sikkkkka problemos.

Kl. 23:02
Ihana Cupcakes är bäst i världen. Världens bästa UF-företag,. Nu kan ni börja ge beställningar till oss också. Go for iiiit!!!
Fikade med Tjäder och Sas igår, övermysigt att träffa Sas igen, längesedan. Minnesvärt!

Idag har jag, Ämz och Sandra gått i staden, jag köpte ett grått, efterlängtat brottarlinne, känns skitbra! Börjar redan få ångest över vad jag ska ha på mig den 10e , när vi ska ut. Jag har verkligen ingenaning. Jag vill köpa någe nytt, jag vill ha nya skor och en helt ny gaderob med massa nya kläder! ÅH, jag är så trött på allt som jag har i klädväg, just nu. Allt är fult och det känns som om jag har en dålig dag, varje dag. Ingen bra känsla, speciellt inte för självförtroendet. Men jag hoppas att jag hittar någe nytt när jag och Mams skall shoppa på fredag, skall bli kul. Hel-dag med bara mig, mamma, massa kläder, stora skratt och hennes pengar.. Dvs. Jag läääängtar, kommer nog bli hur mysigt som helst.

Wellwell,' ska väl gå och sätta på en film och sedan sova, närsomhelst.
Fast jag vill se The Holiday , ÅÅÅH<333
Det var väl det jag hade att säga, visste inte vad jag skulle skriva, ville bara fördriva tiden, hejjs!

Det lilla extra; GRAY'S ANATOMY VAR BÄST! (somvanligt) idag, meeeow!

en tanke.

Kl. 20:11
Jag fick en tanke på vilken tur jag har haft. Trots alla tusentals skador som besökt mig under åren så jag har jag alltid (nästan) kunnat spela, pga. den enorma viljan. Men tänk att få en sådan stor skada och sedan diagnosen på det att jag inte längre får spela fotboll. Det skulle verkligen vara döden. Jag skulle seriöst blivigt helt sinnesrubbad. Helt förstörd. Stängt in mig i mig själv på något jävla vänster. Skulle inte klarat av det.
Jag tänker ju bara på de gångerna när Coach har stängt av mig ifrån träningarna, när han sagt att jag måste vila och får inte vara med. Då blir jag verkligen sur&&arg på honom för att jag inte får göra det jag älskar. Men han menar ju bara väl.. Eftersom om han inte stänger av mig så skulle jag garanterat att träna stenhårt och gå sönder helt och bli borta ifrån sporten mer än jag behövt ifrån början.
Det är seriöst helt sjukt hur insnöad jag är i fotboll. I lagkänslan. I spelet. I glädjen. I hjärtat.
Och nu,. När vi haft uppehåll i kanske 3 veckor. Jag saknar det redan. Det går verkligen inte en enda dag utan att jag står och trixar med en boll, t.o.m. när jag står och t ex. gör mat eller sitter vid datorn, så har jag bollen vid fötterna. Jag måste vara mentalt störd eller någonting. Fotboll är mitt liv. Så har det alltid varit, och kommer förmodligen också alltid att vara.

lillebror tog guld.

Kl. 18:44
Blowit tog guldet. ÖIS slutade på en medelmåttig 10e plats i Superettan. Vad kan man säga? Det är en tung dag idag. Jag vet inte vad jag skall säga? Grattis Lillebror.. Antar jag?
Jag förstår mig dock inte på alla dessa jävla medgångssupportrarna. Borde kanske dra ett exempel.. Låt oss säga att IFK hade drygt 5000 supportrar i snitt förra året. Och när det gick dåligt så sjunk standarden. NU när det går bra för detta randiga blåvita laget.. DÅ helt plöstligt kommer det dryga 40 000 på en match. Min fråga är då, vart är de 35 000 supportrarna när spelarna verkligen behöver deras stöd? När det går dåligt.. Då gömmer sig blåvit-fansen, då finns dom inte. Dom vågar bara visa sig när det går bra. Töntigt och väldigt mesigt med medgångssupportrar, det är iallafall mitt tycke.
Jag har följt ÖIS regelbundet i 8 år, i både med- och motgång. Jag har alltid stått rakt upp för mina åsikter om ÖIS, och jag är stolt öisare. Detta kan ingenting ändra. Och det är med detta rödblåa hjärta jag undrar hur man bara kan svika ett lag när det går dåligt? Jag förstår inte det. Även om man skäms och är besviken för att det går dåligt ibland så får man se det ljusa och positiva, att det alltid kan bli bättre. Man kan inte leva på gamla meriter utan måste se framtiden. Mitt rödblåa ÖIS-hjärta kan ingen ta ifrån mig, men vissa supportrar verkar inte se kärleken, klubbkänslan och pasionen. Dessa förstår jag mig inte på, och kommer nog aldrig göra det heller.

ÖRGRYTE IDROTTSSÄLLSKAP , i med- och motgång . Föralltid!

               image9

daniel, <3

alltså.. daniel.. jag vet inte vad jag skall säga.. jag grinade nästan hela låten igenom, det var ungefär som om det rann floder ifrån svartahavet ner från mina kinder, helt sjukt! magiskt, helt fantastiskt unikt ,
den känslan och den kärleken. för att inte tala om dom ögonen...
jag är fortfarande helt mållös, det enda ordet som kommer fram är ett starkt och värdefullt  tack!<3

spiderman.

Kl.19:10
Nu är jag sådär sjukt trött igen, och grinig på det. Uuurtråkigt när jag är på sånt humör.
Dagens roligaste händelse måste varit när självaste Spiderman delade ut City till mig dag. Det var häftigt.
Om det inte vore fär att det är onsdag och världens bästa program råkar visas idag klockan 21:00 på 5an så skulle jag nog faktiskt legat och sovit nu, men det får vänta i nån timme till, efter Grays, då jääävlar.

trött

Kl. 19:43
Jag är för trött för mitt egna bästa och klockan är inte ens 20 ännu. Känns segt.
Det tar på mig att gå upp när uret står på 6:15, min kropp klarar inte det. Och speciellt inte när man håller på att dö av kyla så fort man går utanför dörren, sämst är det! Och det blir bara kallare och kallare, och då vill jag bara ha mer och mer sommar. Vi fick ju ingen riktig sommar detta året och nu är det redan vinter igen.
Kyla, mörker och tidiga, bäcksvarta morgonar. Usch!

praktik

Kl. 20:01
Första dagen på praktiken idag. Vägen dit är verkligen pest&&pina. Seriöst sämst. Först tar det 73minuter kommunalt att komma till själv hållplatsen. Sedan skall jag gå typ 1km ifrån hållplatsen ner till Nya Varvet. Suger! Som tur är skjutsade Papi mig idag, kändes bra. Men alla andra dagar då?
Dan, min handledare, är nog världens käckaste man, nästan sådär överdrivet käck som man bli sur över tillslut. Får se om jag överlever 4 veckor med honom, men förhoppningsvis skall väl detta gå. Annars ger jag gärna över både min kropp och själ till Johannes, han kan få ta hand om mig.. På alla sett.. Som är möjliga..
Praktiken äger rum på Artform Design, och jag har blivit medfrågad om jag skall följa med Dan och Johannes till Jönköping och bygga monter 4-6november. Bo på hotel och grejer. Får se hur jag gör,
men det är rättså lockande, faktiskt.
När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och for iväg till nästa jobb, Posten. Segt med 2leg, men jag överlevde denna dagen, snart ska jag duscha och gå och lägga mig, så jag orkar upp imorgon. HejdaHejda!

dröm, i dröm, i dröm

Kl. 13:16
Inatt drömde jag världens konstigaste dröm. Ska se om man kan återberätta den så att jag förstår själv, för det är komplicerat. I min dröm, så drömde jag att jag drömde. Och i den drömmen så drömde jag att jag åt texmex-buffe med Tjäder. Fattar inte att man kan drömma i drömmar mer än en gång?
..Stördt, men så var det iallafall.

världsmästare.

Kl. 18:01
Jag orkar ingenting, också fick jag nyss en plötslig huvudvärk, suxxx.
En sak som jag inte behöver att göra är ju att gå i tjäders 'piroritera-någonting-annat-före-skolarbete' för det är jag redan fruktans värt duktig på. Tror faktiskt jag skulle kunna vara världsmästare på just detta. Att prioritera alltså. Det kanske inte alltid är rätt saker jag proiriterar, men ja.. Världsmästare kan jag bli, om jag inte redan är det? För i så fall klarar jag ganska lätt av att behålla 1a platsen.

gray's anatomy<3

Kl. 18:34
Igår hade jag världens sämsta dag fram till jag träffade Mattias kl. 15:30 . Från att jag gick upp fram till 16-tiden var jag verkligen en hämsk människa. Jag var vedervärdigt ful, hade världens huvudvärk och var övertrött. Och när jag fick veta att jag fått praktik plats som kommer att ta mig 1 timme och 15minuter att komma till blev att bara ännu sämre.

Tack för att du är en sån bra kompis Mattias! Du gör mig glad, nästan jämt! Vi var på bio, supersugen. Helt sjukt rolig! Sedan åkte jag hem till Sandra en timme för tidigt så ingen var hemma, då fick jag tatag i Palex som fick hämta upp mig, så åkte jag glassbil och tryckte på "glassbils-knappen"  så det lät, lättroad som jag är så tyckte jag att det var extremt roligt och tryckte hela tiden. Det var roligt :) , Men han släppte av mig hos Sandra vid 20.20-tiden igen så kollade vi på GRAY'S ANATOMY<3 , och jag lipade som en häst. Det är verkligen världens bästa program, någonsin. Mamma hämtade mig kl. 22 och jag åkte hem och sov. Det är väl min gårdag i helhet.

Fotboll .

Kl. 18:27
Idag var jag och Mami på stadium och jag köpte två par fotbolls dojjer för 600kr!!!! , asgött när det är utförsäljning. Ett par Puma och ett par Diadora blev det. Båda i äkta skinn som kommer forma sig så underbart bra runt mina fötter! Jag är glad att jag kunde köpa 2 par skor för billigare pris än vad jag brukar köpa ett par skor. När jag köper dojer så brukar det ligga runt 900-1000kr , för att få ett par bra . Nu blev det 2 par för hälften. Underbart! 600kr istället för 2300 .

Annars så har jag kollat på 3 olika fotbollsmatcher på teve idag. Först när Arsenal besegrade Sunderland med 3-2 , sedan Koppabergs/Göteborg mot Umeå , där försökte jag hitta nummer7 i GBG , men hon var inte med i startelvan, så henne ska jag nog kunna konkurrera ut , haha. Mamma sa att jag platsade i allsvenskan. Hon som annars brukar ge mig en massor av kritik. Det tog jag åt mig och blev riktigt glad. Tack Mams<3
Den 3e matchen blev Liverpool mot Tottenham. Sedan spelar ju Roma mot Parma kl. 19 som jag kanske skall se?  Eller så hoppar jag den och kollar på spanskfotboll klockan 21:30 istället , har inte bestämt mig . *fotbollsnörd*

Dagens bästa är att Kopparbergs/Göteborgs damer hade mer publik än GAIS-herrar, idagens möte . HAHAHHA. Tänka sig att svenska folket kanske börjar förstå att tjejer faktiskt KAN!
Men iofs , vem fan vill se på ett skitlag som gais? :S

Jag älskar dig.

Kl. 21:04
Nästan precis nu fick jag reda på saker jag inte ville få reda på, och tankarna bara springer omkring som en tornado i huvudet. Jag vet inte riktigt hur jag skall tolka dom. Jag vill inte gå igenom allt igen. Jag vill veta sanning. Inte en massa teaterspel. För att kunna hjälpa till och finns när man behövs så behöver jag få dig att lita på mig och få dig att berätta saker, annars är det svårt att finnas till. Du vet att jag alltid finns här för dig. Kommer alltid att göra det och även om jag är fruktansvärt dålig på att visa det så älskar jag dig. Jag älskar dig så mycket att det inte finns några ord. Och grejen är att jag vet inte ens om du litar på de tre viktigaste orden som finns. Det är tre ord som jag menar när jag säger dom. Det är inga ord som bara lämna min mun och sedan försvinner. Utan det är tre starka ord som är helt sanning. Jag har svårt för att släppa någon nära inpå mitt hjärta, men närmare mitt hjärta kommer du inte. Du ÄR mitt hjärta. Du är min bästa vän, och har varit det sedan vi dela halsbands-hjärtanen när vi gick i 4an och var 10år.
Du skall veta att allt detta är svårt att handskas med, men jag finns här närsomhelst. Hoppas du förstår det och hoppas verkligen att du litar på mig. För allting som sägs mellan oss det stannar mellan oss. Så har det alltid varit och jag vill inte att det ändras.    Emma Linnéa Franzén , du är det finaste jag har.

Migrän .

Kl. 20:01
Idag.. Eller imorse.. Vaknade jag klockan 4 av världens jobbigaste huvudvärk. Det kändes som om hela huvudet skulle sprängas och jag kunde varken sova eller vara vaken, för det gjorde så fruktansvärt ont. Så jag tryckte i mig tre stycken panodil med en gång. De hjälpte ingenting, och där låg jag i min säng till typ 10. Sex timmar i min säng och ingenting man kan göra. Segt. Förövrigt har jag bara varit övertrött men inte kunnat sova hela dagen. Har frysit så misstänker att febern har vandrat fram och tillbaka under dagens timmar också.
Jag satte på teven, men allt ljud klarade inte mitt huvud av, så jag fick genast ta och stänga av, så där låg jag.. I soffan och stirrade rakt upp i taket i väntan på att huvudvärken skulle ge sig. Den lugnade ner sig lite framåt eftermiddagen och jag gjorde ett nytt teve försök, denna gången fick jag försöka att inte skratta till Vänner, SvampBob och 2 ½ men . Inte det lättaste skall jag tala om. Men såfort jag skrattade dunkade hela huvudet.
Ungefär såhär rolig har min dag varit, och jag har ingen koll alls på hur många tabletter som jag tryckt i mig. Nu är det bara lite små-huvudvärk så det skall jag nog överleva, och Gray's börjar snart. Det skall bli dagens absoluta höjdpunkt!
Kan ju lugnt säga att detta har varit en av mina tråkigaste dagar någonsin, för jag har inte kunnat göra någonting alls. Jag är inte personen som kan sitta still förlänge, men idag hade jag inget val.
Såå.. Tyck synd om mig! :P
Hoppas jag kan ta mig till skolan imorn och att inte huvudvärken kommer tillbaka.

RSS 2.0