fan fan fan

Kl. 14:12
Jag vet inte vart jag ska börja.. jag är så jävla besviken. Tror jag drabbats av alla negativa känslor i hela världen. Besvikelse, arg, ledsen, tom. Jag har ett stort hål i mitt bröst där ett rödblått hjärta brukade sitta. Jag vet inte om jag tappat det, eller vad som har hänt.

Besvikelse.

Just så stavas det : B e s v i k e l s e.
Det är nog det enda rätta ordet att beskriva hur jag mår just nu. Kan inte släppa gårdagen. Jag gick ifrån arenan innan matchen var slut igår, jag tror det är första gången jag har gjort det. Tårarna rann och jag var helt äckligt mållös. Det är jag fortfarande. Det har aldrig varit så svårt att älska öis.

"I glädje och i sorg" heter det. Just nu är det väldigt mycket sorg. Allting är väldigt negativt och dåligt. Jag behöver något ljus i mörkret. Nånting. Vad som helst!

"I en höjdduell vek sig knät på Allbäck".
Marcus blev utburen på bår igår, det var precis det som hände mig när mitt korsband gick av. Mitt knä vek sig, i just en höjdduell. Marcus verkar dock haft mer tur än mig. Hans ledband skadades och han är borta i 3-6 veckor. Enligt min mening, alldeles förmånga veckor. Vi behöver honom. Vi behöver honom så himla mycket.
Just nu saknar jag jättemånga i vår rödblå trupp. Jag vill ha tillbaka Boyd och Valter. Anders Prytz, Ailton, Afonso, Pauliniho.. osv. vi behöver så mycket stöd och nya kraft vi kan få.

Men ändå.. Vi ger aldrig upp - Rödblått tills vi dör.

malmö

Kl. 18:00
Träning om 2 ½ timme, det är riktigt segt när den är så sen, men... I'll be there, och det hoppas jag resten av laget är också! Hoppas vi inte går ner i den träningssvackan vi hade förra året...igen.

Var i Malmö i måndags, trodde stenhårt på vinst för ÖIS då, och det gjorde jag iofs. mot gais också... men ändå. Nu hade vi liksom allt på vår sida, kändes det som. Men icke, utan vi fick åka hem med ytterliggare en förlust. Tredje gången gilt heter det ju, och imorn möter dom Örebro på Gamla Ullevi. Och där kan det inte bli någonting annat än vinst!
Jag tänkte lägga upp en annan taktik, att jag ska tro att ÖIS förlorar, för då kanske dom vinner, men iom. att jag fortfarande tror så stenhårt på dom så går det inte att genomföra den taktiken riktigt än. Hoppas aldrig den behöver genomföras heller. Imorn vinner dom, det gör dom =)

Fick en bild på Björn när han var 17år av Rolf (björns far, min svärfar...) i måndags och alltså... jag dör! Om jag hade gått i hans klass då så skulle jag varit så obotligt förälskad i honom så det finns inga ord. Galet söt! Dessutom dansade han latinodans, spelade hockey och fotboll. Alltså... jag tror fortfarande att han är ment för mig. Det måste han vara?

Over and Out

imorgon kommer bli en bra dag!

Kl. 18:40
Jag hoppas morgondagen kommer bli lika fantastiskt underbar som jag föreställt mig den. Jag börjar dagen med att träffa en nära, kär och väldigt, väldigt saknad vän - Johanna Tjäder. Vi ska ta en fika och tjöta om allt mellan himmel och jord. Förmodligen också en massa minnen och roliga skämt. Sådanadär som ingen annan förstår. Jag älskar det! Jag älskar att umgås med henne. Eller bara sitta, i samma soffa, och inte göra någonting. Bara veta närheten. Tjäder är en av de få människorna jag kan sitta tyst med utan att tystnaden blir för pinsam. Det tycker jag är skönt. Jag behöver inte spela över, utan bara vara. Det var alldeles för längesedan vi sågs nu. Innan sågs vi i princip varje dag, nu är det lite mer komplicerat när hon bor i främmande land. Men den timmen jag får med henne imorn ska jag ta vara på. Suga in så mycket jag bara kan, så jag kan hålla mig borta från en eventuell Tjäder-abstinens ett tag iallafall!

Efter det väntar bussen som skall ta mig och mina vänner neråt i landet, till Malmö. Imorn för att se vårt lirande lag knipa åt sig de 3 poäng som de var värda förra veckan. Nu är det dags. Allsvenskans andra omgång och ytterliggare en ny arena att inviga. Swedbank Stadion, som går in dryga 24 000 och där 22 300 biljetter redan är sålda. Så jag hoppas på yetterliggare en utsåld arena, fast denna gången med ett lyckligare slut. Och jag tror på våra killar. Dom kommer fixa detta och det kommer bli fest även på hemvägen.

Pricken över i:et är att jag får träffa Joel, som man kan säga, även han har flyttat till främmande länder... typ iallafall. Det skall bli roligt att ses igen, för det var ännu mer längesedan jag träffade honom. Saknar honom något enormt!
Imorn fyller även min man år, han fyller jämt. Och han kommer göra mål imorn. För det är hans dag, och det skall firas, vi skall sjunga och hjälpa dig. Killen med mitt nummer, Björn Anklev, grattis!

Även denna kvällen avslutas framför teven. Idag framför tv400, som faktiskt har avslutat mina kvällar de senaste 4 kvällarna. Ikväll med; Star Wars: Episode V - Rymdimperiet slår tillbaka . Dom har visat alla 6 filmerna nu, tills imorn. Och det är med sorg i hjärtat som jag missar filmen imorgon. Men förhoppningsvis är jag glad och sjunger på en fullknökad buss påväg hem från Malmö då. HEJA ÖIS!

Over and Out

söndagens premiärderby

Kl. 10:24
Okej, nu känner jag mig redo att kommentera vad som hände i söndags. En söndag som började så bra. En söndagsförmiddag som bara hade rödblå, taggade ansikten och ett leende på läpparna. För det var ju faktiskt nu det skulle hända. Nu skulle ÖIS göra sin första Allsvenska match på 2 år. Dessutom var det derby och premiär och första matchen på Gamla Ullevi. Det skulle vara något stort. Och jag var bombsäker på att vi även skulle få gå därifrån med ett än större leende på läpparna. Jag trodde fullt ut på 3 poäng och seger. Den tron försvann lite när det gått en dryg halvtimme in i matchen och gais ledde med 4-1... Matchen slutade tillslut 5-1. Och för mig var statistiken 3 målvaktstavlor och 2 försvarsmissar. Försvaret som innan denna matchen varit ÖIS starka sida, vad hände där?

Jag skulle kunna ta en 5-1 förlust, om ÖIS var så jävla mycket sämre. Men det var dom inte. Gais hade 6 målchanser och satte 5 - så, ja dom var jävligt effektiva! Men mer än så hade dom inte... Det är det som gör det så jävla surt. Jag menar, om man drar upp lite mer statistik och säger att ÖIS hade 11 hörnor mot gais 0, så ser man väl redan där hur matchen såg ut? Så, öven om det blev en riktig stjärnsmäll, så får vi se det positivt, för dom spelade faktiskt stundtals riktigt bra. Det var bara målen som inte var på vår sida. Och tyvärr är det ju det man vinner på. Man får inte 3 poäng för att spela publikunderhållande och fin fotboll.

"You don't deserve goals, you score them"
så heter ett rätt klockrent engelskt uttryck. Jag både älskar och hatar det. För det är ju så jävla sant, och samtidigt så sjukt orättvist.
ÖIS var bättre än gais spelmässigt i söndags, men inte målmässigt, det var därför det slutade som det gjorde. Nu biter vi ihop och slår Malmö på måndag. Även då inviger vi en ny arena. Vi ger aldrig upp - vi älskar ÖIS!



För att säga nåra sista ord. Vi hade behövt Boyd i söndags. Jag saknar honom :(

öisare i själ o hjärta.

Kl. 18:15
Jag gjorde något test på facebook som hette någonting med "vilket lag i göteborg håller du på?" eller något liknande. Förvånansvärt nog fick jag ÖIS som svar. Och beskrivningen om hur jag var löd:
"Grattis! Du är en sann fotbollsälskare! Du gillar lir och sambatakter! Du svär högt de få gångter en mittback slår sitt andra långa uppspel i rad. Du föll inte för grupptrycket i din ungdom när "de coola killarna" höll på IFK Göteborg. Du valde lag efter ditt eget hjärta, inte andras vilja."

Så jag kan inte ens luras genom ett test att hålla på något annat lag, strongt!
Förövrigt har denna dagen varit helt fantastisk. Har legat på verandan i bikini och solat, läst tidningen och druckit kaffe i princip hela dagen. Och det har varit helt fantastiskt avslappnande. Jag gillar sådana här dagar. Dagar när man slipper tänka på nogonting och bara vara.

Nu är det även aprilmånad. Min favoritmånad, helt klart. Det är nu det börjar bli varmare, gräset börjar bli grönt, blommorna börjar växa och fotbollen börjar sätta igång på riktigt igen. Jag älskar April!

Over and Out

RSS 2.0