arbetsintervju

Kl. 11:31
Var på djupintervju på en cirkus 50minuter för Coop Forum jobbet klockan 10 idag. Jag tror aldrig jag varit så nervös som jag var idag.. Har sovit skitdåligt och vaknat antagligen 48 gånger inatt, minst. Imorse kunde jag inte äta nånting pga. nervositetens illamående. Helt galet!
Men det kändes som det gick helt okej bra ändå. Nervositeten släppte väl aldrig riktigt, men den minskade och jag kunde mer vara mig själv. Ja, nu återstår det att se vad som händer.. Dom skall höra av sig runt midsommar, och det skulle varit grymt häftigt om jag fick jobbet. Hade blivit kanonglad, så jag hoppas!
Nu skall jag skriva en lista så jag inte glömmer nått när jag skall upp till Tjäder för att göra iordning mig inför balen.
SPÄNNANDE som faaaaaaan, kommer det bli!!!
Bal idag :D Studenten om 3 dagar, Waaaah!
Over and Out

Mormor<3

Kl. 16:11
Viktigt samtal med lillebror över msn om hans geografiarbete.
(ps. han sitter i rummet bredvid och jag hör hans fingerslag mot tangentbordet.)

Viktor säger:
tyskland har typ samma djurliv som oss va? ^^
JOJ0;    #7 '                     I guess I'm not as tough as I thought I was  .. ' / säger:
Haha, antar de?
Viktor säger:
ska ja ringa mormor? xP
Viktor säger:
haha, källa: Mormor <3
JOJ0;    #7 '                     I guess I'm not as tough as I thought I was  .. ' / säger:
HAHAH jaaaaaa<3
Tacka vet jag Mormor, hon vet allt!

fotboll - skjuts - tåg

Kl. 15:49
Igår var en grym dag!
Först vann ÖIS mot Falkenberg med 4-2 och dom spelade dessutom underhållande och bra (för många misstag sker dock fortfarande, och målfarligheter måste sättas). Sedan fick jag skjutts hem av Lisas man Krille och fastade såklart direkt framför teven där andra halvlek av CL-finalen skulle börja. 1-1 stog det, och så stog det när matchen var slut också. Det gick mot förlägning 15x2minuter. Och fortfarande 1-1 . Straffar var ett faktum, och nervositeten var så sjukt stor. Det bästa laget såg ändå tillslut till att vinna.
United - Chelsea
7 - 6
Vad var det jag sa? United tar en dubbel iår. Och det gjorde dem. HEJAHEJAHEJA!
Vilken lycklig kväll det blev, hurra!

Idag fick jag hoppa en KM till bussen, fast blev upplockad av okänd man som körde mig till tåget. Tack gode gud för att det finns snälla själar i denna världen!
Han tyckte det såg jobbigt ut och frågade om jag behövde skjuts nånstans. Och han räddade min dag!
Men nä'r jag väl kom till skolan så visade det sig att min lektion var inställd. Trodde jag skulle avlida, det var verkligen sjuk jobbigt att ta sig dit, och nu blev det bara att komma och vända. ÅH :(
Jag och Tjäder tog dock en redig fika med endast kaffe så jag fick tjöta av mig lite, det var gött! Snackade tåg osv. som vi brukar göra. Kom fram till att på 3 år har vi åkt tåg konstant i ca. 17 dagar. Kul liv.. Det är ungeför som att åka till Norrland tur-o-retur 19ggr :S, HELT SJUKT

Snart bär det av till Åkeredsvallen för att se mitt lag möta Näset. Det för verkligen ont i hjärtat att jag inte kan vara med. Jag vill! Jag vill! Jag vill! Har redan fotbollsspelarabstinens, och jag har inte ens varit skadad en vecka ännu :S Helt galet! Hur kommer jag vara om 2-3 veckor då? Död?
Men ja, tjejer. Vinn idag! Gör det för mig, snälla?
Over and Out

Sjukhus

Kl. 09:37
Gårdagens besök hos Göran blev inte riktigt som jag tänkt mig. Han kände och klämde på knät och trodde det skulle kunna vara korsbandet som var av. Dvs, då skulle det blivit operation och sedan minst 8 månaders rehab. Och då skulle jag varit borta hela säsongen. Jag blev livrädd när han sa det och tårarna kunde inte sluta rinna..
Jag och Pappa bestämde oss för att åka in till akuten på Mölndals Sjukhus för att få det bekräftat. Där satt jag emellan19:45 till 00:30 , läkaren klämde och hände hon med, och sedan fick jag åka och röntga det. Så som det ser ut nu så är det inte korsbandet som är av, utan hon bedömde det som helt. Lyckan var total och jag ville bara krama sönder henne. Hon kunde dock inte bedömma ministrarna pga. svullnaden. Så jag skall tillbaka dit om 2-3 veckor och kollla upp det igen. Men som det ser ut nu så har jag ett utslitet ledband och en stor blödning i knät. Så kommer få gå hos en sjukgymnast och göra enkla knärörelser för att få igång knät igen. Hon kunde bedömma mig som spelklar om ca. 3 månader. Tre månader är iofs. en jääävligt lång period och vetefan om jag kommer hålla den, men jag skall försöka göra så gott jag kan och rehabilicera mig så fort som bara den. Jag har ett bra läkarkött så detta skall nog gå bra, känns dock tungt att vara publik i 3 månader nu när det böjar se hyfsat bra ut i laget :(
Over and Out

1 poäng o vridet knä

Kl. 09:26
Nu skulle jag ta tåget till skolan, men pga. en akut knäskada blir det att vara hemma idag o antagligen även imorn. Mamma säger att jag ska vara glad om jag kan gå till balen, för nu är det bara en massa kryck-hoppande och jag känner mig fruktansvärt handikappad.
När det var två minuter kvar av match igår gick jag upp i en nickduell, när jag landade på fötterna igen så vred jag om knät, tror jag. Kan iallafall inte gå på det, men skall upp till klubbhuset sedan och låta Göran, vår sjukgymnast, kolla på min skada, som så många gånger förr..
Jag är så sjukt trött just nu, har sovit högst tre timmar inatt, somnade vid 5-5:30tiden imorse och vaknade vid 7:45 nångång, kan inte röra mitt knä en cm utan att det högger och börjar dunka. Det gör helt galet ont.. Menmen, skall försöka börja stödja på benet idag och öva upp det, så får jag se vad Göran säger..
Kul.. Jag tänkte, jag som aldrig från några skador kan ju ta på mig en.. Det är dåligt egentligen för knät är det ända stället där jag aldrig har haft ont, fot, benhinnor, fram- o baksida lår, ljumskar, rygg, nacke, tumme.. Men aldrig knäna, och nu känner jag bara vilken tur det är! Men ja, det som står på dagens schema är att jag skall börja stödja så gott det går på mitt vänster ben också se vad Göran ger mig för diagnos. Bara det inte är korsbandet...
Gårdagens glädje var att vi fick med oss en poäng mot Lerum och största delen av publiken sa att vi var värda en seger, så det var lite synd. Men nu är vi på gång, så på torsdag blir det bortamatch mot Näset, en match jag skulle döda för att få vara med i, men ja.. Finns det mirakel så kanske?
Over and Out

Kyckling någon?

Kl. 23:53
Och klar blev jag med 7minuter till godo, härligt!
Allt detta pluggande har gjort mig sugen på kyckling, och inte vilken kyckling som helst!
GE MIG KYCKLING!
Over and Out

2 timmar och 15minuter kvar, enligt mitt schema.

Kl. 21:43
Jaha, nu sitter jag här igen och gör allting annat än det jag borde för att undvika skolarbete som verkligen måste in idag. Antagligen är det redan försent eftersom han sa "senast på fredagkväll", men vadå. Jag anser att det är fredagkväll tills klockan slår 00:01 och det övergår till lördag. Så ja, 2 timmar och 15minuter har jag kvar enligt mitt schema. Och som alla vet så går jag alltid enligt mitt egna schema. Jag är aldrig försenad, utan om dom börjat en lektion utan mig så har dom börjat för tidigt. Liksom, lite anpassning efter mig tack?
Jag har alltså ett mediekunskaps arbete tills idag. Om film, ytterst ointressant, faktiskt.
Vad lär vi oss? Ingenting..
Är det kul? Nej..
Varför gör vi det? Vet inte..
Men aja, jag får väl skylla mig lite själv att jag gräver min egna grav. Vi har ju faktiskt haft ungefär 4 veckor på oss med detta och jag började igårkväll efter träningen, dvs. nångång runt 20:30 . Inte så jävla konstigt att jag kanske inte hinner i tid då? Jag kan inte hjälpa att andra saker lockar mig mer än att skriva om en jävla film som skall gå på minst 5 A4 sidor. Vad fan skall man skriva? "Jag har valt denna filmen, den är bra, hej och hå, blablabla" , hur intressant är det, seriöst?
Nej, jag säger som pappa:
Varför ska man tro att man missar en straff när man vet att man kan sätta den?
Tack och adjö!
Over and Out

kärlek vadå?

Kl. 18:36
Och vad vet du om kärleken
förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva


Fettma?

Kl. 10:51
Jag tänkte på det, med tanke på den ny-gamla alanysen om att man blir fet av kaffelatte.. Och efter allt prat om fettma genom kaffe latte så gick jag, igår, till Espresso House och beställde.. Just det! En stor Latte med extra shot, för 33kr. Inte för att jag för det minsta tror att man blir tjock utan denna ljuvliga dryck, men tanken OM finns ju alltid där.. Roligt att jag då får än mer extra hull på kroppen som jag helre skulle skänka till tredje världen. Med tanke på att jag även sover dåligt.. Eftersom även sömn är bevisat som en smalhetsfaktor. Man blir alltså fet om man sover för lite.. Jag har en fråga då; vad blir man inte fet av? :S
Jag blir så trött på alla analyser, vetenskapliga bevis och undersökningar. Kan dom inte bara ta slut och börja forska om lite intressanta och nödvändiga saker, som är viktigt att veta och som kanske även stämmer någorlunda överens med verkligeheten.. Eller?
Nu skall jag fira med en kopp hemmagjort kaffe med mjölk, för det blir man inte fet av, utan det gäller bara Latte!
Over and Out

a long night

Kl. 17:34
Som väntat blev det en lång natt med lite sömn. Mina ögon slocknade inte förrän tre, halv fyra nångång. Det var då mitt huvud kände att det behövde vila efter att ha slitit ut hjärnan med att få gå på högvarv ända in på småtimmarna.
Men jag har hört att man inte skall klaga, så det blir väl att tacka och ta emot att jag iallafall fick sova i 5-6 timmar. Det är ju liksom bättre än ingenting..

Idag spelar ÖIS, och jag ville egentligen inget annat än följa med i bussen ner till Skåneland där de skall möta Mjällby idag klockan 19. Men jag kan inte få mer frånvaro plus att vi har en hyfsat viktig träning idag. Så kan inte heller gå till Skotten för att dra nåra kalla bärs med mina vänner för att där se matchen på storbildsteve. Känns dåligt, men jag hoppas dem hejar för mig och att mitt hjärtaslag även vinner idag.
Allsvenskan noll9 , kom igen rödblått!
Over and Out

Dåligt.

Kl. 23:51
Som om jag inte gråtit tillräckligt?
Jag vet att det är på bättrningsväg, men ändå kommer dom gamla tankarna tillbaka titt som tätt.
Fan... jag orkar inte gråta mig till sömns igen, om det ens blir nån sömn alls..

Jag vet att allt kommer lösa sig. Jag vet det, men rädslan att allt börjar om på nytt finns alltid där. Och det verkar inte vara någonting jag kan få bort, hur mycket jag än vill. Och jag hatar det!
Allt löser sig, men en sömnlös natt är nog svår att undvika...

S.T.

Kl. 21:40
Det är skrämmande med alla tankar. Det blir lätt så, när det känns som en dejavu, att allt kommer hända igen. Men det skall det inte, jag skall hinna sätta stopp för det innan den djupa mörka dvalan kommer. Innan allt blir svart och omlöjligt att ta sig ur. Jag ska finnas där, märka vart ända snesteg. Finnas. Lyssna. Ge en värmande kram och medlidanade tårar. Jag har gjort det förr, och skall göra det igen. Denna gången skall jag lyckas och du skall må bra utan illaluktande sjukhus med vita tomma rum. Jag är dålig på att beskriva hur jag känner, men jag vill dig bara väl och allt kommer ordna sig, jag lovar dig. Jag skall vara stark och hjälpa dig att bära den tunga bördan, jag lovar. Det ända jag vill ha tillbaka är tillit, för jag hoppas du litar på mig.
Du kommer klara detta, lita på mig när jag säger: JAG LOVAR!

Pladask

Kl. 20:00
Har precis kollat på.. ja, jag tror faktiskt att det är världens mest gayprogram någonsin, och jag föll såklart pladask åt detta sköna gulligt kvinnlig medelålders program, nämligen Frusna män söker kärlek.
Man hör ju bara på namnet hur gay, men underbart underhållande det är. Så typiskt mig,. Inte förän nu kan jag hålla med min far om att jag bara kollar på töntiga-gayserier, ja.. Det är faktiskt precis så han uttrycker det. And I love it!!! Mer gay-program åt Sverige!

18 dar före dopparedan'

Kl. 15:28
Motivation = 0
Skoltrött = 100

Tar studenten om två veckor, men har fortfarande arbeten och skit kvar i skolan. Tror dom verkligen att jag har någonting annat än studenten (gällande skolan) i hjärnan just nu? Motivationen finns inte ens kvar och skolans arbeten ligger väldigt långt ner på att-göra-skalan nu.

Att tänka?

Kl. 15:53
Jag hatar att vara tjej och tänkta slash överanalysera allt i världen. Det mår man inte bra av. Varför finns det inte bara en on/off knapp på den fronten? Isf. skulle min tankeförmåga vara på off hela tiden. Jag hatar att tänka, eller iallafall att tänka för mycket, som jag är fruktansvärt duktig på att göra. Så fort det hänt minsta grej. ÅH, antagligen borde jag ta livet av mig, för jag har inget att leva för längre.


Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ut skallen.
Är att, aldrig dela hjärtat flör kärlek igen.
Den tar slut från kyss till kyss.
Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut igen.

trust

Kl. 17:00
Varför har jag så svårt för att lita på någon?

meningslöst.

Kl. 21:28
Det känns som mitt liv är på väg att typ rasa samman. Allt känns så sjukt meningslöst.
All skit som händer mellan mig och Jocke, känns inte som det går att fixa hur mycket jag än vill att det skall funka. Inget inom fotbollen fungerar, vi fortsätter att förlora och det känns inte som jag hjälper till, alla räknar med mig men jag sviker dom genom att inte göra mitt jobb, dvs. mål.
Skolan är ingenting att snacka om, jag orkar inte med den mer.
På dagarna orkar jag inte träffa mina vänner, som är det bästa jag vet, för då mår jag som bäst. Eftersom skolan verkligen suger musten ur mig.
Snacka om ett meningslöst liv...



inte kul längre.

Kl. 19:52
En förändring måste ske snart annars slutar jag med det roligaste och bästa jag vet. Fotbollen som ärven är min ljusglimt i mörkret, det som håller ihop mitt liv.
Well, det blir väl roligare för Lucifer isf...

Vasagatan

Kl. 23:08
Idag har jag haft en supermysig middag på Vasagatan. Eftersom Mattias fyllde år i tisdags så åt han, jag, Anderas, Söder och Rebecca på restaurang. Även första gången som jag är nykterist när ingenannan är det. Det var nått nytt och spännande.. Men somsagt, middag på Vasagatan (fläskfilé o, potatisgratäng, MUMS) sedan bar det av till Scottsman för att fortsätta deras supande. Jag var mest där som moraliskt och socialt stöd, eftersom vi har match imorn. Och varför säga nej till att gå till Scotten? Där är det alltid trevligt att vara igenkänd :) Min lördag blev jättelyckad och av mig o, Söder fick Mattias en flaska vittvin och en flaska sprite (internskämt). Ett jätte fint kort för 9åring som vi gjorde små ettor framför, och ett råsaglittrigt "M" som nyckelring. Söööttt!!!!
Over and Out

Det snurrar.

Kl. 16:55
Just nu skulle jag kunna gå och lägga mig och sova hela natten. Är så sjukt trött så det finns inte och mitt huvud verkar inte riktigt vilja vara med och leka idag heller..

Valborg:
Mötte Tjäder, Ramoni och Mini i stan 15:40, vi gick och käkade på MCD.
Sedan gick vi till Kungsparken och mötte Joey o CO.
Knäckte första ölen vid 16:30 tiden.
Polisen sprang fram och tillbaka för att kika läget.
Vid 20:20 kom Sandra och Ämz halvt bakom örat.
21:30 snubblade vi ifrån Kungsparken och begav oss mot Rockbaren.
Ämz och Sandra ballade vi 00-slaget
Dom åkte hem.
Efter nåra öl till då både minnet och tidsuppfattningen var helt bortblåst åkte jag spårvagn till de som skulle bli natten sovplats.
Jag deckande nästan på direkten när jag kom dit.

Ja, det var ungefär i det stora hela. detta som hände under gårdagen. Facktiskt en väldigt lyckad Valborg, jag hade kul med mina bästa vänner. Kan inte bli så mycket bättre!
Over and Out

RSS 2.0