blogg byte!

Kl. 19:37

Har valt att gå tillbaka till en gammal sida för denna inte duger.


http://www.nattstad.se/rivnerstaden



Ses där, typ. Puss!

Over and Out

Holland - Brasilien

Kl. 18:35
Oj, oj, oj. Detta fantastiska vindkrafts-land! Där satt jag i vår soffa framför tvn med min gamla urtvättade och alldeles för lilla orangea Holland-tröja efter en halvleks spel med hoppet långt ner i källaren (som vi inte har..). Men! En match varar i 90 minuter och det vet både jag och Hollands pojkar om.

Jag ser ett gäng revanchsugna killar i oranget komma ut. Jag ser en favoritspelare i nummer 7 springa slalom mellan Brasiliens tafatta och stillastående spelare. Och jag ser världens bästa Sneijder klappa handen mot huvudet när han gjort 2-1.

Vilket nedslag för Brasiliens hyllade land och föralldel fotbollslandslag. Vad är grejen med att alltid älska allt Brasilien gör? Syns det inte att åren går och att dom tappar mer och mer i sambafotboll och bolltrolleri? De andra lagen kommer stolta ikapp, och det är mer än rätt att hylla Holland idag!

Ikväll kommer jag somna gott i min alldeles för varma säng med min jättesol(röd)brända kropp. Och imorgon stiger jag tidigt upp för en veckas semester i Danmark med familj och barndomsvänner.

Over and Out

RSS 2.0