Annons: Tjej söker kille.

Kl. 19:39
Jag är en tjej på 20 år som söker en lång, mörkhårig man, med grova, regäla arbetarhänder. Du skall ha världens finaste leende och det ska gnistra magi i dina ögon. Du ska vara rolig och ha humor, vara omtänksam och alltid sätta mig i centrum. Du måste klä dig snyggt (även kallingar o strumpor är viktiga). Och tänk inte ens tanken att skämta på min bekostnad!

Du skall kunna trösta och alltid ha en öppen famn (för mig alltså...). Du skall vara charmig, på ett bra sätt. Du ska ha fint hår. Du ska tycka det är roligt att gå i affärer. Du ska lukta gott. Du sviker aldrig och jag kan lita på dig till hundra procent. Du ska vara fastanställd på ett bra jobb där du trivs (och som jag kan skryta med att du har). Du skall ha en egen lägenhet och körkort. Du skall vara idrottsintresserad.

Du skall kunna överaska mig utan att ha en anledning till det. Du får inte ha ett fult namn eller prata som om du kommer från Örebro. Du ska kunna laga mat. Du ska vara blyg men ändå utåtriktad. Du skall gå bra ihop med min familj och du gillar djur.

Jag vill helt enkelt att du ska vara den viktigaste sidan i min bok.
Hör av dig om detta är du, jag behöver dig!

ps. glöm aldrig att jag alltid har rätt, oavsett.

en dålig juldag.

Kl. 13:05
Juldagen... det nalkades utgång, som varje juldag. Eller?

Jag ville så gärnagärnagärna, det är ju en grym utedag. Alla är ute då. Alla utan jag, igår. Sug mitt huvud. Från uppvak till somnande hade världens största orkester smygit sig in i tinningarna på mig. En dålig orkester. Dom slog i otakt och så hårt de bara kunde.

Tabletter löser alla dålig orkester-problem, tänkte jag. Men inte det heller.. Den 25 december 2009 blev en asdålig dag. Den spenderades framför en tv utan ljud, istället för öl och utgång med bästa vänner. Jag ska lät ta igen det på nyår! Jag hatar igår, jag kunde väl gjort mig förtjänt av huvudvärken idag istället? Häng Gud!

Over and Out

ÖIS årliga julmarknad.

Kl. 20:39
Idag har jag haft en av de mysigaste dagarna någonsin tror jag. Mötte upp Mattias vid tolv och vi kikade in öis årliga jukmarknad i Nordstan. Björn var där och han var vackrare än nånsin.

Rebecca och Markus kom förbi sedan och vi tog mat, öl, kaffe eller cola på Fair Play, som alltid denna dag. Medan Rebecca for till jobbet och efter vi varit inne i några affärer gick jag, Mattias och Markus först till Bryggeriet en snabbis i väntan på att Skotten skulle öppna. Sedan satt vi där och bara tjötade i timtal. Det var hur mys som helst och tiden bara sprang iväg. Jag älskar sådana här dagar! Tack för att ni är bäst!


Jag kryper tätt intill, lycklig för att ni finns till.


dagens a b s o l u t bästa

Kl. 17:24

Det går en del rykten om några spelare som har kontrakt. Om vi börjar med Björn Anklev, vad kan du säga om honom?

– Björn har ett år kvar på sitt avtal och vi vill gärna förlänga. Han betyder väldigt mycket för oss.

Vågar du lova att han spelar i ÖIS nästa år?
– Ja definitivt. Det finns ingen förfrågan på honom.



Åh, vilken underbar lättnad! Bjööörn Bjööörn Bjööörn är MIN Björn!

lite sen... hela dagen.

Kl. 15:49
Idag verkar det vara en "allt-är-lite-sent-dag". Bussen var sen klockan 7 imorse. Jag missade därmed mitt tåg som också var lite sent för jag hann se det åka ifrån mig. Fick vänta en kvart på nästa tåg som såklart också var sent. Jag var i Göteborg 7:45, mitt andra tåg går från andra sidan perrongen 7:47. Jag och mitt skadade knä fick halt-springa dit. Som tur var var tåget någon minut sen (har aldrig förstått hur man kan vara sen iväg från första hållplatsen...).

Vi hade julavslutning o städning och sånt trams i skolan, sedan åkte jag med en klasskompis till Backaplan. Tog vagnen till Nordstan och skulle ta 13:17 tåget. Men även detta tåg, från starthållplatsen, var sent iväg. Vilket skulle leda till att jag skulle att komma missa min buss från Lindome, men gurselov var bussföraren sen till min buss så även den starttiden blev försenad.

Varför ska jag vara i tid till västtrafik när dom inte är i tid till mig?
Over and Out

Lindome bykrog.

Kl. 20:40
Om tjugo minuter börjar Kniven mot strupen på kanal 3. Ett nytt försök till att göra om en amerikansk tvserie till svenk. Jag tror det kommer gå lika dåligt som alla andra omgjorda, svenska tvserie försök. Men jag skall faktiskt kolla på det. Inte för att det är premiär, utan för att dem skall leka Gordon Ramsey på bykrogen i Lindome.
Jag ser fram emot att se hur äckligt det säkert är där inne. Jag brukade lämna post där. Den ingår i det distriktet jag brukade gå. Och precis bredvid ligger Patani, det är en Thai restaurang, antagligen världens bästa. Patani är grym. Gubben som äger det alltså. Jag vet inte vad han heter men jag säger alltid "Hej Patani" när jag köper mat hos honom och han verkar alltid lika glad för det.

Lindome GIF sponsras av bykorgen. Och jag har till och med ätit där nåra gånger, men det var typ åtta år sedan så det kanske inte gills längre? Några hundra meter bakom bykrogen ligger Morfars....eller ja, snart min verkstad. Hoppas dem filmar min blivande arbetsplats när de kör förbi, för de bör dem göra.

Poncorn here I come.
Over and Out

Liverpool - Arsenal

Kl. 20:28
Det skulle smaka som den godaste av chokladtårtor. Det skulle lukta som vårens första blomma. Det skulle höras som renaste, finaste musik. Det skulle bli en fest och rent av fotbollsorgasm. Och visst, det lyste igenom ibland, men inte tillräckligt ofta.

Det började med rysningar efter Liverpool-fansens sång och det fortsatte med en av de snyggaste finterna jag sett. Men sedan tog det tyvärr ganska stopp.

Smaka på frasen Liverpool-Arsenal, man hör ju att det inte kan bli något annat en en match på liv och död. En match i blodigt allvar, 100%iga tacklingar och målkalas.

Men smaken uteblev. Det blev ingen chokladtårta, det blev fisksoppa. Och inget illa menat, jag tycker om fisksoppa, men när man väntar på choklad så blir man ganska besviken när man istället får in en fisksoppa.

Visst var det en bättre match än United-Villa , igår, men den levde fortfarande inte upp till mina förväntningar. Att ha en sådan bra 5 minuters början tog tom. sömnen tillslut över.

Over and Out

klubblös

Kl. 19:05
För första gången på 13 år är jag klubblös och det gör ont i kroppen, för om jag vill börja spela igen så måste jag sudda bort mitt blåa hjärta och dra svartvita ränder i det.

Förstår inte Kållereds styrelse. Dom borde skjutas, eller iallafall bytas ut, hela bunten. Medan Linda försöker hålla ihop damlaget sätter resterande i styrelsen knivar i den. Det är väl ganska självklart att spelarna dras där ifrån om inte ens klubben kan hållas samman?
De har så konstig filosofi. Alla lagen jobbar för sig, Jag förstår verkligen inte det, man ska väl hålla ihop och samarbeta som klubb?

Fast vad begär man av en liten byklubb långt bortom lagom?  Jag känner mig bara så jävla maktlös, jag vill så mycket, men får uträttat så lite. Just nu hatar jag styrelsen. Jag hatar dom lika mycket som kärnor i vindruvor eller som ett par trasiga hörlurar.




För att hoppa ifrån en av Sveriges minsta klubbar till Sveriges äldsta.. Superettan drar igång 11 april. För första gången någonsin ser jag inte fram emot det. Inte än i alla fall. ÖIS ligger gömt i min finaste ficka i min varmaste vinterjacka just nu, och där kan dom få stanna ett tag till. Visst lyser de rödblå färgerna fortfarande starkast, men inte klarast. Dom har långt att gå och mycket att uträtta innan april.

Som det ser ut nu spelar ÖIS sin sista match mot Bajen nästa år. Tänk om det är den avgörande matchen till Allsvenskan? På Söderstation.. ÖIS har inte förlorat där sedan 2003, men jag vill helre ha avgörandet, om de ens blir något sådant för klena ÖIS nästa år (?), hemma. Sista matchen... 24 oktober... Det är ut i helsike lång tid dit.
Vad ska jag göra ända tills dess?

Over and Out

näsblod

Kl. 18:01
Jag försökte ändra min bloggs utseende men jag såg bara en stor röra med massa siffror och bokstäver och i och med att jag inte kan någonting överhuvudtaget om sådana där koder så stängde jag bara ner skiten och la huvud i sanden för att erkänna att jag suger.

Förut när vi hade en genomgång i skolan så började jag hastigt och ganska olustigt, faktiskt, att blöda näsblod. Bara sådär, bra tajming. Så jag fick sitta med en tuss i näsborren i en halvtimme. Och det var väl inget, jag är ingen som direkt skäms, inte inför mina klassisar iallafall, men när vi har två ventilgubbar och när det ständigt springer killar upp och ner från trä till oss, då börjar det kännas sådär. Ostabilt och lagom snyggt.

Jag ska göra nånting, jag ska slå er med häpnad!
PUSS

Over and Out

Lördagens bravader.

Kl. 17:47
TACK TACK TACK alla ni fina som tog er hem till mig i lördags! Emma, Sandra, Rebecca, Mattias, Anderas och Tilly - ni är bara bäst o, vad förbannat roligt jag hade!

Middag hos mig och lite ölande osv. sedan drog vi in till staden och hamnade...somvanligt.. på skotten. Men det gjorde inget, för i detta sällskap kan man ha roligt vart man än tar vägen. Mitt knä sepa sig typ hela kvällen men jag har lärt mig hur jag ska hantera alla låsningar nu, så det känns bra.

Allt gick rätt fort på skotten och jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen, inte alkoholen heller... Sov hos Rebecca och dagen efter fick jag höra att jag varit asrolig hela kvällen. Jag blir ju inte direkt förvånad i och med att jag är en så galet rolig människa, men.. xD

TACK igen
, ni gör mitt liv till en fest. <3
Over and Out

stolt ledare till :

Molnen är vita, himmelen är blå
tack vare tjejerna i KSK

RSS 2.0