OM

OM

Klockan slog tolv och jag var förälskad.
Klockan slog ett och jag var lycklig.
Klockan slog två och du var det enda jag såg.
Klockan slog tre..
Skrik.
..och jag såg blod.


Jag höll din hand och vägrade släppa.
Blundade.
Tiden stod still, allt var tyst.
Jag drömde oss bort.
Bort till en stad full av ljus.
Bort bortom gröna ängar.
Till en plats där vi stod hand i hand och skulle besegra världen, tillsammans.


Men när jag öppnade ögonen såg jag bara blinkande ljus
och människor med svarta ögon.
Tiden fortsatte, men för mig stod den still.
Blicken låg långt fram men jag såg ingenting.
Allt var svart.


En kväll av lycka slutade med timmar av ovisshet.
En outhärdlig väntan utan svar.
En svart natt utan förväntningar.
Vi satt i ett kalt rum klätt i vit färg och väntade på ingenting.
Eller var det allting?


Ett år har gått. Vi är borta, men minnena består.
Jag kommer aldrig glömma den natten.



Jag hittade en "dikt"-liknande grej jag skrev i slutet av december eller början av januari, minns inte riktigt. En dikt om en händelse som fortfarande sitter i och skrämmer mig.
Jag kommer alltid vara evigt tacksam för att ni: Tjäder och Cazi, hjälpte mig igenom den natten. För det där hade jag aldrig klarat själv. Tack!

Pavel Zavadil :)


Fan va gött. Nu saknas det bara två spelare, sedan är truppen komplett. Parvel!

Folkuniversitetet.

Kl. 19:31
Idag klockan 13 började mitt stora, smått ontressanta, nya äventyr på Folkuniversitetet i Kungsbacka. Jag har iallafall en snygg jobbcoach, så det är väl nått o glädjas åt. Haha. Vi fick bara lite papper, information och schema osv. idag. Så vet fortfarande inte riktigt vad allt ska handla om oså. men imorn har jag möte med min Coach, så får se vad han säger. Även relativt gött att detta är en heltidsgrej så vi får tider som typ kl. 9-16 ibland. Jätteroligt....verkligen. Men men, jag får ta det som det kommer och försöka få ut så mycket som möjligt av det även om jag tycker detta verkar helt sjukt tråkigt..
Jag är stolt över mig själv att jag ens ger det en chans..så.

Ha det gött, haaaaj!

Yippey!

Kl. 16:37
Från-o-med måndag skall jag besöka Folkuniversitetet varje vardag i sex veckor för jobbcoachning, visst låter det helt fantastiskt roligt? Dessutom får jag hela 2000kr (om jag har tur) i ersättningspengar varje månad. Och för ungefär hälften av den summan (745kr) skall gå till ett månadskort så jag överhuvudtaget kommer dit. Pricken över i:et är att min lilla "klass" där även kommer att få hemuppgifter. Så... Yippey! Jag är tillbaka i skolan..


CV hit och PM dit. Gött att jag kommer få lära mig sådant som vi lärde oss i gymnasiet. Jag är verkligen jättepepp inför detta, mitt nya äventyr. Tycker det kommer bli helt galet spännande. För att göra denna dag liiite roligare, om det överhuvudtaget går? Så har jag en underbar huvudvärk som jag haft sedan jag vaknade imorse, som vägrar ge sig efter 6 huvudvärkstabletter. Så nu skiter jag fullständigt i detta.


Jo föresten! Mitt liv suger, hejdå!

Over and Out


19 oktober, ett oförglömligt datum.

Kl. 11:56

Nu har jag haft drygt 3 månader på mig att smälta ÖIS uppgradering till Allsvenskan, jag har inte lyckats göra det ännu. Jag minns fortfarande det oförglömliga datumet, 19 oktober, utan och innan, men jag har inte kunnat smälta det än.

Skriken. Skratten. Stämningen. Målen. Läktarraset. Bytena o, Lirarnas lag var tillbaka. Det var glädje, fotbollsspel, trix och lek. En bra match. ÖIS - Väsby. En betydelsefull match med mycket känslor och även en hel del nervositet innan Källa smäller på 3-0 målet.


Jag minns domarens slutsignal. Hur jag direkt hamnade i Rebeccas famn och tårarna vällde, lyckotårar, givetvis. Jag kommer ihåg Rebeccas ord, medans vi stod där, med armarna runt varandra i full extas. Hon sa; nu är det klart. Och vilka väl valda ord. För klart var det och Allsvenskan var bara dryga halvåret bort.


Nu är det lite mer än tre månader kvar till comebacken. På ny arena, dessutom. Premiären börjar med ett derby, ett derby mot grönsvarta GAIS. Jag längtar så intensivt mycket, och kan bara tänka mig att känslorna kommer vara enorma då också. Då ÖIS går mot sin första Allsvenska seger på två år.


ÖIS - Väsby , 19 oktober 2008 , 3-0 - det är lycka för mig.

Inspringningen på Valhalla konstgräs viste inga gränser och glädjen hade ingen hejd.

Alla kramar med alla rödblå hjältar. Alla människor runt om. Alla förenade i ett enda stort hav av evig kärlek till ett lag, till varandra, till livet - det är lycka för mig.


                    

Tack för den dagen, och alla som deltog - ni är lycka för mig!


konstig tanke, på tanke...

Kl. 14:58
Jag vet inte varför jag tänker bättre och mer precis innan jag ska gå och lägga mig? Förmodligen för att det är då jag har som mest tid på mig att tänka. Även den mest opraktiska tiden, jag menar. Jag hinner förmodligen somna innan jag tänkt klart. Och om jag är inne i en riktigt bra tanke, kan det blir rättså jobbigt. Men sådan är jag.
I alla fall, det jag ville komma fram till var att jag hade en asbra tanke igår innan jag somnade mitt i den, och nu minns jag inte vad jag tänkte på. Jag kommer bara ihåg att det var en bra tanke...

Over and Out

Queen

Kl. 13:32
Jag sitter och surar över någonting jag inte kan göra något åt. Rätt så meningslöst, men jag önskar att jag var nåååra år äldre. Såpass många år att jag hann se Queen live, någongång. Det hade varit så jävla stort. Och jag avundas verkligen min far som har sett dom. Han säger att det är det bästa han någonsin sett, och jag förstår honom. Jag kan inte ens försöka tänka mig hur sjukt bra det var.
Det är taskigt att ett sånt stort musikaliskt geni som Freddie Murcury var tvungen att få den värsta av alla sjukdomar och dö. Åh, det är så surt att jag föddes i helt fel årtionde. Får jag önska mig något så hade det blivit en konsert med Queen, på ett fullsatt Ullevi, eller liknande. Jag ryser av bara tanken..
Men.. the show must go on...och även jag.

Becks :)


Mah man is back!
Fast för Milan ska han bara spela nåra månader tills säsongen i USA sätter igång, det är surt.. jag hoppas han fattar tycke för klubben och byter..

Mancherster United - Chelsea spelade igår. Många trodde det skulle bli en 0-0 match, men icke. United visade att dom är bäst och vann med 3-0 helt överlägset. Antagligen för att Chelsea suger, men 3 pinnar är alltid 3 pinnar, och det var en go seger.
Roma - Milan var en match som gick en timme senare. Ett Milan med Beckham i startelvan. Förvånansvärt bra debut måste jag väl få lov att säga. Nu har han varit i de tre största ligorna. Hade dock helst sett honom fortsätta i United, menmen. Matchen slutade 2-2 , en match som Milan borde vunnit, i mitt tycke...

Over and Out

oförstått

Kl. 21:50
Just nu har jag ett huvud som inuti mer liknar en cirkus än en vettig normal människas, vad som nu än är normal? Jag har aldrig riktigt förstått mig på det ordet. Har länge försökt, utan att lyckas. Men har gett upp och tänker inte ödsla en tanke till på vad som menas med det, egentligen betydelselösa, ordet.
En cirkus, eller kanske mer likt ett kaos. Jag förstår mig inte på mina egna tankar. Jag vet inte ens om jag tänker på någonting, eller på allting? För allt blir svart i slutänden ändå, i och med att det är så mycket på samma gång så går det inte att släppa in något. Jag försöker rensa i det och ta fram det meningsfulla. Även det utan att lyckas.
Och just nu försöker jag få ut allt, eller iallafall lite, så att jag kan förstå mig själv. Men när jag skall få ut allt  i ord så känns det som det fastnar på tungan och där tänker orden stanna. Som munhäfta. Det vill ut, men jag får inte ut det. Hittar ingenting att skriva även om jag egentligen har hur mycket som helst som kan skrivas.
Det sitter fast, inom mig. Oförstått och konstigt. Det kommer sluta svart det här med, om jag inte lyckas sortera i mitt huvud. Göra nya fack till nya tankar. För nu är allting i en röra och jag hittar ingenting, hur mycket jag än försöker..

Over and Out

körkort o cypern

Kl. 13:52
Igår erbjöd mormor o morfar sig att betala mitt körkort plus proven och körlektioner. Rätt så jävla gött att slippa tänka på alla dessa pengar som det faktiskt kostar. Så nu ska jag ta tag i mitt övningskörande, igen, än gång för alla. Förhoppningsvis är det ingen skada som hoppar in och förstör rutinerna igen. Nu jävlar!
Kortet skall tas, så småning om. Och det kommer vara hur gödt som helst att ha det när det behövs. Nu gäller det... vilken dag som hellst... xD
Btw. Hanna Kader har lyckas fixa sitt kort nu också. Så vafan, jag har inget att förlora.

Well. Igår (tror jag) beställde Söder flygbiljetter o hotell till oss i Cypern i mars. Det kommer bli så galet roligt och jag hoppas mer än allt att Rebecca lyckas fixa till det pengarmässigt så hon också följer med.
Björn! ...jag kommer dö. svimma. få hjärtattack. Jag menar... B J Ö R N !  i Cypern. bada. träna. svettas. japp, jag kommer dö..

Over and Out

Adrian Mutu


Tummen upp Adrian, nu kör vi. Du och jag!

2009's start

Kl. 18:10
Nyår i Norge, somsagt. Den var mys. Lugn, med god mat, dryck och musik. Ingen direkta händelser, vilket var skönt. Detta året fick en mycket bättre start. Vilket inte var så svårt, om man jämför med förra.

Jag och Emelie åkte hem den tredje. Sakta men säkert så kom vi hem, tillslut, trots vissa hinder på vägen.. Väldigt skönt att komma iväg en sväng. Och dessa fem dar vi var hos T o S så har vi iprincip inte gjort några påfrestningar alls. Visst, vi har gått nåra långpromenader och lagat massa god mat. Men annars har det mest varit snack, kortspel och film.

3 januari är inte bara Jockes 20års dag, utan även den dagen då jag för ett år sedan slutade snusa. Så ja, nu har jag varit snusfri i ett år och tre dagar. Jag är riktigt stolt!

4 januari tog jag med mitt lag till Ytterby för att dra igång årets första fotbollstunering. Vi spelade en usel första match, uppstressat och riktigt dåligt. Förlorade.
Andra matchen vann vi med nöd o näppe, trots att vi var bättre. Tjejerna hade börjat komma igång och visade kämparglöd. Vinst.
Tredje matchen slutade oavgjort. Hade vart gött o vinna den matchen, men icke. Vi förlorade på målskillnad, som så många gånger förr, och gick inte vidare, lite surt iom. att det såg ut som vi började vara på G och ville spela. Menmen, en bra start för 2009, nu är det bara att ge gärnet när utomhussäsongen drar igång.

5 januari åkte jag med mormor&&morfar till Mölnlycke för att kika på Linnéa när hon spelade MIF-"cupen", fyra matcher spelade, 3 vinster 1 oavgjord. Linnéa gjorde 3 av 5 mål, vilket gör mig till en stolt storasyster.
Ps. snart får jag börja träna fotboll *överlycklig*

Over and Out

RSS 2.0