Cypern oså.

Kl. 12:37
Här har jag inte befunnit mig på ett tag känner jag. Men det gör ingenting. Jag har varit på Cypern i en vecka, samtidigt som ÖIS hade träningsläger där. Vi hade askul även om det spöregnade på båda ÖIS matcher. Tjötade en del med Santos och det var riktigt roligt att höra hans åsikter om allting. En klok man :)
Sista kvällen var vi somvanligt på Jasmins Inn, och då dök Boyd, Mella, Dohlsten, Christian och David Stenman upp. Nästan mer packade än alla andra. Några roliga disskutioner dök upp om allting mellan himmel och jord.
Det var än roligare att se dessa tappra själar dagen efter, då såg dom inte riiiktigt lika taggade ut. haha. Hemresan var riktigt seg och vi blev 2 timmar försenade.
Träffade även massa roliga människor där. Bara killar givetvis, för det vara bara jag (i ungdomlig ålder) som var tjej på hotellet. Så det var spännande..
Jag kommer inte riktigt på vad som hände mer. Alkohol varje dag, fest varje natt.
Vad behöver jag mer säga?



Cyper var <3 och jag hoppas att vi kommer göra om det, fast en massa fler och att vi åker dit under säsong. Det hade varit helt fantastiskt asroligt!



Igår spelade jag min första match på 10½ månad. Med juniorerna i och för sig, men det var ändå min första match på väldigt väldigt länge, och det känner jag av idag. Spelade mer än jag hade räknat med. Kanske 65-75min. Och knät höll väl relativt bra. Jag var osäker i närkamperna och hoppade väl inte så gärna in i någon som jag alltid gjort innan, men det kommer väl, så småning om. Jag gjorde så gott jag kunde, men det var svårt när jag spelade med ett... inte så jättejättebra lag. Eller iallafall ett lag som jag knappt känner någon i. Skall nog försöka vara med lite i A-lagets sista träningsmatch innan seriestart i helgen också. Då blir det nog lite enklare att veta vad man skall göra och så får man dessutom lite bättre bollar att springa med. Det ska bli kul att se om jag håller även där. Flåset måste tränas upp - ordentligt!

Over and Out

framtid.

Kl. 12:38
Idag skall dom höra av sig från The Draft om jag får jobb hos dom eller inte. Jag har vägt det mycket fram och tillbaka om vad jag vill och inte, men vill faktiskt ge det en chans. Det är väl inget jag vill hålla på med i resten av mitt liv, men vafan, ett tag iallafall, tills allt börjar falla på plats. Dessutom har skolan jag och Soffan funderat på att börja inte öppet hus förän i april, och ska vi överväga om det är något vi vill göra i framtiden.

Igår fick jag följa med en engelsman som heter Paul ut på ett kundmöte för att se lite hur det gå till osv. Det var kul, en engelskalektion som heter duga, men jag tycker vi förstod varandra ganska bra iallafall xD . Förövrigt assnygg. Det som verkar roligast i deras jobb är lätt när man är med "arbetskamraterna". Dom verkar ha en sådan grym sammanhållning och är typ glada heeeela tiden.

Hm. Jag känner oro inför att dom skall ringa. Känns som dom kommer säga typ: "tyvärr så tar din visit slut här, sök nya jobb, ha det gött, haaaj"  med en liten medelmåttigt tyken och "jag skiter väl i dig" röst. Men vi får se... I eftermiddag bär det av, det får bära eller brista..



Igår var jag även med på lite fotbollsspel på vår träning, och ack vad roligt det är! Jag är fortfarande lite osäker på att gå in i närkamper oså, men de kommer väl efter ett tag. Nu jävlar-i-mig ska jag köra järnet! Det som stör mig är att jag fortfarande inte kan jogga fulltut på asfallt eller hårt underlag. Då sträcker det i hela knät, asskum känsla och sjukt irriterande, men jag får väl förskaffa mig kondition genom något annat sätt.. vad vet jag?

ps
. ikväll är det greys anatomy <3

Over and Out

RSS 2.0