Underbart tjejer!

Kl. 22:31
Spelade derby mot Lindome idag. Det spöregnade igenom typ hela matchen och vi spelade på en lerig, grusåker.. typ :S , sepe trist underlag.. Men vad skall man göra?
Det blev 1-1 , jag gjorde målet och blev matchenslirare   *stolt*   Detta vill säga att vi spelat oss igenom hela serien utan att förlora en enda match. Jävligt bra, jag är stolt över oss, faktiskt!
Sååå, det blir div.3 nästa år, det känns bra!
Efter matchen fick vi beröm av Kållereds ordförande, det känns grymt bra att få orden:
"   -  Det är bara att ta nya tag, vi klaradval på ett mål förra säsongen så på något sätt är det väl så att vi de senaste säsongerna inte räckt till för division-tre-spel, säger fotbollsektionens ordförande Ingemar Nilsson.
-  Men vi ger inte upp utan kommer igen och
gläds i nuläget åt damernas serieseger."

Tack Ingmar! Att du säger så om damfotboll och samtidigt dissar herrarna, häärligt! Sedan är det gött att få alla fotograferna på sig. Mölndals Posten vart där och fotade osv, naaajs!
Vi fick en svart tröja där det står "Seriesegrare 2007" med guldiga bokstäver. OCH en guldhatt. Sedan slängde vi i Peter och Reine i den största vattenpölen på hela planen, helt sjuuukt kul!

Tack för ett helt underbart år tjejer, vi var värda allt detta + mycket till, härligt att se en sådan inställning, gööött eee det!!
image8

I need you.

Kl. 00:52
I got to get you out of my mind
Cause i've been think 'bout your smile

And i've been thinking about your hands
I've been thinking about your touch
I've been thinking going crazy
I've been thinking way to much
I've been thinking about you and me
How we work perfectly together
And when our lips, they kiss
It's just keeps feeling better

Hello there!
Good to see you,
How are you?
I need you..

I can't get you out of my mind
'Cause i've been thinking about your eyes

And I've been thinking about your lips
I've been thinking about your kiss
I've been thinking about your curves
I've been thinking about your words
I've been thinking about you and me
And how perfectly we work together
And when our hands won't stop
It's just keeps feeling better

Hello there!
Good to see you,
How are you?
I need you..

I need you..
  , Mattias


3an nästa år, :)

Kl. 23:17
Jaha ja. Det klagas på att jag är långsam med att uppdatera mitt tydligen fruktansvärt intressanta liv, så jag får väl börja skriva här lite oftare dåra.. Dvs. När jag orkar, har tid och motivation, när det kännt någonting speciellt, osv.. Jag kan väl beskriva mitt liv så enkelt som: jag har ett liv, men jag lever det inte. Rättså skönt faktiskt!
Nyss talades jag vid med en helt okej packad Tjäder som inte förstod hälften av vad hon snackade om, det var väl.. trevligt.. Antar jag, haha! Hon hade träffat på Bussen, som hon förövrigt gav mobilen till så jag fick tala med honom lite med. Kan ju inte avgöra om det var han, eftersom jag knappt hörde vad människan sa, men.. Om det nu var han så är han säkert lika snygg som han var när han gick på Munkebäck.
Men iallafall fick sms av coach i morse, glädjesms, Mölndal har dragit sig ur vår serie så nu är det klart att vi, Kållereds Damlag går upp till div.3 nästa säsong, underbart! Jag var så lycklig så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Helt sjuuukt! Tre stycken ringde ifrån laget och frågade mig om det verkligen var sant, och JA det är det!!!!

Idag har jag varit med Matte. Vi gick på stan osv, fruktansvärt kul faktiskt. Han hade precis fått lön så vi gick och shoppade upp hans pengar, haha. En av mina favoritsysslor faktikst. Jag hittade ett par jeans och en tjocktröja till honom, som han köpte. Skitsnyggt, tycker jag. Själv köpte jag ett par trosor och ett par röda baggeyjeans, som är smala vi nederdelen av benet, men pösiga över lår och rumpa. Göööör sköna!
Det har varit en bra dag idag. Vi åt texmex buffe osv också, hähä. Myyyys, du är min trygghet. <3

Imorgon skall jag och Sandra chilla gärnet. Jag ser fram emot det som faaaaen. Vi ska se på film och äta massa gott hela dagen, det kommer bli hur kul som helst. Inte sätta en fot utanför dörren, (förutom när vi skall ner till Netto och köpa behövligt ätbara och drickbara saker) det blir jääättebra!

Ha det gött, hajjj!

...

Kl. 20:56
Vinst var det bara som gällde idag ju. Ändå släpper vi in 2-2 målet när det är 4minuter kvar. Hur svårt skall det vara att hålla bollen borta ifrån vårat mål? Och hur svårt skall det vara att sätta det andra målet? Seriöst?
Jag har aldrig varit såhär besviken i hela mitt liv. Efter matchen satt jag kvar på vår sida ett långt tag. Kunde inte med att gå över, jag var både ledsen, besviken och förtvivlad. Så där satt jag bra tills alla andra gott. Duschade där, var så långsam som möjligt så jag skulle slippa att komma hem. När jag väl kom hem låg jag utanför dörren och kollade upp i taket. Jag är helt tom. När jag kom hem tog jag ett äpple och låste in mig på mitt rum, där har jag legat tills nu. Bara legat i sängen och glott rakt upp i taket. Tårarna bara rinner och jag är helt rödgråten. Mamma eller Pappa har inte kommit med några kommentarer ännu, men dom förstå väl mig nu, kan jag tänka mig. Just nu vill jag inte prata med någon. Vill bara vara själv och plåga mig med tankarna från matchen.. Nu verkligen måste vi vinna nästa söndag i derbyt mot Lindome. Och jag kan tänka mig att dem kommer ta med hela sitt div.2 lag bara för att de skall kunna slå oss. Så just nu känns allting väldigt meningslöst.
Kan ju inte påstå att det blir bättre över tanken på att vi har prov imorn, och jag har inte pluggat, har varken motivation eller ork till att börja med det heller. Hej IG, säger jag bara. KUL. Nu är denna veckan förstörd också. DÖDEN.
Nae, skall nog gå och lägga mig och försöka sova snart. Gråta mig till sömns ligger väldigt nära.

3kr och 50 öre

Kl. 22:20
Hm, igår var jag hos Sandra, vi var lika tjocka som vanligt, och det är helt underbart även om jag får världens ångest efteråt över att ha ätit för mycket skit. Menmen!
Skulle egntligen träffat Toff , men han vart tvungen att plugga på sitt teoriprov för körkort , som han förövrigt klarade idag, grattis!

Idag var jag i skolan.. Ovanligt.. xD , men jaa.. Efter den åkte jag hem och drack kaffe och käkade mat, sedan for jag iväg på träning. Men det blev mörkt jääättefort, lite tråkigt.. Men aa, hösten är ju påväg så vad kan man vänta sig?
Kallt som fan är det också, jag gillar det inte, har gärna sommar typ.. 8månader av året, sedan kan det vara lite snö osv , det är alltid mysigt.
Förövrigt har jag 3kr och 50öre att överleva på tills jag får lön och studiebidrag. Som jag också får snåla med, eftersom jag måste fortsätta spara pengar till Spanien resan som jag längtar sönder mig efter!
SE UPP SPANIEN, SNART KOMMER VI OCH GÖR DET OSÄKERT!

Idag kom Tjäder hem ifrån London med, kan knappt bärja mig över att få se alla saker hon köpt, imorgon. För då ska vi leka.. Eller aa, göra projektarbete och grejes, men det blir nog en och annan film, och en och annan sväng ner till kylskåpet med. Har saknat dig hjärtat!

Japp,. Det har förövrigt gått rykten om en ihopslagning mellan ÖIS, GAIS och Häcken. Men detta kommer aldrig att hända. Som tur är. Tack Ryhede för att du inte svek oss! 120 år av stolt fotbollstradition kan man inte bara ta bort.
FINNS BARA ETT LAG I GÖTET, VÅRAT RÖDBLÅ ÖIS ,' <3

På söndag spelar vi match mot Argo, vinner vi den blir det 3an nästa år. Jag hoppas på ytterliggare en "Åkereds-match" , för då var vi ruggit bra. 210%, hjärta och vilja. Då kommer detta gå vägen!
Aja, hepåré!

Lucifer, snälla kom och hämta mig!?

Kl. 21:28
Alltså jag är så jääävla arg på mig själv. Jag orkar verkligen inte ta tag i någonting. Plus att jag äter hela tiden, har världens största matsäck som måste fyllas och sån fet ångest över att min våg snart går sönder så mycket jag gått upp i vikt. Jag måste lägga ner allt jävla onyttigt och skit.
Och när det gäller plugg så kan jag verkligen inte konsentrera mig på NÅTT, och jag börjar med allt i precis sista sekund, och då vet ju varenda tjomme i hela världen att ingenting kan gå rätt. Jag är skoltrött och överstressad över allting nu för tiden. Döden närmar sig, och jag välkomnar den gärna såfort som möjligt.

10-0 på bortaplan!

Kl. 22:03
Jag börjar skriva när sporten på 2an håller på. OWNO!
Men jag är alldeles mållös. Jag vet inte vad jag skall säga, idag är jag lika mållös som i söndags. Fast det är utav två heeeelt olika anledningar. I söndags var det för att vi spelade lika mot Mölndal, dom som ligger sist, som vi borde vunnit mot med cirkus 20-0? Vi var helt katastrofalt dåliga. Det var riktigt pinsamt. Men nu har vi dragit ett sträck över den matchen, så den är glömd. Dagens "mållöshet" beror på att vi krossade Åkered på bortaplan med 10-0 , helt överbra! Jag vet inte vad jag ska säga mer än att vi var bra idag, och jag är galet glad över en seger, det behövde vi för självförtroendet.. Själv gjorde jag 3 mål och spelade fram till 2 , helt okej!
Nu ligger jag på ett facit med 13 gjorda mål och 11 framspelade passningar. Rättså okej bra ;d Haha!
Vinner vi nästa söndag mot Argo så är vi klara för div. 3 , och jag hoppas alla är jääättetaggade för den matchen, för jag vill vinna, och jag vill vinna stort. Och jag vill skrika, och jag vill vara glad! Skrika mig hes av glädje.

HEJA KÅLLEREDS DAMLAG/LAMLAG.
Vi är bäst, och det ska vi bevisa. <3333


PS. Imorn är det derby-fest på Rambergsvallen.
BK HÄCKEN vs ÖRGRYTE IS , be there?

Gula regnkläder .

Kl. 17:06
Nu sitter jag och dricker kaffe, lyssnar på Timo och försöker hitta motivationen till att ta mig till jobbet. Vid den här tiden brukar jag redan vara iväg, men jag orkar inte. Inte idag. Inte i spöregn. Jag vill lägga mig framför tvn och kolla på film och käka massa goda kakor som Linnéa och Mormor nyss bakat. Sedan vill jag sova. Bara sooova jääätteläänge. Det skulle varit hur skönt som helst. Men ja. Så enkelt är det inte, och snart måste jag ta mig i kragen och fara ner till Posten i gula regnkläder. Porrigt värre -.-

*döden*

Kl. 20:18
Ärligtalat tjejer? Vafan va detta för jäävla skitmatch? Vad sysslade vi med? Seriöst. Det är så pinsamt så jag bara vill börja grina. ÅH, så frustrerande skitdåligt. Varför tjongar vi? Varför tar vi inte i? Varför lyssnar ingen på någon? Varför snackar ingen på planen? Varför? Det är nästan så jag vill sluta spela fotboll, för gör vi en till sån här match så dör jag. Seriöst, DÖR, påriktigt! Då vill jag inte vara med. Och eftersom fotboll är mitt liv, så spelar det ingen större roll, för om jag slutar den så kommer min själ dö ut sakta men säkert.. Bättre att det går fort isf.
Hejdå.

"Värre än såhär kan det aldrig nånsin bli,
värre än såhär så vill jag inte finnas till.."

100% ren lycka.

Kl. 20:16
Alltså lyckan från igår är fortfarande total. Helt sjukt underbar, härlig och skön känsla. All kärlek han ger, varje gång. Det är ju ändå cirkus 8e gången eller någonting liknande som jag ser honom, men känslan, lyckan och kärleken är fortfarande lika hysteriskt och galet stor!
Att han alltid kan lyckas så bra. För mig är du en levande legend. Jag fastnar vid varje ton, vid varje textrad, vid varje minut. Du är magisk och du har förtrollat mig helt. Är det de här man kallar för en dans på röda rosor? För lyckligare än såhär blir jag inte. Jag har sett många band i mitt liv, men ingen artist som berör lika mycket som Håkan gör om och om igen. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; 100% ren lycka !
Och under spelningen när han säger; Det är alltid lika fint att bli inbjuden. Jag kommer gärna tillbaka igen och igen och igen och igen och.. osv.. , Själva grejen att han vill till Göteborg och spela varje år, det är helt underbart. Jag sitter verkligen och ryser över hur gårdagen var, alla skratten, alla tårarna, det är helt oslabart. Håkan, jag säger som du; jag ser dig gärna igen och igen och igen.. Föralltid, varje dag? Jaa, jag skulle inte klaga. Jag behöver dig, och dina texter förfyller mitt liv.
Håkan du får mig att gå i bitar, samtidigt som du ger mig styrkan att bygga ihop bitarna igen. Nu är hösten välkommen, för det gör inte ont när hösten kallnar... så länge jag går med dig , <3
Jag vet faktikst inte vad jag skall skriva mer, jag har inga ord. Just nu måste jag fortsätta smälta gårdagen innan jag kan fortsätta. För bara tanken gör mig tårögt lycklig. Tack för årets bästa dag, Håkan!


"och vem tror på evig kärlek, ja vem tror på den nu?"
-
Håkan hellström

Håkan imorn <3

Kl. 22:33
Hej. Idag har vi tagit skolkort och jag tror nog att jag blev ful, hur kul är det då?
Inte sååååå jävla roligt iallafall ._.

Idag är det den 6e september . Jag tänker på dig.. Allt för mycket.. Hela tiden.. Det skulle ju vara vår dag idag
'Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig,
skratta åt det för då kommer jag kanske över dig.
...Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.'
* Sant!


Det bästa någonsin som kommer att hända detta året är att Håkan skall spela på Liseberg imorn, <3
Det är verkligen höjdpunkten i livet just nu. Håkan Hellström , jag älskar dig!

Sandra 18år!!!!

Kl. 15:12
Inatt har jag sovit i cirkus 4½ timme, och jag känner att det börjar ta på mig nu. Är så extremt trött så det finns inte. Men jääävlar vad roligt vi hade igår. Sandra fyllde 18, så vi åkte till Stigbergstorget och gick in på en liten mysig krog vid namn The Oak. Vi drack en massa öl och partade gärnet för att fira vårt nya 18års barn! Sedan köpte jag en drink till henne som var asgod fast gick på x-antal kronor, men det var värt det. Man fyller bara 18 en gång i livet. Efter jag köpt det, så snackade jag lite med 'live-bandet' som var där, och frågade om dem kunde sjunga för Sandra, och det gjorde dom så gärna! Faktum är att hela krogen sjung med, det var fan så värt! Jag träffade Tjäder också, sjukt värt! Hon hade med sig två tjommar, som följde med in på The Oak dom med, det var kul, till den ena mannen blev sur på Tjäder för att jag inte ville följa med honom hem.. Hm, konstig människa? Tjäder var dock så packad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men de va kul även om hon såg bokstäver på Frankos arm istället för bilden på Jesus, eller vad det nu var. HAHA,' <3 , Sedan när vi skulle hem gjorde jag och Sandra tyvärr misstaget att åka till fel hållplats och därmed gick det ingen buss, aaasjobbigt! Så vi gick hem till henne istället, också sov jag där. Vi var hemma hos henne typ 5, och då satte vi oss och åt pizza det första vi gjorde när vi kom innanför dörren, gott som fan var det ;d .Sedan somnade vi väl runt 05:30 tiden, och gick upp igen runt 10 . Det var asnajs. <3

Snart skall jag fara iväg till Sandra igen, hon ska ha kalas och hennes mor skall laga underbart god mat, så jag bangar ju inte , haha. Ska jag vara ärlig så skulle jag nog helre velat stanna hemma, är så otaggad, ful och trött nu, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag får väl fara dit en stund och vara lite halvsocial osv, det blir nog bra tillslut.

Nu får jag nog ställa mig i en iskall dusch för att kanske, kanske vakna upp liiiite.
Imorn äre match mot Johanneberg/Landala, den skall vi vinna. Yeeey :) Hejdå!

image7

RSS 2.0