Sorligt

Kl. 21:14
Det var 1timme och 34min. sedan jag skrev och nu är jag här igen, vilket fruktansvärt tragiskt liv jag har. Denna dagen har varit helt betydelselös och jag har nog aldrig varit så uttråkad som jag är just nu. Varför skall sådana här dagar ens finnas? Det är ju faktiskt helt meningslöst-värdelöst.. Nästan så att man blir självmordsbenägen. Sorgligt!

värt eller ovärt?

Kl. 19:40
Nu är det 20min. kvar tills idol börjar, men eftersom det, från och med en vecka tillbaka, är världens sämsta program så tänker jag inte kolla på det. Skall nog istället sätta på Svensson Svensson - filmen eller Top-Gun tillsammans med Mami, om vi i själva verket inte istället kollar på White Chicks som börjar kl. 21:30 på 3an . Kan vara värt, eller ovärt. Men är det värt att chansa?
Dagen i säg, sedan jag kommit hem, har varit fruktansvärt ovärd. Har verkligen inte gjort någonting vettigt, föruom att laga mat till familjen då var jag duktig, men annars... nej.
Hade tänkt plugga idag, det gick ju..... bra. Världens sämsta planerare är tillbaka, tack för guldpriset!
Fan.. när skall jag lära mig att ta vara på skoltiden, seriöst. Jag tar snart studenten, men orkar verkligen itne engagera mig i nått. Jag är sämst och kommer dö ensam, fattig och illaluktande...
Over and Out

en tragisk sanning

Kl. 21:44
Kan man vara svartsjuk när ens ex åkt till en tjej över helgen som bor i Uppsala? Eller är jag bara allmänt dryg, långdragen och dumihuvudet så jag tror det värsta hela tiden? Och när vi dessutom inte längre ät tillsammans längre, så har jag väl tom. ingen rätt att vara så jävla svartis på någon som han säger bara är en vän + att jag aldrig träffat? ..fast hade iofs. när vi fortfarande var tillsammans en konstig magkänska över henne. Kan det bero på hennes ytterst förträffliga utseénde samt känslan över konkurrens? Jag vet faktiskt inte. Men det är väl bara jag som förstorar upp småsaker som jag faktiskt, rent hypotetiskt inte har någonting med att göra längre. Jag menar, han har ett eget liv och får göra precis vad han vill med det nu.. Men varför gör det så jääävla ont då? GAH, jävla konstiga kärlek. Den konstiga känslan som inte går att beskriva och då menar jag inte känslan över kärlek, utan en annan konstig feeling.. Det går faktiskt inte ens att förklara, jag kan inte ta upp den med ord utan det finns bara i mitt huvud, går inte att överföra på papper, eller i skrift överhuvudtaget. Men kan väl säga så mycket som att det är en känsla över kärlek, vänskap, hat, svartsjuka, avundsjuka, sorg, ovisshet och så mycket mycket mer. Allt detta ihopslaget så får man min magkänsla just nu. Jösses, vad betyckt och sentimental jag låter. Men ibland måste alla känslor ut och enklast är faktiskt då att skriva ut dem. Så är det.
Over and out .

dödligt, giftigt allvar

Kl. 15:09
IDAG ÄR DET KENT, OCH DET KOMMER BLI HUR BRA SOM HELST,
LÄNGTAR SOM FAEN TILL 19:30.
DET ÄR UTSÅLLT PÅ LISEBERGSHALLEN, DVS. FETT VÄRT! <3
Johanna + Emma + kent = PARTY .

daniel, <3

Kl. 00:18
Sångmässigt, uttrycksmässigt, scenmässigt, känslomässigt och charm-mässigt är Daniel helt klart i en klass för sig. Vad mer begär ni av en artist? Jag förstår inte svenska folkets röster? Ut med idol-historiens bästa entertainer? Kan inte riktigt få in eller uppfatta det.. Får nog sova igenom detta och nypa mig själv i armen imorn för att se om det verkligen är sant. Ärligtalat, jag blir så arg på dethär, idol är ett jävla sugprogram. Och från och med nu hatar jag det. Jag vet att Daniel kommer få ett skivkontrakt, men ändå. Aja..
Daniel "kaptenen" Karlsson , jag håller på dig.
Du har en gåva som alla andra saknar, ta vara på den ,
Lycka till ,
image12

svårt

Kl. 23:35
"det är som att vissa känslor aldrig kommer att försvinna.
det är som om mitt hjärta delats.
det är som en ovanlig avundsjuka som snabbt försvandlas till hat.
det finns så många oförstådda tårar som inte går att tyda.
det är som om mitt lilla extra plötsligt tappats bort,
men jag hoppas jag hittar det igen..
snart
du betyder mer än jag någonsin vågat förstå"

halsfluss

Kl. 20:30
En härlig dag har jag haft framför mig. Först upp tidigt när man mår skit för att åka till skolan och skriva nationellaprov i svenska B, så sjukt ovärt så det finns inte! Sedan ner till Vårdcentralen där jag fick besked om att jag har halsfluss, så måste äta penselin i 7dar. Tillsammans med detta har jag ont i nacke och huvud. Samtidigt som jag inte får träna eller dricka några alkoholhaltiga drycker alls, OVÄRT!
Får jag ta livet av mig nu?

brrrrr ._.

Kl. 16:47
Snart skall jag ut i kylan och dela ut reklam, jag fryser som en jävla häst och tror jag kommer dö av huvudvärk eller halsont snart. Har mått så jävla dåligt hela dagen, kännt mig illamående och febrig, helt värdelöst! ..men får dra på mig termodräkten och cykla snart, kallt som fan. Usch!
Hos tandläkaren gick det dock desto bättre, det var oerhärt skönt att höra meningen: "dina tänder är verkligen jättejättefina"      , ' tack! Jag som varit så sjukt orolig och haft sån ångest över detta besöket.
Imorn är det nationella-proven i Svenska B , bläää.. Har inte ens läst igenom papprarna ännu, jag är seriöst sämst, skulle lika gärna kunna begrava mig nu för sämre än såhär kan det inte bli.
Tror dessutom att jag är nära på att dra på mig antingen öroninflamation eller halsfluss.. Så okej, om jag får nått av detta så blir det faktiskt värre. Skall åka nu, hejjs / positiva-damen

trött..

Kl. 19:45
Klockan är kvart i åtta och jag skulle kunna decka vilken sekund som helst, helt sinnes vad trött jag är. Så, skall nog göra iordning mig för natten och sätta på en film när som helst.
Imorn skall jag till tandläkaren och jag blir stressad bara jag tänker på det. BAH, hoppas det inte är några fel på mina tänder, fortfarande!
Igår vart det massa folk här och firade mig med god mat+dricka. Det blev en mysig kväll som senare på kvällen slutade med utgång. Det var roligt, mestadels.
Påväg hem sedan mitt i natten var mindre kul. Bussen kom inte som det stod att den skulle göra, så jag, Matte && Sandra fick beställa Taxi och betala 200kr för den korta resan. Inte kul! Vi var hemma runt 4:30-tiden.
På morgonen var jag tvungen att tvinga mig upp för att jag skulle hinna äta lite osv. innan min träning som började kl. 15 , Fruktansvärt ovärd träning. Jag var trött&&grinig och orkade ingenting.
Efter träningen fick jag plocka fimpar som mina kära vänenr hade rökat och glömt ta med sig och slänga. Ännu mera ovärt! Fick skura mitt golv och min dörr också, för någon hade spillt rödvin utan att torka upp det, snällt osv.
Så denna dagen har varit helt brutalt ovärd. Mitt huvud har inte hängt med överhuvudtaget. Helt kasst.
Sova nu, natti.

dagens...

Kl. 23:56
Dagens bästa;
Från Tango Till Taube idag, ååååh<3 Massa, massa, maaaaassa kärlek på det. Nu är min lyckokänsla hel, som alltid när jag sett/hört Håkan. Underbart. Förstår inte riktigt hur han så omedvetande&& långtborta kan betyda så mycket samtidigt som han är mig så himla nära. Helt friggi'n sjukt!   , sjukt bra vart det idag iallafall. Massa instrumment ifrån Göteborgs sympfoniorkester, och sånt gillar ju jag så, hiih. Och vilken kombination, Håkans röst tillsammans med Sven-Bertils. Helt perfekt!
Dagens horoskåp;
"du föredrar en avkopplande och stillsam lördag med gott om vila..."
Ehm jaa.. Stillsam och lugn morgondag.. Tror tyvärr inte det kommer att bli så , xD
Dagens roliga; Skall flyga med Dan&&Johannes på min praktik upp till Stockholm och bygga monter inför bilmässan där. Ska vara där från 19-22 nov. Kommer bli helt sjukt kul.
Dagens sista;  Godnatt och hejdå. (SvenssonSvensson repris kl. 00:35 , <3)

image11

18 bast

Kl. 17:04
WIE, idag fyller jag 18 bast. Det är bäst. Har fått två biljetter till Från Tango Till Taube, och det är imorgon på konserthuset. Skall dit med Ämz  . Fick världens finaste blomma också. Åså lite småsaker som Linnéa gjort. Plus det kläderna jag köpte med Mor i fredags när vi shoppade. Massa nöjd!
Snart skall vi också äta baconlindadfläskfilé med vitlökdsås && kroketter, det kommer vekligen att bli bäst och godast ävvvvver! Ser ännu mer framemot lördag, då ska vi supa ner oss så brutale så det finns inte. AOW<3 Har dock fortfarande ångest över vad jag ska ha på mig.. Har typ ingenaning, en liten tanke kanske.. Men inte mer än så. Tjäder får hjälpa mig att röja min garderob på lördag. Nu äre mat, hejjs!

Sam har ingen snopp.

Kl. 22:38
Jaaaaaaaaaaaaaaa, Sam åkte uuuut! Och där är det bevisat, han har heller ingen snopp!
Eftersom alla utan snopp åt ut så måste det ju fortsätta så också. Hähä, Sam har ingen snorre. Xd hahaha.
DANIEL KARLSSON, HEJA HEJA HEJA!

Shopping med mor.

Kl. 19:17
Idag har jag shoppat med mor hela dagen. Har fått en efterlängtat skinnjacka <3 , ett blått brottarlinne, en jättemörkblå kofta, ett par skor, ett par jääättestora mörkblå jeans och ett par grå/glittriga leggins. Känns hur bra som helst, så är övernöjd. Tack Mams för denna grymma födelsedagspresenten!!!!

image10

hejdundrande kalas

Kl. 18:42
Fick nyss höra att Paps har köpt 3flak öl och ska köpa mer än 3liter vin , till min födelsedag. Han kör på ett hejdundrande kalas han, ser fram emot det!

RSS 2.0