt som har med jobb att göra är så jväal pissigt. Jag försöker vara positiv och se någon framtid i det hela, men det är jävligt svårt. Finns det inte någon i hela världen som kan hjälpa mig? Vem som helst..

Over and Out

Grey's Anatomy!

Kl. 22:46
Säsongens sista Grey's Anatomy var idag. Nu får jag vänta ända tills våren igen, sug!
Men iallafall, så grinade jag lika mycket idag som alla andra gånger. Vem gör inte det när alla känslor visar sig. Kärlek, hat, avundsjuka, svartsjuka, död, liv. Allt är så känsloladdat och det är väl klart att tårarna tränger förbi kanalen och rinner ner för kinden då, eller?
Förvörigt så älskar jag det. Nu för tiden... eller ja, jag har nog alltid haft lätt att gråta till filmer och sånt, men nu för tiden så är allting extra känsligt. Extra fint. Extra laddat. Extra allt. Det är väl jag som går igenom någonting, för sån har jag inte varit innan. Har alltid kunnat hålla det inom mig och inte släppa ut en enda tår, men nu rinner det tills det tar slut, och det är skönt. Skönt att få ut det. Så ja.. Mer Grey's Anatomy till folket!

Over and Out

julskinka

Kl. 20:06
Jag har tjötat på Mor&&Far om att vi ska köpa julskina sedan början av november, men dom har vägrat..konstigt nog? Men idag.. IDAG när jag och Mamma var och handlade så köpte vi en julskinka! Så till helgen skall vi göra den, plus baka pepparkakor och vörtbröd. Min helg kommer bli så jävla fylld med mat och nyttigheter, det är helt underbart!
På lördag blir det bak, och jag och Lillebror skall in till Göteborg och julshoppa lite, sedan en sväng hem till Farmor, om hon ska vara hemma (?), sedan på kvällen ska jag, bror, syster, mor, far, mormor o morfar gå till Operan och kolla på en julföreställning. Det kommer bli bäst!
På söndag har ÖIS öppet hus på Gamla Ullevi, så dit skall jag och härja med iallafall Prytzan. Sedan hänger väl säkert flera på, efter öppet hus med glögg o pepparkakor far vi väl någonannan stan och myser, sedan blir det hem och äta SKINKA<3, baka lite till och kolla på fotboll. Somsagt, min helg kommer bli helt suverän! =)

Over and Out

nyfödd öisare :)

Kl. 12:54
Åhå, inatt blev Prtyzan pappa, igen. Det blev en dotter till; Alva.
Jag verkligen jättemycket längtar tills jag får träffa det lilla livet.
Jag menar, nyfödd bäbis är ju bland det bästa som finns.
Små händer o fötter, luktar som nyfött skall och huden är så len. AWE <3
Grattis Fredrik o Malin!

andra advent.

Kl. 17:29
Nu sitter jag här denna söndagseftermiddag/kväll, framför datorn, dricker vatten och lyssnar på Abba. Rätt najs ändå! Kollat på skidor och fotboll hela dagen, så min söndag har sett ut som den bör såhär den andre advent. Kom på att jag kanske ska satsa på en norsk skidåkare. Jag menar, dom måste ju tjäna kalasmycket med pengar och grymt fina muskulösa kroppar har dem också. Fast ja.. Tänker ju inte sälja mig hur lågt som helst, ska jag ha en norsk man ska jag ha Petter Northug. Han är i en klass för sig inom skidkulturen, dessutom faller han mig i smaken även utseendemässigt. Han är iofs. blond och har ett fult namn, men va sjutton.. Han har pengar, pratar någorlunda förståligt och ser sjukt bra ut. I ett förhållande får man ju ge och ta lite...
Detta med att förskaffa mig en norsk skidåkare är ju bara ett andra val, om jag inte får gå i ide som en björn, med Björn snart.. Det är ju självklart förstavalet!

Over and Out

hat-dag.

Kl. 13:49
Jag känner mig helt vek. Har ont överallt. Vet inte vad det är med mig. Känner mig helt matt o betydelselös och just nu är allt åt helvete dåligt. Dom här dagarna hatar jag. Allt blir meningslöst och vad jag än gör känns som bortkastat tid på ingenting. Det är nu jag skulle velat ha ett helt knä som mest. Då skulle jag kunna ge mig ut på en springtur och bara skrika ut allt som jag har inom mig. Det hade varit skönt, och fruktansvärt behövligt. Det börjar bli jobbigt att gå omkring och låtsas som ingenting. Att verka glad och lycklig, fastän det inte ens är fallet. Den här dagen suger, och jag hoppas den tar slut snart!

Another day has gone - I'm still all alone.

RSS 2.0