Valborg

Kl. 13:22
Valborg - studenternas högtid!
För er som inte vet så firas Valborg för att fira att våren har kommit. Någon som ska demonstrera? Gör det imorgon isf. Första maj, demostranternas dag o, studenternas bakisdag.

Iaf. Dagens förmiddag har varit kass. Det enda jag såg idag, i vart ända hörn, var nyförälskade par i vårsolen, Gamla som unga. Killar som tjejer. Människor som djur. Vad är det för mig som är så svårt att få in när det gäller kärlek i vårsol? Hur mysigt är det inte? Hålla hand, vara glad o, nyförälskad.
Jag blir så trött... Wellwell.. Idag blir det till sig att supa sig redlös och vakna på okänt ställe på demostranternas dag, eller nått. Skall nog ta med ett glas baileys med is nu. Mums!
Over and Out

Vilka pinglor!

Kl. 22:16
Anders och Måns, säger jag bara!

http://www.youtube.com/watch?v=gN4p6uaqNZk

..antagligen världens bästa youtube-klipp!

vill bara komma runt ordet*

Kl. 22:10
Klockan är tio över tio och jag har nog aldrig varit tröttare!

Alex säger:
så kom du
JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:
kom ja?
Alex säger:
ja, kom dit
Alex säger:
klockan sex eller när det är

JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:
hahaha


Joel | säger:
well, det är tufft att komma in i mediabranchen vet du väl. Alla kan ju inte komma inkljkhhh
JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:
fan va alla snackar om att komma o.O



har du tändstickor?

Du säger att kärleken aldrig var till för dig 
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen.

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö.
Inatt finns ingen väg tillbaks.

en tisdag.

Kl. 21:23
Idag från topp till tå:
Klockan ringde 06:00 och jag snosade i 20minuter. Gick upp, fixade, åt, fixade lite till, gick hemifrån 06:58.
Träffade Tjäder o, Emelie på tåget.
Var i skolan. Lyssnade på en låt på nått band som spelade i aulan, asdåliga. Sista lektionen gick jag 45min. tidigare ifrån för jag orkade inte.
Kom hem runt 15:45-tiden, satte mig och åt. Kollade lite på teve. Satte mig på mitt rum o, blinkade lite på gitarren. Skrev en låt. Åkte till träningen. Tränade. Träffade Patrik, U-21 vann sin match med 3-2. Åkte hem. Duschade. Kollade lite på Liverpool-Chelsea. Och nu sitter jag här och snackar med Fru o, Fredrik på msn.
Min dag i helhet. Seg, fast skönt väder.
Over and Out

Bättre än Allbäck.

Kl. 20:27
Fick världen bästa komplimang av Linda, vår lagmamma<3 i mitt lag efter matchen idag. Efter en snöpen förlust med 0-1 i baken så är man ju kanske inte riktigt jätte glad. Men så sa hon såhär:
"Jojo, du är min nya idol. Idag var du fruktansvärt grym och ja, tom. bättre än Allbäck"
Och ja, efter en sådan kommentar kan man väl inte bli nått annat än glad? Marcus Allbäck är för mig, Sveriges bästa anfallare, och han har sedan jag var liten varit en stor förebild, så det gladde mig någe sjukt och värmde upp hela mitt hjärta. Tack Linda :)
Over and Out

Håkan ÄR magi.

Kl. 10:41
Det finns så oendligt många ord, men inga som riktigt kan summera vad du och din musik gör med mig varje konsert. Det är något speciellt. Som inte är likt någonting annat. Inget får mig så skakigt lycklig som efter 2 timmar med konstant dansande. Ingenting får mig att le ett sånt äkta leende. Ingenting slår dina meningar och din poetiska charm. Jag är likadan efter alla dina framföranden. Ändå har jag följt dig sedan du började, redan som en oförsående 6e klassare var jag vid din sida och har följt efter. Jag kommer vara dig evigt tacksam för den extas du lyckas sätta mig i varje jävla gång. Det är helt galet. Varje spelning, och jag har ändå varit på en sisådär 10-12st, gör du mig helt uppspelt av glädje.
Jag skulle kunna dansa timma ut och timma in om du bara stod på scen och körde alla dina låtar om&&om igen, det är helt galet. Men du skulle göra det möjligt.
Som sagt, det finns inga ord i världen som kan beskriva det jag varje gång upplever, och inte heller finns det nåra ord att beskriva de unika texter du skriver rakt ifrån ditt hjärta. Det är magi, en oförstörbar magi.
Jag skulle kunna sitta och skriva A4 ut och A4 in om precis samma saker, fast med olika synonymer. Men jag väljer att sluta här. Tack för den här gången Håkan, jag längtar redan tills nästa gång vi möts, nästa lyckorus som kommer sitta i, i minuter, timmar, dagar, veckor. Kanske tom. månader. Tack<3


För du är det finaste jag vet
när allt annat här är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det

- du är det finaste jag vet

Håkan Hellström!

Kl. 14:36
Idag är det håkan!!!
Woah. Det kommer bli bäst, jag o, tjejerna. Och Håkan såklart<3

Scandinavium kl. 19:30

Att jobba ,

Kl. 18:19
Jag kom på mig själv, när jag körde min vanliga väg till jobbet förut, att jag tänkte på nått helt annat än på vägen o, hur jag körde. Hjulen liksom rullade på rutin o, min kropp styrde så som alltid. Men jag tänkte inte på vad jag gjorde. Utan mitt omedvetna körde. Sjukt äckligt när jag vaknade ur mina tankar och upptäckte hur mitt huvud inte alls var koncentrerat på vad jag skulle göra.

Men iallafall, väl på jobbet när jag tagit cykeln, i det fina vädret, upp till min första svale så märkte jag något nytt, förvånande och fruktansvärt grymt. Antagligen den bästa idén kommunen kommit på på länge. Inne i mina första 32 uppgångar hade dem flyttat ner brevinkasten till entréplan. Dvs. jag behövde inte springa i trapporna utan bara gå in, lägga reklamen där den hörde hemma, och gå ut igen. Hur gött är inte det då?!
Spara på krafter samt tid. Detta tog mig hälften av den tiden som de brukar ta. Skönt som fan!
Förövrigt har detta varit en bra dag:
- bra väder
- lugn skoldag
- 2 månader med min fina
- mindre arbete - lika mycket pengar
- lasagne till middag

Ja, för tillfället var väl det detta jag ville yttra mig om. På återséende!
Over and Out

Gud aka. Marcus Allbäck

Kl. 16: 46
JÖSSES! Har inte delat med mig av mina lyckliga känslor om Marcus Allbäck som återvände dit hans hjärta tog honom!!! Marcus Allbäck, den riktiga, han landslagsstjärnan som gör alla mål för Sverige, HAN gjorde ett val som lyste upp hela ÖISgården onsdagen den 2 april. Han valde att till sommarn spela i de finaste av färger igen, kärlekens färger - röd o, blå. Att han ska avsluta sin karriär där han började. Där hans hjärta o, själ hör hemma. Det bästa av allt, han har ingen tidsbegränsning utan spelar med ÖIS tills hans ben inte orkar bära hans kropp längre. Det kommer bli en ljuvlig syn att få se Mackan på hemmaplan igen, det var ju trots allt 8år sedan sedan sist.
Gud, mitt röda blod kan blandas med den blåa färgen igen. Helt underbart! Inte för att jag lågonsin tvivlat på min kärlek till ÖIS o, dess klubbkänsla, men trots detta så känns det enklare att älska nu.
 Välkommen hem Gud<3
image19

Snart premiär!

Kl. 16:26
Var med på träningen idag, första gången på cirkus 2 veckor pga. min rygg. Det kändes hyfsat bra. Varje steg jag tog så hugg det ju i ryggen förståss, men det var det värt. För att äntligen få lira lite boll igen. Två veckor utan träning, jösses.. känns som en evighet för mig o.O
Jag hoppas på sommar o, sol snart så man kan stå utanför o, bara finta o, trixa o, skjuta sönder vårt klena mål på tomten. Åh, det är det bästa som finns!
Iallafall, seriepremiär nästa söndag klockan 17 på förbo, skall bli intressant o, se hur nerverna klarar det. Premiärnerver, dom är inte lätta att tas med, men det skall nog gå bra!
Over and Out

Spännande

Kl. 20:04
Nu har det hänt två spännande saker på Munkebäck på två dar. Innan har det inte hänt något på 3 år o.O
Igår fick vi utrymma lokalerna o, stå ute i regnet i dryga 20min för att det brann i skolan, brandbilar och röset var där. Och idag var det en kille som klättrade omkring på skolans tak. Såg ut som han skulle ramla vilken sekund som helst. Fruktansvärt spännande o, intressant. Klassen kollade på karlsson-på-taket istället för att lyssna på psykologin, waaaaaaaay mycket roligare!
Over and Out

RSS 2.0