Vinst i Minilirarcupen!

Kl. 23:24
Cup idag. Minilirarcupen på hemmaplan, grymt!

Gruppspel :

Älvsborg - KSK    0-1
KSK - Södra Härene1   0-0
Mönlycke - KSK   0-4

Semifinal:
KSK - Hindås   1-0

FINAL:
KSK - Södra Härene1 
Vinst på straffar, vet tyvärr inte resultatet. Men vi vann med en straff. Wooooh!


Gött äre tjejer! Kul spel idag, mestadels. Ont i hela kroppen just nu, men fan så kul hade vi, och grymt med guld. Helt underbart att se när alla ger allt. Härligt jobb!
Over and Out


Första träningsmatchen för året.

Kl. 18:07
Visst var det skönt att dra på fotbollsdojorna för den första träningsmatchen för året idag. Men jag undrar fortfarande om jag gjorde rätt drag i att vara med. Paps försökte hindra mig och Mams försökte med meningen "det kommer fler matcher" . Men jag bestämde mig för att göra nåra inhopp och se hur det kändes. I och med min förkylning, som jag såg som ett hot, fast inte för stort eftersom jag inte har ont i halsen.
Men "några inhopp" blev det inte, utan resultatet blev mer "nästan hela matchen utan byte" , men det gör inget!

Vi mötte Häcken, som vi aldrig spelat mot innan. Det dom avr bra på var att höja sin backlinje snabbt, och det var ungefär det dom utgick ifrån hela matchen. Dom spelade rätt tråkig fotboll, mycket tjong. Inte för att vi var speciellt mycket bättre idag, men detta var faktiskt vår första träningsmatch utomhus med i stort sett ett helt nytt lag. Så vi hade en anledning till att vara dåliga.. typ 8-)
Iallafall. Jag gav mig in i äventyret. Första halvlek var superdålig o, andra inte mycket bättre, men ändå bättre. Vi fick en hörna i andra som Ankan la, jag satte dit huvudet och bollen flög i Häckens mål, i målvaktens högrakryss.
Vi höll 1-0 rätt länge tills dem fick straff. Som de också naturligtvis satte, även om Cissi var på den. Synd!
Med dryga kvarten kvar gick jag in i en närkamp. Dessvärre gick Häckentjejen in med dobbar, vi smällde på och jag, med vristen, rakt in i hennes dobbar. Vi tog i lika mycket, jag föll till gräset o, fick ta smällen pga. hennes felaktiga närkamps val.
Dobbar först = nej o, rött kort.
Tycker jag, men det tyckte inte domarn, så Peter fick halvt om halvt bära av mig från plan medans jag hade konstgräsgummi i hela käften. Resten av matchen fick jag följa från bänken. Nu är foten halvsvullen men jag kan gå på den.
Mamma trodde foten var bruten, hon sa:
"jag blev lite rädd, du brukar ju inte lägga dig för onödiga saker, och du skrek så jävligt så jag trodde foten var av"
Så allvarligt var det inte, men ont, det gjorde det. Fruktansvärt.

Så, i det stora hela tycker jag vi ska vara halvnöjda. Även om vi gjorde en dålig match så vet vi nu vad vi behöver träna på, och även om det var dåligt så var det inte SÅ dåligt. Vi spelade trots allt 1-1 med ett nästan helt nytt lag. Det är godkänt, för mig. Jag tror, att om det börjar komma fler på träning så fixar vi året i 3an galant!
Over and Out

Mamma, jag är färdig nu

Kl. 22:12
Nu är jag 100% jätteklar med mitt arbete i mediekommunikationen, och det är så sjukt jävla gött så det finns inga ord. Finns ingen i världen (förutom halva min klass) som vet hur jobbigt detta arbetet har blivit i slutändan. Helt oförstårligt oacceptababelt jätteseriöst och stort. Men nu är det klart. (ca. 3veckor efter deadline, men det gör inget). Bättre sent än aldrig, och nu är jag väl lite halvnöjd. Inte för att det blivit speciellt bra, men för att jag inte orkar med det mer.

Igår fyllde Lisa 19, och imorn skall jag o, nåra hem till henne och förfesta sedan bär det antagligen av till Flame, eller nått annat käckt ställe. Kommer blir grymt. Funderar bara lite på hur jag ska ta mig hem, om jag överhuvudtaget kommer hem, eller om jag ska hitta sovplats eller sova ute nu i sommarvärmen. Vi får se vad morgondagen bjuder på.
Skola imorn.. Hata medieproduktion, kommer antagligen inte göra någonting på den lektionen ändå, för det gör jag aldrig... I tisdags kollade och ballade jag, Linn o, Frida ut på lektionen och käckade LAMOR, så jääävla roliga djur. Har nog aldrig grinat så mycket i skratt. Det var roligt! Kusko!<3

På söndag spelar vi vår första träningsmatch för året. Skall blir spännande och se vad vi har för lag o, om det är nått att ha, och om vi överhuvudtaget har fullt lag iom. hur dåligt med folk vi varit på träningarna det senaste. Men ja, somsagt, de kommer att bli spännande!


ps. idag släpptes biljetter till kent i Göteborg, borde gå på den. jag vill och ska tjöta på ämz som också vill som ska skaffa pengar. vi SKA gå. och Jocke med :) Mysi.
Over and Out

Får man göra så?

Kl. 19:12
Det är någon på skolan som hängt upp en bild MITT I SKOLAN ifrån nyår. En bild där jag och Jocke ligger på ett jättekonstigt sätt o, jag ser helt oacceptabel ut. På bilden är också Tjäder o, Cazi med och 2 andra på vår skola. Denna har hon hängt upp under skylten "kärlek" med en dikt under, utan att fråga någon utav oss om det är okej. Får man verkligen göra så?
Over and Out

skitsam

Kl. 21:51
Kul att jag har ett arbete tills imorn som jag inte börjat med. Ännu mer roligt är det att jag heller inte kommer att börja med det vilket med logik då går över till att det aldrig heller kommer bli gjort, vilket senare leder till IG, men skit i det!

två fetton emellan

JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:
GUD. vad jag e sugen på pizza
spooky spice säger:
ÅHH jag hoppas jag får de imorrn
spooky spice säger:
 /fettot
JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:
hoppas jag får de med
JOJ0; #7 ' I guess I'm not as tough as I thought I was .. ' / säger:
/fettot 2



Samtal hit och samtal dit. Borde man plugga eller äta pizza?
Jag röstar helhjärtat på pizza varje dag.

att förmedla en känsla

image16
En bild säger mer än tusen ord har jag hört , men måste tillägga att du är kärlek för mig.

ångest.

Kl. 16:22
Söndag och skolångesten är tillbaka. Jag hatar den klumpen som bara ligger och skaver upp hela halsen och bröstet på mig. Den är enorm och vägrar ge sig. Jag borde pluggat på lovet. Lika mycket som jag borde lämnat in alla arbeten i tid. Jag suger och är så fruktansvärt skoltrött så det finns inga ord. Jag har heller ingen motivation till att börja plugga för jag känner att det inte finns någon mening med livet. Kan skolhelvetet inte bara ta slut snart? ..men och sen då? Vart kommer man hamna då? Seriöst, det är för mycket tankar just nu. för mycket tankar och för lite ork. Söndagar är och kommer alltid att vara det värsta jag vet >_<
Over and Out

tänkte bara...

Kl. 18:22
..påminna er om att Grey's Anatomy har säsongsstart om 2 timmar och 38 minuter.
Missa för guds skull inte världens bästa program!

Bakis?

Kl. 11:57
Gårdagens ord, eller ja iallafall läte var fint. Och jag mådde nog ungefär så bra som Zazu, fågeln i Lejonkungen, mådde när han blivit tillfångatagen utav Scar i en bur av revben, (hur bra han nu än mådde?) Då när han sjunger  "ingen förstår, hur dåligt jag mår. ingen förstår, min oro..."  , just den meningen passade in väldigt bra. Och om inte den ändå inte riktigt räckte till, så passade lätet in, kan inte ritkigt skriva i ord hur det låter, iallafall inte med samma tuch som i verkligheten. Men det låter ungefär som en grymtning i någon form av : "öhhmåååhääk"  , ungefär...
Men ja, även om lördagen kanske inte blev någonting speciellt att hänga i granen så var fredagen jävligt värd. Jag kom hem till Tjäder vid 13:20 tiden , 13:30 tog vi vår första drink. Vid 16-tiden hade alkoholen i kroppen spridit sig och hade nog också tagit över största delen av beteende, balans och talförmåga.
Men det blev en lyckad maskerad. Eller? Har minneluckor från 18:30 o, framåt. Men det jag kommer ihåg var riktigt ball. Liksom, öl, utklädnad o, härlig 90-tals musik, ja ni hör. Kan inte bli mycket bättre!
Söndagens händelser kommer ungefär bestå utav träning, båtmässa och någon skön film. Antagligen..
Over and Out

Om jag mår..

Kl. 20:18
..som jag gör nu, kommer jag inte till skolan imorn.
Misstänkt magsjuka påväg? Nej.. det hoppas jag inte.

Silver

Kl. 17:38
Gick upp 7:20 idag för att åka till Almåsskolan o, kolla på Linnéa och hennes lag när dem spelade semifinal, den vann dom med 2-1 ,. Finalen gick inte riktigt bra och det var många trötta ben, losade tyvärr på ett skitmål ._. Det blev 2-1 där med, fast till Kärra-Klaraberg som vann guldet.
Men ett blänkande fint silver är helt okej det också. Vi var hemma igen vid 11-tiden. Och sedan dess har jag känt mig illamående och dåsig. Har även haft ont i huvudet i istort sett hela dagen, vilket suger. Fick även veta att 2 i mitt lag nyss haft vinterkräksjukan, det är ju roligt om man blir smittad av dom, ååååh. Jag har verkligen inte tid med att vara sjuk denna veckan! Vi har så oootroligt mycket just nu och jag kommer bara komma ännu mer efter om jag blir sjuk, vilket suger! Hoppas att jag mår bättre ikväll o, imorgon, annars blir det väl bara att sjukanmäla sig. Suck ._. Kan verkligen inte det egentligt, måste egentligen gå till skolan även om jag nu skulle bli fullständigt magsjuk och febrig. Kanske dock inte är så smart att smitta hela skolan isf. men ändå. Får se hur det blir.
Over and Out

RSS 2.0